Mondjuk minimálisan kevesebbet, ne arra gondolj, h literrel kevesebbet.
Meg elvileg jót tesz a belsejének is. Mint a bifidus actiregularis. Tisztíccsa.
Ühüm. Volt NSR-ben is, meg első két tankoláshoz SV-ben is. Hornetben is mutatott javulást. Szerintem jó. A pirosat használtam, van többféle is, nem tudom, mi hogy.
Hááá szia Olyan régen írtál ide..
Szerintem te ismered ezt a cuccot,rá is kérdezek. Tudsz valamit a "Spuri"-ról? Arról az adalékról,amit benzinhez kell tölteni. Magyar termék,és sokan kipróbálják.Injektortisztító meg stb.
Sajnálom Ádám, ez a hétvége már elkelt.Szombat délben kísérjük ezt a csajos szakaszt, bár, most hogy mondom, Tapolcán lesz két szabad óránk Szegagával. Ha ez esetleg megfelel... Vasárnap babanéző, aztán meg Aggteleken a barlangban egy koncert... A hétvégi délelőttökben meg rakosgatom össze a piros motort, szerintem vasárnap már menni fog.
Azt az egyre szűkülő réteget, amelyik három éve még úgy érezte, simán kiperkál 15 milla kölcsönt. Azóta jó eséllyel elvesztette a munkahelyét, a 15-ből meg 23 lett. A szép lakást meg lassan ott kell hagyni... Szóval azokat, akik azt hiszik, a kölcsön megoldás a kínjukra, pedig csak mégeggyel több lesz belőle.
Nálam nem szoktak razziázni, de még az ismerettségi körömben sem. Tudomásom szerint saját használatért nem büntetnek. De ha terjeszted, vagy nyilvánosan lejátszod közönség előtt, azért már igen.
Ilyen alapon lakóparkok helyett börtönvárosokat kéne építeni, hogy az ország internettel kapcsolatba kerülő népét tudják hová bedugni. (bááár... igazat megvallva a lakóparkokat sem tudom, kinek építik. Aki megtehetné, hogy beköltözzön, hülye lenne odamenni lakni, aki meg szivesen beköltözne, egy életben sem keresné meg az árát )
Meg elvileg jót tesz a belsejének is. Mint a bifidus actiregularis. Tisztíccsa.