Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nebazmámeg... nekem meg elvették mindenemet... magyarisztán basszameg
Az új rendszámot, stb-t megúsztam, visszakeresték a számát ennek a vacaknak, úgy hogy örök hála az ügyintéző hölgynek érte.
20000-et kaptam ugyanezért tavaly+új rencám, forgalmi, etc...
Hát most ez van. Sok a hülye szabály.
Csakhogy ez nem egy tervezett csere volt,körmömnyi darabokban hullott szét az egész, a hülye matricát meg soha többet nem láttam. Mindez egy28 éves teherautónál 70-80 közti tempónál. Ha eszemben lett volna, sem tudtam volna odakoncentrálni rá.
Már nagyon-nagyon régóta szívás.KB 3-4 éve tudom hogy szélvédőcserénél ki kell vágni azt a hologramos szart és úgy menni a hivatalhoz.
Tegnap vették el a teherautóm forgalmiját. Hogy mi volt a bűnöm? Az, hogy a nyáron az ölünkbe robbant szélvédőről nem tudtam megmenteni azt a szar kis kék matricát, és úgy gondoltam, ez nem lehet olyan nagy problem, majd vizsgára bepótolom. Hát kurvára nem így volt... FOKOZOTTAN KIEMELT SZABÁLYSÉRTÉS! Ki a f@szom gondolta volna? A matrica ára 1500 ft, nekem nagyjából a százszorosa megy bukóba ezáltal. Majd levélben átküldik okmányirodába, onnan meg szintén levélben kiértesítenek engem, bla-bla-bla... Az idő közben megy, hat család meg éljen, amiből tud. Szívatásország...
Lekésted, ezt már Rider írta, csak ő kötelet...
Vagy nyakmagasságban kifeszítesz egy drótot...
De ez még viccnek is rossz...
legközelebb tankcsapdába küldöm..
mondjuk ki szedetem a srácokkal az útátjáró (bodán )elemet..
Mint például sokkoló, fénygránát, sörétes puska?
Ezek felkészülést igényelnek.
Jobb 5leteket nem adsz neki wazze?
Hellóhellókicsirigó!
Találjál ki sürgősen valami más módszert a megállítására, azzal a felnivel aminek a küllői közé dugdosnál valamit valakinek igen sok munkája volt ám!
Rúgd le a mociról, verd mellbe karóval, feszíts ki kötelet vagy ilyesmi de a felnijét ne báncsad!
igen ,mert sz&@ kedvem volt,mível kimentünk 4 kollégával és az éjszakások nem végeztek,így nekem is melóznom kellett
Hű, de rossz indulatú valaki!
lassan kapom az infót..)))
legközelebb beszúrok a küllök közzé egy karót..)))
Ott csak 20 évig dolgoztam, már nem vagyok ott!
Wazeeeeeeeeeeeeeeee!
Az asszonynak azonnal elmondtam, hogy valami ismerőst láttam a vasúti átjáróban, oda is, vissza is, csak nem tudom, hogy kit!
Végre megnyugodott a lelkem, hogy beazonosítottalak!
Legközelebb intsél wazze, hogy álljak meg!
Nagyon szép lett! ilyen jól fizet a korház?)))
MEGVAGY!
TÉGED LÁTTALAK A MULT HÉT SZERDÁN DÉLELŐTT A BARCIKA - MÚCSONY VASÚTI ÁTJÁRÓBAN ...
én voltam az a hülye aki integetett barcika felől..tudtam,hogy ismerem a motort ,csak nem tudtam kié..
Amúgy köszi, én is meg vagyok vele elégedve!
A tartók is gyáriak, (Givi) mint a dobozok!