Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jajajaja max pontos lett minden holnap megrohamozom Regécet!
Nézd legalább lesz egy ember a híg fod tengerében
mostanság nem ilyeneken aggódok több mint egy hónapja nem is láttam a motorom az egy dolog hogy szartengerben élünk, de most akkora hullámok vannak hogy tanulok szörfözni
Azér kéne ebből egy pár szem nekem is néha..., szerpentinezés előtt, lehet nemmenékhaz.
akkor ne ríjjál, ha van kenyér piríjjál. én meg beveszek egy tablettát , mert az élet nehéz !
PROBLEM ?
Én sem azt mondtam, hogy nem lehet baja..., csak szerintem ritka, az az egyén a pitbike-al meg sajnos rá..ott, ahogy mondani szokás, de amúgy együttérzek, mert nehezen viselném, ha most engem is kiosztanának egy csekkel.
Végülis jó, hogy végeztem, lehet menni melózni , csak nem tudok most motorozni, mert lekaptam tegnap a leömlőket egy fújásra és még nem volt időm a dobot visszafabrikálni, de majd szombaton+gyertyacsere.
Amúgy apa stile félév, ahogy Laci CRM mondaná..., 4,4 az átlagom..., ami zsírkirály mer kapom rá a nagy ösztöndíjat, hogy dagadjon a majám meg a tankom.
itt a fórumon kettődarab ember van akinek van tapasztalat ez ügyben . egyiknek ilyen a másiknak olyan. az egyik ÉN vagyok. két év alatt semmi. problem. a másik pedig nemmondomkicsoda akit megkúrjantottak pitbájkal mert nemötvenes. tehát nem kell ahoz miskolcra menni hogy jólegyen vagy ZSANETT ÜGY .
mér ? neked nem jó? oszt a kígyónak tudod miért jÓ?

HÁ NEM JÓ NEKI SE !
óóóóó de jó már nektek.. GRAT, jó szórakázást
Zsír, akkor grat, ahogy látom jól is sikerült. Én is ma megyek becsikarni a vizsgaidőszak végének örömére.
Hopppppppppppppp túl vagyok a szóbelin. Király voltam .
Én azt halottam, hogy Barcikán eléggé kekeckedőek..., de ugye ezt csak hallotam.(szóval abból sokminden lehet)
Nézd, ha nem szólogatsz vissza és nem adod a szivatót az agyukra akkor nem hiszem, hogy gondod lesz. De azért vigyázni, mert talán beküldethet a KPM-hez egy bevizsgálásra, amúgy helyszinen semmit sem tehet. De én még nem hallotam róla balhét, engem is eddig 1x-er állítottak meg közúton, albérlőtársamnak itt Miskolcon vagy egy 600-as ZIZI-je és A. korláttal vezeti, papíron folytott a vas..., de mondta, hogy egyszer megálították és nézegették, hogy ez biztosan 24kW-os, mert sokkal többnek néz ki.(de abból sem lett ügy)
Én a helyedben nem vállalnám be, majdnem minden alkalommal látok motorosrendőröket Miskolcon. Tegnap egy robogót, meg egy 50-es "gyorsaságit" nézegettek igazoltak, nézegettek tüzetesen.
huszonöcsi 160as cinvedérrel
mid volt? én enduróban gondolkodom
olyan volt nekem is. párszor jártam vele miskolcon, persze nem annyiszor mint aki ott lakik, de volt olyan hogy oda jött a rendőr mondja: légyszi told odébb mert ide akarunk állni ENNYI volt.. sosem kötöszködtek. 2006-tól 8ig volt meg
gondoltam :D
Köv hülye kérdés szenyóznak a 125/50-es mnotorossokkal?:D
ez egy különös kérdés
Hali! Miskolc és környékén mennyire szívóznak a motorosokkal?
Ferenc, holnap ha nem esik, leficcenek a spanodhoz aki motorokat bont. otthon leszel?
én 15 év alatt nem tanultam meg normálisan kanyarodni el is adom a pitsába. inkább veszek egy oldalkocsis személyautót amin még pótkerék is van
Van így is elég bajom,amíg nem kezelem rendesen. Egyenesen is tökéletes lesz,kisebb a hibafaktor Amúgy sincs sok kanyar az utamban
Egyenesen egy cirkuszi medve is tud gyorsan menni motorral, ahhoz nem kell tudás.
Néha jókat röhögök a sportmotoros technikás egyenesek királyain a Bükkben amikor kisebb gépekkel elporolják őket kanyarokban de nagyon keményen.
Most járhatok kb 600 km-nél,abból vagy 400 km tök egyenes placcon,monoton zúgással történt.