nem tudom. Majd ami jön. Meg ősztől ki tudja hogy alakul májne lájf még most tekergetem a pegasot. Lehet, hogy sajnálnám már, ha tényleg itt lennének érte, hogy elvigyék, de valamerre lépni kell
Most motornál nem lényeg,hogy erősebb legyen. Legalábbis nekem. Ha nagyon arra mennék,akkor áttételezném. Amúgy ja,nekünk is ment tőle az Ignis Olyan,mint amikor a Józsi beleteszi a Nitro higítót a Simsonba
Gondoltam, hogy én is rakok a Fészerbe..., és nem kéne olyan gyakran karbit tisztíttatni, múgy bátyó autójába raktunk és tényleg jobban húz tőle, azt nem tudom, hány százalékkal!
Király kis verseny lehetett..., egy külön videóbevágást a nézőtérről is kellet volna!
Nem hiába az Avas a város szíve, minden jó ember ott gyűl össze, meg mint a Búza téren!
jah, most megyek weiter, University of Miskolc
Max megejtünk 1-2 könnyet érted
Ja most mész majd fősulira mi?
Ráadás kérdés: Hol szerelnek olcsón gumit? Tudom,hogy volt már a téma,emlékszem is,hogy írtatok 800-at meg 1000-et,de azokból nem lett semmi.
Mit tervezel utána?
(Ha nem olyan számottevő a kisebb fogyasztás,akkor honnan tudod? ) Ha 1 tankból mondjuk marad 1 liter benzin az előzőekhez képest,az már jó arány,nem?