Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is keményen készülök erre a novemberi motorozásra
jávol
de
Ez a NOL kút nem Pálházán van?
Jóvan nóóóóó
nem kő ! na
Ez jobb ,nagyobb ,több barack fér rá..))
arra van egy szimi
Jó éesz a faternaj a telekre járni a barackosba !
addig oké. csak nekem nem kell sajna robesz !
De de hátha azt is fel tudom újítani..
NEBASSZÁLMÁÁ nekem irtál emailt! nem kell neked az én szar labancom !
azaz
várjunk egy hetet hogy NOVEMBER LEGYEN.. és akkor megejtjük a NOVEMBERI MOCCOLÁS nevű hagyományt amiből eddig 1 azaz EGY volt
Mit mondhatnék...Fűtsetek gázzal! "Tiszta, kényelmes,gazdaságos, " és állami szinten jobban átb@sznak vele, mint a tetű "tüzifajárus cigányok" Pedig azokon túltenni...
A jelvény hatalma

untitled.bmp."
A DEA rendőr egy Texas-i ranchra érkezik. Közli az öreg gazdával, hogy ellenőrizni kívánja, termeszte-e kábítószert a földjén.
.
Rendben, de azon a területen ne menjen túl, és mutatja a helyet.

A DEA rendőr dühösen mondja, "Uram, a Szövetségi Kormány felhatalmazását bírom." Kiveszi a zsebéből a jelvényét, és büszkén mutatja a gazdának. Látja ezt a jelvényt? Ez a jelvény azt jelenti, hogy én oda megyek. ahova akarok...... bármely birtokon. Nincs vita. Világos voltam? Megértett?

A gazda udvariasan biccent, kimenti magát és megy a dolgára.

Rövid idő múlva hangos sivalkodásra lesz figyelmes, és látja, hogy a DEA rendőr lélekszakadva rohan, nyomában a gazda hatalmas Santa Gertrudis bikájával.

[]

A bika egyre közelebb került a rendőrhöz, úgy tűnt, utoléri, mielőtt biztonságos helyre érne. Látszott a rendőrön a halálos félelem.

A gazda ledobta a szerszámokat, rohant a sövényhez és ordított ahogy a torkán kifért...

"A jelvényt, mutassa neki a JELVÉNYT!"
Jaja, ezért akarok egy Simót hogy jégen szétcsapassam meg hóban
Nekem sem, de felveszek egy térdvédőt és pipa
Kitudja hogy milyen idő lesz még, most 4 nap alatt 4 hidegrekord dőlt meg
Ezért jó a kis ccm-es enduro az sose alszik:) Télen még éberebb
Ahogy tetszik mondani. Tavaly novemberben még egész jókat kanyarogtunk.
Én meg épp ma kapartam elő a nagyobbikat, igaz, csak egy Péteri út erejéig, de azért jól esett...
Én lehet gondolom, de valami nem túl hosszút, nembíííri a kalácsom.

De lehet illene kivárni a novembert
Én már elraktam.