Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őőőőőőő.............................én nem ezeket a szavakat használnám.
Kezdj súlyzózni.
Ruhásokhoz írtam,hogy mi kéne,és azt mondták,hogy az női méret. Most tehetek róla,hogy karcsú és szép vagyok?

Örülök hogy találtam megfelelőt.Nem könnyű nyűg.
Vegyél nagyobbat. Amúgy nekem nagy,de nem tudom elpasszolni senkinek
Gratula Nocsak,Forma csizma?
Bőrruha fontos.....................karban tartja az ember súlyát.
Tudatos, majd ilyesmi bőrruhát is akarok eccercsak és igenis illatos! :D
Tulajdonképpen igen. Kicsit még faragtunk az árból, de a lényeg, hogy ma már ott alszik Diósgyőrben, a vár árnyékában...
Új gyertyákat kapott ma..., mert már egyértelmű volt, hogy nagy a baj..., eddig 3 henger járt és azt is nehéz volt beindítani!
Rendesen el is felejtettem, hogy megy....
Még nem szagoltam.
" a madár nagyobb vagy egyenlő mint az ász " ÁÉÁÁÁ ezt nem halllotttammmégg
vagy illatos
Mert nem tudtad te záptojás, hogy a ma ma a madár az ász..., alap, haver csengőhangja!
Meg amúgy is a madár nagyobb vagy egyenlő mint az ász!
Csini piros csizma.Véletlen vagy tudatos?
ismeritek ezt a vadi új dalt ?

http://youtu.be/CH7wWO7tBmo
öhömmm jáájjjde teccettt
Csakcsajok :))
Jaja,megfontolandó. Én is inkább egyenesen közlekedek,szóval elválik még. Bár ismerősöm elvileg elmegy 10ezret egy bt016-al. 1-2 pályanap meg egy kis Bükk plusz közút..
Simán.
Még nem sikerült kifogni rajta.
Igazából az utcán inkább szaladok evvel mint egy 4k-alatt kockás hipercsilli versenycuccal.
Az oldala előbb kopik mint a közepe.
Bocsi,motorozz akart lenni. Meg ruccantam
Motorott bikiniben,és többen észre fognak venni Én tegnap ruccentem ki a Tesco-hoz.. Persze magyarosan,rövidgatya-póló kombóban,kesztyűvel,csimmával és bukóval kiegészítve. Jajj,de szépen mosolyogtak a lánykák
Tapad az a gumma? Nem tudom,én valami ultrakomolyat néztem ki.. Bridgestone sportgumi.
Elég vicces a mostani. Bal oldalon van 1mm,jobb oldalon meg vagy 2 Tudom,hogy nem kopik egyenletesen,de kicsit meglepődtem.
Nyakba akasztást átgondolom,mert ha elesnék,akkor az is védene,vagy ha elkapna az eső,akkor nem folyna be annyira a víz.
Ami késik az lassan jön.
Majd írom ha látlak.
Harley vonulásra célzol? Csak hallásból tudom.