Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

migiri migiri migiri migiri migiri migiri migiri migiri migiri migiri migiri migiri migiri migiri migiri migiri migiri migiri mi
holnap nagykálló :D
HOGY MI?
nem sűrűn
Igen,ezért gondoltam rá én is Meg nem tudom,pillangószelepet mikor kéne megnézetni..
http://auto.indavideo.hu/video...
Király kis verseny lehetett..., egy külön videóbevágást a nézőtérről is kellet volna!
Nyugi én se azért tennék a motorba, csak jó volna kicsit kiszutykolni a belsejét! Ja egy Busa meg jól tud gyünni az első ZH-ák utáni csalodás után....
központi paraszt elosztó= búza tér
Haza értünke-e zuhé előtt?
Nem hiába az Avas a város szíve, minden jó ember ott gyűl össze, meg mint a Búza téren!
jövőhéttől megyek dolgozni EKK te nem szoktál a hűtőházba nyomulni?
gyóó hee értelmiségi fajtádat azt
hayabusa? miazte? leültöm a vétén
jah, most megyek weiter, University of Miskolc
vegyél egy hayabusát oszt el van intézve a your life-od
Max megejtünk 1-2 könnyet érted
Ja most mész majd fősulira mi?
nem tudom. Majd ami jön. Meg ősztől ki tudja hogy alakul májne lájf még most tekergetem a pegasot. Lehet, hogy sajnálnám már, ha tényleg itt lennének érte, hogy elvigyék, de valamerre lépni kell
Kérdésem lenne,hogy a környéken hol javítják a legolcsóbban a gumit? (csavaros..) 1500-ért van Miskolcon. Tud valaki olcsóbbat?

Ráadás kérdés: Hol szerelnek olcsón gumit? Tudom,hogy volt már a téma,emlékszem is,hogy írtatok 800-at meg 1000-et,de azokból nem lett semmi.
Most motornál nem lényeg,hogy erősebb legyen. Legalábbis nekem. Ha nagyon arra mennék,akkor áttételezném. Amúgy ja,nekünk is ment tőle az Ignis Olyan,mint amikor a Józsi beleteszi a Nitro higítót a Simsonba
3 hízót lopok érte, kérből na?
Mit tervezel utána?
Ott van az adatlapomon a hirdetéseim között.
Ellenőrizd hetente a gumik nyomását, majdnem ugyan ezt éred el vele
Gondoltam, hogy én is rakok a Fészerbe..., és nem kéne olyan gyakran karbit tisztíttatni, múgy bátyó autójába raktunk és tényleg jobban húz tőle, azt nem tudom, hány százalékkal!
Nha mutasd mid van:D
Esetleg tudom ajánlani az én motorom ,
Mindkettő Csak jó az.
Én az elmúlt 2 alkalomkor shell vpowert tankoltam, igaz 410 ft de sztem jobb vele vagy csak bebeszéli magának az ember nemtudom
Olvastam a 10% javulást.. Minden téren 10% 10%-al kevesebb üzemanyag plusz 10% nagyobb erő. Na,majd egyszer kipróbálom,milyen is.

(Ha nem olyan számottevő a kisebb fogyasztás,akkor honnan tudod? ) Ha 1 tankból mondjuk marad 1 liter benzin az előzőekhez képest,az már jó arány,nem?