Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem egerben a BELCORD csinálta,garival ..24 óara alatt ,s nem volt drága.hónolták a hengert+új gyürű sor+ igazitották a dúgót+a posta=8000ft
Hogy őszinte legyek:
Tulajdonosi szemmel nem!
De ha mint vevő nézem akkor talán, de ezzel mindenki úgy van hogy minél olcsóbban szeretne minél újabb és jobb gépet venni magának. Csak azzal nem számolnak, hogy egy ilyen gép jó karban való tartása is nem kevés pénzben van benne, meg, hogy az eladó az ilyen üzletekből anyagilag semmi kép sem tud pozitívan kiszállni . Hiszen ha a megvételt és az évek alatt ráköltött összeget nézzük (és azt nem, hogy ez idő alatt milyen felejthetetlen életre szóló élményeket nyújtott), akkor közel sincs ahhoz az összeghez amennyiért reális áron el lehet adni őket.
szerintetek sok 500 érte?

2 éve 600 ba került
2000-en nézték meg a hirdetést de 1 telefon sem érkezett .
Hogy megy a motor árusítása? vannak azért érdeklődők?
Akkor költözöm délebbre!
ha lesz tavasz
Abban bízom én is , majd csak a fényezés dolgát kellesz még elintézni, aztán megnézni a vezmű láncot miért is csörög(remélem csak lánc van elnyúlva és a feszítőt nem kell cserélni majd) aztán várhatom a tavaszt
jó lesz az szerintem !
Plexit rendeltem a Szatunárol, tükröket meg a shoxtól bár azok F3-sé,de remélem hogy jók lesznek
találtál már alkatrészt ?

én kicsit rábaszarintottam valamelyik nap Brigéciolt használok erre arra.. most pedig véletlenül csak moto-bio cleaner volt itthon ami megmarta a plexit... KÚL
Válságvers 2011!

(a megszorítások miatt csak két soros)

Csiribiri, csiribiri, jó Isten,
nemhogy lófasz, ló sincsen.
Régebben a szimó boltba kellett bevinni a búza téren, és ő vitte gépműhelybe. Persze ez attól is függ milyen motor. Nem csak simsont mást is csináltak. egy 125 2T-t simán bevinnék de mondjuk egy CBR 600-at már nem biztos
Szevasztok!
Henger perselyezéssel,fúrással foglalkozó szakembert keresek Miskolcon! Husqy wre vasamhoz
Csak ,semmi extra,erdekel ugy szimplan.
Lenne par kerdesem
JAAAAAAAAAAA hogy neked mennyi eszed van
Hüjje, az adatlapodon lévő hirdetésből néztem!
Miért?
Sziasztok.
Ki az a menö miskolci motoros ,aki Tounoval 06-os szurke,szurke -fekete motoros ruhaban a piros lampak utan sokszor kerekezik a varosban?
Köszönöm C1800rider