Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DLre nem olyan könnyü normális használt gumit venni. 19es kell rá. A legtöbb vagy lefutott/kikockult vagy öreg. Újonnan egy 20as nem èrdemes kínlódni.
Szerintem is, mert már szerdán letettük volna neki előlegbe a felét, hogy kezdje el intézni a dolgokat!
Rosszul teszi.
Voltunk, láttuk, kipróbáltam, nem alkuszik.
Húúúúgyerekek.... Bejáratós MZ-vel mentem ma egy olyan kanyart a Bükkben, hoooogy.... wáááááááá!
Ez volt ezzel géppel az első ilyen gurulásom, de mindenképpen megérte!

Szandrának meg Apraszakinak ezúton is üdvözletemet küldöm, legközelebb majd megismerni a kissebbet is HE!
Hát azt a tartóizét én bealkudnám az árba.......................elvégre tél gyön az fix..................meg előkapartatnék a kereskedés hátuljából valami jobb gumit.
Lehet, hogy kicsit túlsaccolom, de nagyjából ezeken az árakon láttam cuccokat!
Kicsit nehéz a cerka folyadékok és szűrő-gyertya max egy 20-as gumit apróban simán kapsz 10ért.Felfogatás passz.
Ami kapásból kell: összes folyadék és szűrő, gyertya csere, első gumi csere, fékkar csere, és spoiler felfogatás beszerzése, ugyanis most szigetelő szalaggal van fel ragasztva.
Szóval ez plusz vagy 50-70.000 Ft.
No meg honosítás, regadó (mert, Olaszból behozott) vizsgáztatás, névreírás, ami kb 130.000 Ft.
Szal így mindjárt ki is jön az 599.000 800.000 ezerre.
Mibaja?
Köszi, néztük, van egy de eléggé problémás!
Várom mielőbb!
Az ECO mindig valami környezetvédelmi szarságot jelent.
Gondolom hogy tisztább technológiával kiszitették vagy hogy jobban lebomlik.
Két havernak van ilyenje, (Rideren felül) abból az egyiket tán egyszer indították be az idén. Majd rákérdezek.
Óóó, de kár, hogy még mindig a lakással b@szakodunk, pedig de szívesen mentem volna. No de valami rövidebbet biztos, hogy kanyarodok én is.
Hi! Téli gumit nézegetünk a kocsira. Nem tudod véletlenül, hogy 185/65R15 88 T ECO Pirelli SNOWCONTROL 2 és sima 185/65R15 88 T Pirelli SNOWCONTROL 2 között mi a különbség? Mi az az ECO?
Sziasztok!

Öcsémnek keresünk Suzuki DL650-eset olyan 2003-2005 körülit.
Természetesen az ártól függ.
Ha valaki el akarja adni, vagy van ismerőse, aki árulja a vasat, ne fogja vissza magát.
Ha meg tudunk egyezni, azonnal elhoznánk!
d.aty@freemail.hu
20/391-25-50

Üdv!

Daty
Holnap valaki egy Mc-Eger-Ózd-Aggtelek-Jsvafő-Szendrő-Mc karikára? Nem zúzós de azért tempós motorozás lesz, kis (eddig 2 motor biztos és ebben az enyém is benne van) csapattal. Kaja-pia amit hozol, néha megállunk nézelődni. Indulás tízkor a Majális parki buszmegállóból. Teli tank, üres hólyag!
Menőcsávóóók? Hát ez a két vén kecske akkor mi?
A héten itthon dolgoztam,Kecskemét- Kalocsa környékén voltunk( holnap meg gó német megint)...a nagy alföldön asztan beugrottam a berg/KTM bóótba mert vóót ottan Jó hely az, ha ingyen lehetne onnan hozni egy-két dolgot
mia faszt kerestél kecskeméten?
Á he ma megnéztem az új 2012-es KTM gépeket ( 450 exc 450 xc-s vagy v vagy mifene...... meg volt Husaberg te 300 is ...óhh kenyér mondom. Gépek a javából mit ne mondjak. Élőben pöpec masinák. Kecskeméten néztem meg ott már voltak a szalonban.
Lehet vmi terepmasinát beszerzek tavasszal ........ papírok nélkül oszt csőő
Jövhét!
Vasárnapig Debrecenben vagyok.