Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Találtam régebbi típus,de nincs baja 50-ért. Nadrág + kabát,koptatókkal. Használt,annyi
Na ja nekem a kabátom Berik (65 volt), most akartam hozzá nézni nadrágot..70 ezer ...jó , ezért vettem 25-ért Bstart . Drága bezony
Gugli is azt nyomta ki. 90-120 között vannak új Berik cuccok leértékelve. Csakhát kes..
Superzone itt pesten Tele van Berik cuccal.
superzone.hu.....
Igen,közbe találtam. Köszi
Itt Mc-n nem tudom,hol kapni,és mennyiért,de majd kiderül
gugli
http://www.echotv.hu/videotar....
az utolsó 4 perc nagyonsirály,de a többi is érdekes
Mondtam,hogy akarom törölni?

Nem tudja valaki,hogy mennyi egy új Berik vagy Spool motoros bőrruha koptatókkal?
Késő Elb@sztad
Oppá.. Most jut eszembe,itt nem kéne ilyesmiről beszélni,elég cink az egész,elvégre ez egy motoros fórum. Mindegy,törölni már nem lehet.
Szerinted csak a szakszervezetiseknek megy szarul? Mindjárt szírva fakadok,hogy 25 év után,ergó 45 körül már nyugdíjban van,és semmi baja,utána belegondolok,hogy ha nem változik semmi,még 67 éves koromban is nyalhatom valaki seggét,aki épp munkát ad a kezembe,és kenyeret a számba. Szóval igen,nyugodtan sírjanak az 50 alattiak,hogy választaniuk kell a nyugdíj vagy a nyugdíj utáni munka mellett.
Az már más dolog,hogy megvonják tőlük a nyugdíjat,és nem tudnak elhelyezkedni. Ez nincs kihatással akkora rétegre.Ez is egy véglet,persze ez a szarabbik. Ez az,amikor a bíbor színű joghurtkút rossz végén állsz...
Plusz tegyük hozzá,hogy kb.. finoman szólva szarra se mennek ezzel,és az ország maradék részét (aki nem meri kinyitni a száját,mert kirúgják,aztán éhenhal,mivel mostanság úgy van vele a munkaadó,hogy édesmindegy,majd jön egy másik barom,enni mindenkinek kell) feltartóztatják,nem tud menni dolgozni,elkésik,stb.. Aztán velük lehet,hogy nem lesz elnéző a munkaadó,aztán kalap kabát.. Tavaly is volt olyan,aki gyalog ment dolgozni sztrájk idején,és épp ott hagyta a kocsiját,ahol sikerült.

Szó mi szó. Szerinted mire mennek ezzel? Szerintem semmire,csak piszkálják a többiek csőrét,és viszályt szítanak.
Persze ez is csak egyéni vélemény,véleménye mindenkinek lehet. Alapul vettem az ismerősöket,nekik sem fenékig tejfel minden,mégse akarnak a másiknak rosszat.
Persze az is igaz,amit írtál,hogy "nem azért van a sztrájk, hogy minket szo..anak, hanem azért, hogy a saját érdekeiket védjék, persze ekkor az én érdekem kicsit háttérbe van szorítva..., de megérti a csöpp agyam, hogy ez a sztrájk jó pár száz ember életét érinti és ekkor az én érdekem természetesen csak az után jön",viszont ezzel más nem így van,hogy a saját érdekem mindenki másé után.
És itt egy költői kérdés:

Példáult te vagy én nem tudunk elmenni vizsgázni,akkor szerinted mennyire érdekli őket a miértje?
Na csak ennyi. Alkalmazkodjanak,majd máskor nem szavaznak gyümölcsre

Megint mondom,azoknak tényleg szar,akik nyugdíjban voltak 10 évig (45+10),most megvonják tőle a nyugdíjat,ezzel munkára kényszerítik,de a munkaerőpiacnak nem kell,mivel már túlkoros,esetleg tapasztalatlan.. Egy volt rendőrből lehet biztonságiőr,és kb ennyi.
Meg itt lenginkább azok vannak felháborodva,akik nyugdíj után munkába álltak,és kapja a fizetését (ami ugye kevés,ezt azért hozzátehetjük) plusz még a mostani munkájáért is kap x összeget (itt meg nyugodtan lehet számolni a minimállal,vagy többel..). Tehát kb kap zsíros 200-at havonta. Na most nézz körbe,és gondold végig,hogy hány ember kap ennyit. Ezzel a réteggel nem értek egyet,a többi már gázosabb.
Szerintem jócskán volt itt is hiba,meg mellébeszéd,de valami ilyesmi van most.. Hozzáteszem,nem nézek tévét,nem figyelem a híreket,és nem izgat a politika,de ezeket az infók az alapok,ezeket szajkózzák folyamatosan az emberek,nem egyszer emelt hangnemben.
Nah zsír a Budapesti ökrök is kezdenek rájönni, hogy baj van. Mert eddig amúgy nem használták amúgy se páran jogtalanul a buszsávot. Amúgy meg ha a kicsi agyukkal felfognák egyszer a B.P.-én lévő forgalom kb. 40-50%-ka csak átmenő forgalom(péntek-hétfő ez az arány kb. 2x-eres lehet), a 0-ást meg hagyjuk, az egy életveszély, egyszer mentem arra, jah és 5 órát üldögéltem a kocsisorban, mert egy kamion az oldalkorlátnak tolt egy autót...., a P+R az meg már vagy 10-15éve esedékes lenne miután ugye B.P.-én amúgy is elvi kérdés a tömegközlekedés és ha nem megy a buzs a nyugdíjas egyből szapul mindenkit.

A sztrájk azt meg jól teszik..., nem azért van a sztrájk, hogy minket szo..anak, hanem azért, hogy a saját érdekeiket védjék, persze ekkor az én érdekem kicsit háttérbe van szorítva..., de megérti a csöpp agyam, hogy ez a sztrájk jó pár száz ember életét érinti és ekkor az én érdekem természetesen csak az után jön.
Csak gondolom nem azokon az utakon ahol én..., ha lenne bokorugróm én is beszállnék, de még ezzel se tudok annyit menni mint amennyit én szeretnék sajna.
Ez a blokád milyen kihatással lesz a motorosokra? Bár úgy is el lehet állni,hogy motorral is nehézkes legyen a közlekedés Olyankor jól pofán kell verni
Rider! Esetleg teleszkóp olajakhoz is van hozzáférésed?
SAJNOS ÉN BELE ESTEM..pedig már vagy 2 éve megse nyítok olyan levelet amit nem ismerős küld,de itt egy motrrad.nevű cég küldte! a háttér cégnek ők voltak feltüntettve!ezért bosszant!

http://www.napi.hu/magyar_gazd...
Ezért nem küldök SOHA semmi sms-t/e.mailt vissza ilyen : Nyerd ezt meg nyerd azt meg blaa blaa bllaa , szövegre
Elküldted?
ha véletlenül kaptok egy emilkét azzal,hogy honda pcx játék és ,hogy ilyen motort + más ajándékokat nyerhetsz,NEHOGY ELKÜLD!
MERT 2000FT/SMS! KELL ÚTÁNA KÜLDENED!AZÉRT ,HOGY SORSOLÁSON VEGYÉL RÉSZT!
AZT HISZEM"HORVÁT EDIT" KÜLDTE
Még jó, ha én megyek a budaörsin akkor motorral csoroghatok a buszsávban, de lehet jobb a többi sávban, mert tiszta olaj a buszok miatt Most mit is tegyek?
most neked van sm vagy nincs?
mert somogy megyei vagy)))
Sose tudtam, melyik az olaj-félsziget