Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jány tesvírem budapesten vett ruhát magának hasonló gondokkal küszködve de valahol talált. megkérdezem majd hogy hol ha érdekel. ő is CBR-ezik és mikrobiológus
vagy egy kengurut
Brr,szerintem szerezz be egy tehenet,vidd el egy bőröshöz,és mondd meg neki,hogy mit is szeretnél.
Persze tudom, tényleg elég sokat néztem már. Miskolcon mindenhol, voltam Cegléden, Debrecenben, Pesten is pár helyen. No meg neTYen.
Meg nőiben más a számozás,de biztosan tudja.
vannak kimondottan női bőrruhák
bár nem olcsóak
én is nehezen találtam magamnak mert magas vagyok de vékony
shift-et találtam ami pont jó rám, meg is vettem és olcsóbb mint a berik
még a probikert nézd meg mert az is elég olcsó és van ami jó a soványokra is pl: prx4
de ha profi ruhát akarsz akkor spidi gyárt női ruhát jó drágán
Hát ezt már én is letudtam motorozásilag sajna, mert így is jaj de tanulnom kellett volna inkább.
Ezt is elértük. Szandrának kell csalni a brigádot gurulni. Én, spec, ezt a hétvégét sajna kihagyom...
Még
Még hajaj...

Node más.
Itteniek! Azon kívül, h ki kit lát, úgy normálisan nem akarnánk egyet gurulni valamikor?
Ádámka írta most vasárnapra is, de akár később is.
?
Jaja. Most máson mesterkedek
Hát.....................ki kell várni.
Mindegy, most nem ez a következő. Ha már motor után eljutok ruházkodásig, akkor is a sisak jön, és csak majd utána a ruha. De van még lista, úgyh nem sürgős a dolog.
Motorbörze Mondjuk az már volt.
Igen de csak kabát! Azt már találtam jót, kettőt is, egyik mondjuk kawazöld volt, az nem jó. De nadrág......
Aha.
Igen, tudom, h lehet belőle bevetetni, csak ha kb a felét kéne, akkor már nem okés, mert semmi nem lesz jó helyen. Volt egy ruha, ami így határeset volt, valszeg annyit már nem kellett volna bevarrni, csak az meg nem tetszett annyira, olyat meg nem veszek, ami nem tetszik, azt úgysem szeretném.
Majd lesz egyszer.
Nemigen.Én akkorát nem vennék meg.
Mennyivel nagyobbat?
Hmm,5 milli. Akkor a 2,2 még bőven jó.
Na,azt hogy csináltad? Kawában van egy 48-as,de az is a babán. Próbálni akartam,de nem volt szívem levetetni. Csak akad neked ruha.
Viszont simán bevesznek belőle jó helyen.Az nem annyira drága mint ha toldani kell.
Úgyhogy én a helyedben ha nagy és jó az ár simán vennék nagyobbat.
No akkor gondolj bele, nekem miket mondtak Bemegyek az üzeltbe, h bőrruhát szeretnék... "Neked? ? Kizárt, nincs."
Rengeteg helyen néztem már, a legkisebbe eddig másfélszer fértem bele
Nagy.Mittomén Pr3-on 7 mili.De nem sport.KB 5 körül lenne ha tippelnem kéne.
Direkt írtam ezt
Véletlen nem tudod,hogy az új gumikon (sport) mekkora lehet a profilmélység?