Jaa,oké. Eddig el tudtam csurogni a kocsik között egy darabig. Nem megy mindig végig. Meg ha látnak,lehúzódnak. Ha cserélném is,olyan dob kéne,ami 2-4 ezer között is hallható,mert ott csurgok 6-ba,vagy ott váltok általában.
Csóri R1-es..., nagy kár érte.
Nah ilyenkor nem tudom, hogy mi lenne a jó, felálni és meglátni, ahogyan elvérzett a gép, vagy csak nyugisan a földön maradni.
Szép jó napot a Borsod megyei motorosoknak!
Keresek motoros társakat akikkel ha unatkozok el tudnék menni valamerre kerülni egyet vagy túrázni.
Edelényben lakok érdekelnének környékbeliek Edelény, Miskolc, Sajószentpéter, Kazincbarcika és térsége.
Supermotóm van, hasonló kategóriásokat keresek vagy olyanokat akik nem 150-es átlag tempót mennek 2 pont között, de azért nem is gyök 2-vel tekernek
MSN cimem: linkaska@freemail.hu
Egész bátran vegyen fel aki szeretne még 1 embert
Amúgy mi is volt? Hideg gumma,kavics,por,víz? Vagy csak a balszerencse. Ha gondolod,rákérdezek,hátha bont valaki,de képes motoron is biztos találsz cuccokat.
Futómű, hűtő, motor OK. Segédváz mint a képen látszik kuka, fejidomtartó konzol, lábtartók, idomok, kéne még vagy 2 balos tükör mert az R6-on is az törött.
Kapsz ötezret,és szerzek mellé variót
AGV GP PRO is érdekelhet,de túlzás érte a 190 rugó.
De komolyra téve.. Valami jobb sityak kéne. Van egy Lazer,de az öregecske,a Diablo nagy,meg már viseltes,meg van egy,ami még utaskalapnak se lenne túl jó.
500Km mentem vele.50000Ft
Nah ilyenkor nem tudom, hogy mi lenne a jó, felálni és meglátni, ahogyan elvérzett a gép, vagy csak nyugisan a földön maradni.
Keresek motoros társakat akikkel ha unatkozok el tudnék menni valamerre kerülni egyet vagy túrázni.
Edelényben lakok érdekelnének környékbeliek Edelény, Miskolc, Sajószentpéter, Kazincbarcika és térsége.
Supermotóm van, hasonló kategóriásokat keresek vagy olyanokat akik nem 150-es átlag tempót mennek 2 pont között, de azért nem is gyök 2-vel tekernek
MSN cimem: linkaska@freemail.hu
Egész bátran vegyen fel aki szeretne még 1 embert
Egyelőre az R6-ot akarom rendbe szedni, az R1-et meg majd szép lassan.
Nem kell egyenlőre sisak,köszönöm,egy ideig átvészelem ezekkel,amik vannak.
csere érdekelhet))
AGV GP PRO is érdekelhet,de túlzás érte a 190 rugó.
De komolyra téve.. Valami jobb sityak kéne. Van egy Lazer,de az öregecske,a Diablo nagy,meg már viseltes,meg van egy,ami még utaskalapnak se lenne túl jó.
Kaszás:
M-es bukó,azt hiszem. De valami fajint. PL: Shoei,vagy Shoei. De még lehet Shoei is
Atmosz: Nem a motor mellé járt a dörrentő?