mostanság nem ilyeneken aggódok több mint egy hónapja nem is láttam a motorom az egy dolog hogy szartengerben élünk, de most akkora hullámok vannak hogy tanulok szörfözni
Én sem azt mondtam, hogy nem lehet baja..., csak szerintem ritka, az az egyén a pitbike-al meg sajnos rá..ott, ahogy mondani szokás, de amúgy együttérzek, mert nehezen viselném, ha most engem is kiosztanának egy csekkel.
Végülis jó, hogy végeztem, lehet menni melózni , csak nem tudok most motorozni, mert lekaptam tegnap a leömlőket egy fújásra és még nem volt időm a dobot visszafabrikálni, de majd szombaton+gyertyacsere.
Amúgy apa stile félév, ahogy Laci CRM mondaná..., 4,4 az átlagom..., ami zsírkirály mer kapom rá a nagy ösztöndíjat, hogy dagadjon a majám meg a tankom.
itt a fórumon kettődarab ember van akinek van tapasztalat ez ügyben . egyiknek ilyen a másiknak olyan. az egyik ÉN vagyok. két év alatt semmi. problem. a másik pedig nemmondomkicsoda akit megkúrjantottak pitbájkal mert nemötvenes. tehát nem kell ahoz miskolcra menni hogy jólegyen vagy ZSANETT ÜGY .
Én azt halottam, hogy Barcikán eléggé kekeckedőek..., de ugye ezt csak hallotam.(szóval abból sokminden lehet)
Nézd, ha nem szólogatsz vissza és nem adod a szivatót az agyukra akkor nem hiszem, hogy gondod lesz. De azért vigyázni, mert talán beküldethet a KPM-hez egy bevizsgálásra, amúgy helyszinen semmit sem tehet. De én még nem hallotam róla balhét, engem is eddig 1x-er állítottak meg közúton, albérlőtársamnak itt Miskolcon vagy egy 600-as ZIZI-je és A. korláttal vezeti, papíron folytott a vas..., de mondta, hogy egyszer megálították és nézegették, hogy ez biztosan 24kW-os, mert sokkal többnek néz ki.(de abból sem lett ügy)
Én a helyedben nem vállalnám be, majdnem minden alkalommal látok motorosrendőröket Miskolcon. Tegnap egy robogót, meg egy 50-es "gyorsaságit" nézegettek igazoltak, nézegettek tüzetesen.
olyan volt nekem is. párszor jártam vele miskolcon, persze nem annyiszor mint aki ott lakik, de volt olyan hogy oda jött a rendőr mondja: légyszi told odébb mert ide akarunk állni ENNYI volt.. sosem kötöszködtek. 2006-tól 8ig volt meg
Egyenesen egy cirkuszi medve is tud gyorsan menni motorral, ahhoz nem kell tudás.
Néha jókat röhögök a sportmotoros technikás egyenesek királyain a Bükkben amikor kisebb gépekkel elporolják őket kanyarokban de nagyon keményen.
Végülis jó, hogy végeztem, lehet menni melózni , csak nem tudok most motorozni, mert lekaptam tegnap a leömlőket egy fújásra és még nem volt időm a dobot visszafabrikálni, de majd szombaton+gyertyacsere.
Amúgy apa stile félév, ahogy Laci CRM mondaná..., 4,4 az átlagom..., ami zsírkirály mer kapom rá a nagy ösztöndíjat, hogy dagadjon a majám meg a tankom.
HÁ NEM JÓ NEKI SE !
Nézd, ha nem szólogatsz vissza és nem adod a szivatót az agyukra akkor nem hiszem, hogy gondod lesz. De azért vigyázni, mert talán beküldethet a KPM-hez egy bevizsgálásra, amúgy helyszinen semmit sem tehet. De én még nem hallotam róla balhét, engem is eddig 1x-er állítottak meg közúton, albérlőtársamnak itt Miskolcon vagy egy 600-as ZIZI-je és A. korláttal vezeti, papíron folytott a vas..., de mondta, hogy egyszer megálították és nézegették, hogy ez biztosan 24kW-os, mert sokkal többnek néz ki.(de abból sem lett ügy)
Köv hülye kérdés szenyóznak a 125/50-es mnotorossokkal?:D
Néha jókat röhögök a sportmotoros technikás egyenesek királyain a Bükkben amikor kisebb gépekkel elporolják őket kanyarokban de nagyon keményen.