Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zxr_250_ninja-479903
4
1 kis ön reklám))
Én járok csak 80as dtvel
Bocsi, hogy össze vissza írok ma vizsgáztam egy zsíroskenyér tárgyból és be vagyok darálva, de a lényeget kb. ki lehet venni.
Nah..., nekem is kellet pár dolog most pár dolog, habár nekem sajnos inkább a blokk irányából persze nem komplett blokk meg ilyesmi, de jó volna otthonra, elbütykölgetnék rajta.
Azt tudom, hogy olyan fazert vagy 2003-is az újabb fejidomost manapság bontottak, és a tükröd az tök ugyanaz mint az én fazeremen, szóval ha mákod van, akkor lesz.

SV feszültségszabályzó nem biztos, hogy van SV-hez nincs sok cucc, nem is értem amúgy miért egy csomót látok belőle, mondjuk az újabb szögletesvázas injektorosból inkább...., nah több szó mint száz a vége.

Valszínű lesz itt neked tükör az R6-1-re is:
http://sugomotor.hu/index.html
Az R6 bal tükréből az üveg pergett ki, az R1-é tőben eltört. Lehet hogy kompatibilisek lennének de ebből így sehogy sem jön ki egy pár
na most nem értem, miről van szó, de beszéltem Edével, neki nincs, de valakitől még megérdeklődi a tükröt, ha van, akkor szólok, hogy hol és mennyiért, aztán majd eldöntöd, mit hogy.

De ha már csak annyi hiányzik, akkor odaadom a bal tükröm, míg nincs feszszabályzóm :D :D
Nem is a fáma annyira, de h lesz mivel, ne a városon keresztül kelljen már bemenni. Nekem betölti a klubbot.
Manapság én is egyedül taposom az utat..., habár ugye most kicsit felőröl a suli(minimálmotorozás van és ha meló nem lesz sajna az is marad) ..., de Ózd környékén nem jár szinte senki motorral(a fasza zsáktelepülés ba..ott mindenit), motoros haver meg a GSR helyett újított egy Astra GTC-ét.
Minek mentek márkakerbe..., ott ez van, jah a munkaidő az meg olyan, hogy dolgoznak 35percet a vason miközben pihengetnek 1órát, vagy másik motorral foglalkoznak és hopp a munkadíj is két órás lett.
Ismerőshöz elmegy ott marad és néz és tanul és néz és tanul.....
Én mikor megvettem a motort még a fékfolyadékot se mertem volna levenni...,1x-er megcsináltunk máskor kutya kötelességemnek véltem magamnak megcsinálni.
A Lyukói úton már kitermelték az útszéli fákat az új nyomvonal helyéről. Még nem teljesen van kész, az erdészem mondta, hogy holnap is ott lesz egész nap a brigáddal... Mindenesetre valami elindult... Hiányzik a fád? Klubbal mi van? Nem jön be semmi belőle?
Zolibácsi nem tudod h a lyukói utat nem tervezik megjavítani?
Igen,arra,de akkor nem érdekes.
20588-as hsz-ban már említettem, hogy én szívesen veszem, ha csatlakozol hozzám,ha arrafelé járok, vagy akár másfelé is...
Állj át az ellentétes oldalára, és ne a 200 kg-ost, csak az én nyamvadt 130kilós motoromat állítsd fel.
Hááát, volt pár ami gyanús volt csak későn olvasgattam és nem nagyon volt kedvem válaszolni arra amire már többször válaszoltam... Mármint ha a láncspray meg a láncod tisztogatásával kapcsolatosra gondolsz.
Wehehee. És jó az új mobil? Enyémen is átsiklottál Vagy inkább a finomabb utat választottad,és nem írtál vissza
Őszintén szólva átsiklottam.
Kell valakinek L-es fekete-kék Rush-M börruci? Ha igen,akkor írok pontos méretet is..
nem baj, csak azt hittem átsiklottál felette
jövőhét vége felé jön pénzem amit erre szánok majd esetleg akkor
Ez most baromi akciós, igen vékony árrése marad rajta a Convoynak. Ennyiért ÁFA-san nem tudom odaadni, de ha holnap megzörgetsz, megpróbálunk valamit kitalálni rá.
Vagy csak dolgozok és nincs időm válaszolni.
Bizto pont szünetelt a mobilnet