Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én voltam vele nyiregyen... mert muszáj volt
Eladó Dunlop SportSmart Ntec 120-180 Pár 2010-28-Heti
500Km mentem vele.50000Ft
Szép sityak. Mekkora fejed van,2XL-es? Ha akarnám is nagy lenne nekem,de köszi
Jaa,oké. Eddig el tudtam csurogni a kocsik között egy darabig. Nem megy mindig végig. Meg ha látnak,lehúzódnak. Ha cserélném is,olyan dob kéne,ami 2-4 ezer között is hallható,mert ott csurgok 6-ba,vagy ott váltok általában.
Ez elég hülye vicc akart lenni.. Inkább a gép törjön
Nem Ezt vettem, mert a gyárival nem hallottak meg , most nincs ezzel probléma
Csóri R1-es..., nagy kár érte.
Nah ilyenkor nem tudom, hogy mi lenne a jó, felálni és meglátni, ahogyan elvérzett a gép, vagy csak nyugisan a földön maradni.
Szép jó napot a Borsod megyei motorosoknak!
Keresek motoros társakat akikkel ha unatkozok el tudnék menni valamerre kerülni egyet vagy túrázni.
Edelényben lakok érdekelnének környékbeliek Edelény, Miskolc, Sajószentpéter, Kazincbarcika és térsége.

Supermotóm van, hasonló kategóriásokat keresek vagy olyanokat akik nem 150-es átlag tempót mennek 2 pont között, de azért nem is gyök 2-vel tekernek

MSN cimem: linkaska@freemail.hu
Egész bátran vegyen fel aki szeretne még 1 embert
Mégis összedobod az R6-ot? Sok sikert Most legózhatsz
Nem tudom mi lehetett.
Egyelőre az R6-ot akarom rendbe szedni, az R1-et meg majd szép lassan.
Amúgy mi is volt? Hideg gumma,kavics,por,víz? Vagy csak a balszerencse. Ha gondolod,rákérdezek,hátha bont valaki,de képes motoron is biztos találsz cuccokat.
Holnp telózok Tújba. Ede meg nekem nem tudott semmit adni. De tényleg semmit
Ésmég mit dobsz a sisak mellé?

Nem kell egyenlőre sisak,köszönöm,egy ideig átvészelem ezekkel,amik vannak.
én is ajánlom neke ezt a tiszaújvárosi srácot vagy edét keresztúrba....
útánfútó,komplet medison blokk(dugó+gyürü+henger)
csere érdekelhet))
Futómű, hűtő, motor OK. Segédváz mint a képen látszik kuka, fejidomtartó konzol, lábtartók, idomok, kéne még vagy 2 balos tükör mert az R6-on is az törött.
igen,fnt van a vatern egy haverom hírdeti..
Ez az a sisak?
Kapsz ötezret,és szerzek mellé variót
AGV GP PRO is érdekelhet,de túlzás érte a 190 rugó.
De komolyra téve.. Valami jobb sityak kéne. Van egy Lazer,de az öregecske,a Diablo nagy,meg már viseltes,meg van egy,ami még utaskalapnak se lenne túl jó.
viccelsz ?nekem pont egy shoei van eladó,mert nekem kicsi.. reggel megnézem a pontos méretét...
vazze ,nagyon szerencsés vagy ,hogy ennyivel megusztad(a motort elnézve)
Teló,első fék sérült? Ha idomokon és lábtartón kívül semmi,akkor az már pozitív dolog..
Többit össze lehet foltozni Holnap úgyis telózok,megkérdezzem,akad-e R1 alkatrész? Gondolom,nem azonnal kéne
Mennyit is eszik az RGV? Nekem szerintem az Aprilia is benyom 8-at..

Kaszás:
M-es bukó,azt hiszem. De valami fajint. PL: Shoei,vagy Shoei. De még lehet Shoei is

Atmosz: Nem a motor mellé járt a dörrentő?