Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy túramotor kellene, amihez vannak nagy gyári dobozok, viszonylag nagy távokat is "könnyen" meg lehet vele tenni, és 1,3- 1,5 millába már a szervíz is bele kell férjen.

Eddig két típust nézegettem:
-BMW K1200 LT 1999-2002, de azt olvastam róla, hogy nagyon szervízigényes, nem tudom igaz-e?
-Yamaha FJR1300 2001-2003, ez bitang jól néz ki, olyan mintha sportmotor lenne.

Jövőre a nagy tervem, egy Mont-Blanc körbemotorozás, útbaejtve a Dolomitokat, Svájcot és a Glocknert (ismét).
35
mennyiért?
tesómék tigráján volt, csak lecserélték az éven. 14es
én amugy pont keresek, de felni az van. nekünk 13as kell az a gáz , gondolom neked nagyobb van.
arra h van 4 eladó téli gumim felnin ami jó lenne az astratokra is
ezt most mire mondtad ?
most mondtafetrr hogy 10 méter egy sor tehát nekünk 600 méter szedrünk van most metszettünk ki 2 sort délután
Laci! Göncön kur** nagy hó várható az éven, én sürgősen beruháznék egy fasza téli gumira felnistől! .
Öööööö..... O.K.
6 sor. egy sor 10 köz egy köz kb 5 méter hosszú de lehet hat is de az is lehet hogy csak négy .. nemtudom.. ... addössze
Nem is tudtam, hogy van szelíd szeder is.
Mekkora ültetvényed van?
NA AKKOR PAKOLJ FEL
Hova kell pakolni a hengerfejet? Segítek!
ez nem a szúrós. az a vad szeder.
Fakírnak készülsz?
mármint nem kell tolni mert már ösze van csak a hengerfejet meg az oldalát kell feloktojálni
má semmii, a váltót összebuheráltam. csak tolni kell összefelé. hengerfej pakolásra meg olajszűrőre várok. de nem sietek, mert műszakija most nincs...
dejóis a szedermetszés !
Hánnincsen semmi érdekesség. Jjaja, olvastam, hogy hirtelen műteni támadt kedved. Mi most a gyíkja a KTM szívének?
Újra terítéken a labanc. valahogy mindig ez az október-november hozza rám a szerelgetési kedvet. há tegnap összetoltam a labanc blokkot !
mi a helyzet patikus ?
Hogy eshetett le a sisak a fejéről? Egyedül motorozott?
Cseréled le?
Mire?