Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na vajon holnap is szarrá ázunk? :D Mondjuk sztem az én kabátom addigra meg se szárad
Így legalább már együtt is zuhanyoztunk
Le se merek menni megnézni, tuti csúnyább lett, mint volt.
NEM TUDOM MI LETT A MOTOROMMAL..((
elindulttam (kb 95km/h),majd 10km után ,rándúlt eggyet és lelassult 60km/h ,majd kb 10 km útán 40-re... gondoltam dugulás ...
ok. de ha ki kell szerelni a motorból a kereket az drágább! Én mindíg kivéve viszem
Ne harapd le a fejem Okés. Át kell gondolnom,mert nem tudom kivinni a javítandó és cserélendő gumikat is egyszerre,meg nem tudom,mikor cseréljem. Igazából ráérek még,mert elég puha amit feltennék,és szerintem nem bírná ki a nyarat Ez ilyen baszatós gumma Na.. akkor nem felejtem el,és ha esedékes,elkérem a számot.
csak mondtam. ha érdekel . amúgy is érdemes előtte oda telefonálni hogy egyáltalán tudnak e fogadni
Hubazz... Az nem a szomszéd kertje végében van. Legalábbis ide. No, akkor csak izzadjon.
Jóvan má ő csak mondta
Jóvanmá,csak kérdeztem
azt nem tudom . de megadom a számot felhívod és MINDENT elmond neked. a srác valami diósgyőri motorosoknak vagy minek az alapítója, ő is motoros. ezért van a motorosoknak kedvezmény
Itt 2500-3500 között van,és 1500 a javítás,azt hiszem.
Oké. Akkor durván 1500-ért leveszik,centirozzák aztán vissza? 2 ezerrel lenne olcsóbb,mint itt. Az már jó. Javítást véletlen nem tudod?
forró -miskolc nézd meg gugliba de szerintem 40 körül vagy 30 .. én innen oda járok 30 km nekem megéri...
hogy mi? most gumit akarsz cserélni? azt 1500 ból megoldják asszem
Nem vagyok képben,saccra milyen messze van Miskolcról? Megérné nekem kimenni? Plussz javításra is lenne gumma.
délben fél óra. ez így van. nem rossz hely, szeretem csak a lóvé kevés
tán igen. forrón 1500 most tán,
Spanom is ott húzott le egy hónapot. Óránként volt neki 10 perc szünete.
3 év után nem bántam volna ha valami jobb ven, de még lehet hogy lesz
Te írtad azt az ócó gumist,nem? 1000 körül mondtad,valahol Encs mellett,vagy hol. Hmm-hmm
Örüljél, hogy van! Én is egy csomót futkostam miatta, mire lett belőle valami!(mondjuk kettő is)
450es órabér Boldogkőváralja 11 km ről csak a kényszer miatt megyek oda mert nincs más. de nem éri meg..
minimálbér
Merre van? Cash?
ha megéri neki bejárni, jöhet.
Nekem nincs bajom a párommal. Soha nem bántanám. Csak melege van... .