Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Méh telepen? Ma még crossoztam is vele egyet Aggtelek fölött.
Nem akar vki téli gumit venni? Michelin alpin 185/64 R14 felnin, 6mm-es futófelület. Tesómék kocsiján volt, csak az éven lecserélték és erre már nem jó...üdv! képet töltök fel, ha érdekel valakit.
miért hol volt ?méh telepen?
Amint sejtettem, úgy is lett. Mire végképp elb@szódott az idő, mind a két motorom hazakerült.
tudom,sajnos ..írtam neki ,de nem kell neki robi...(((azért ,köszi.
Nézd, mit találtam neked, te Hondabuzi. CB
Így is van, ezek Szlovák m zárolt autók voltak, itt nem lehet forgalomba helyezni őket, de zöld rendszámmal erdőre tökéletes.
Részemről ez már az egyszerűbb verzió marad, hál istennek, marad a régi jó megszokott rencám.
Ja. Tisztára.
Szép példány, egybe van rendesen. Gondolom legtöbbet M-zároltként élte meg a világot.
Nem a sajátod. Bár megvetetik veled, de meg nem tarthatod - kivéve a saját kérésre készült kombinációt. Viszont tényleg nem veheti és nem is veszi el a rendőr, csak a forgalmit. Viszont a kék matricás rendszám még faramucibb, a szélvésőre ragasztott matrica igazolja a rendszám vaódiságát :) ha nincs matrica, nem érvényes a rendszám :) A matricát meg elég körülményes pótolni, sokszor rendszám csere utján kapsz másikat, új rendszámmal. Egy ismerős pont ugyanigy járt. Ablak berobbant, szart a matricára, mert nem lehet olyan fontos, aztán új rendszám lett a vége meg birság.......
De hát ez egy Mercedes-Benz !
milyen prága? így nem tudom, ha többet mondasz akkor lehet, de meg is nézhetem neked ha érdekel
Elég semmit mondó cikk.
Ha nem tőled hangos az utca, nem fognak megbüntetni érte, ha meg igen, akkor úgy is talál rajtad fogást, legyen akár gyári dob.
Sziasztok, Rock Napot!

Visszatér hozzánk, és újabb 6 konténert hoz magával, ami csordultig lesz akár

áruval!
S hogy mikor?

Üzleteink az érintett időpontokban meghosszabbított nyitva tartással
segítik Olcsó Jánost!

Miskolc:
2011. október 7. péntek 10.00 - 18.00
2011. október 8. szombat 10.00 - 15.00

Következő hírlevelünkig találkozunk boltjainkban, vagy nézzétek meg a honlapunkat: www.rockmotor.hu

RMC MOTOR ÉS WILD WEST STORE- MISKOLC
3508 Miskolc, Csabavezér út 89.
Telefon: +36 46 431-545
E-mail: miskolc@wildwest.hu RMC MOTOR ÉS WILD WEST STORE - DEBRECEN
4028 Debrecen , Kassai út 22/a.
Telefon: +36 52 413-511
E-mail: debrecen@wildwest.hu
Ez van... Vaze. Laci! Ott Göncön hirdetnek egy Prágát. Mit tudsz róla? Valamikor szeretnék egy olyat is beújítani.
hát valahonnan pedig ezt még én is tudtam, pedig nicns ilyen új rendszámos kocsink, mocsokság ez !
Szevasztok.
holnap de-re nem terveztek vmi kis motorozast?
Patikában

Kissé zavarban lévő férfi lép a patikába és megszólítja a patikusnőt.
- Kérem, kisasszony, nem dolgozik itt maguknál véletlenül férfi is?
- Nem.
- Nekem ugyanis olyan problémám van, amivel szívesebben fordulnék egy férfihoz.
- Már tíz éve, hogy a nővéremmel ketten megnyitottuk ezt a patikát. De nekem is bátran elmondhatja a problémáját, hátha találok rá én is megoldást.
A férfi feszengve, krákogva, szemlesütve kiböki:
- Hát tudja, kisasszony, nem múlik az erekcióm. Állandósult. Tudnak ajánlani valamit?
A patikusnő elképed, megkéri a vevőt, hogy várjon, azonnal konzultál az ügyben a nővérével. Pár perc után vissza is jön.
A férfi megkérdi:
- Mit tudnak ajánlani, kisasszony?
- Harmadrész tulajdonjog az üzletben, bentlakás teljes ellátással, korlátlan mobiltelefon használat és céges autó...
Orbánisztán ország egyik iskolájában a tanitónéni megkérdezi a gyerekeket, hogy mennyire szeretik a Kedves Vezért? Egyik kislány így felel: én annyira szeretem, hogy rátetováltatom a képét a mellecskémre, és ahogy nőni fog a mellem, az Ő képe is egyre nagyobb lesz. A másik kislány azt mondja: én annyira szeretem, hogy rátetováltatom a képét a hasacskámra, és ha nagy leszek és áldott állapotba kerülök, Ő együtt fog nőni a kisbabámmal. A tanitónéni megdicséri a kislányokat, de most már kíváncsi a fiúk véleményére is. Jelentkezik Móricka: tanitónéni kérem, én rátetováltatom a képét a f...omra! Aztán vagy megy a picsába, vagy lógni fog.
Miért melyik végén álltál a facnak?)))

tudtommal a rendszámot nem veheti el mert,az a sajátod !
Nekem is ezzel indult a történet, de aztán végül is ide fejlődött. Legalább valami jó is volt ebben a szopásban...
félre ne érts! nem kívánok Neked rosszat , csak...