Nah..., nekem is kellet pár dolog most pár dolog, habár nekem sajnos inkább a blokk irányából persze nem komplett blokk meg ilyesmi, de jó volna otthonra, elbütykölgetnék rajta.
Azt tudom, hogy olyan fazert vagy 2003-is az újabb fejidomost manapság bontottak, és a tükröd az tök ugyanaz mint az én fazeremen, szóval ha mákod van, akkor lesz.
SV feszültségszabályzó nem biztos, hogy van SV-hez nincs sok cucc, nem is értem amúgy miért egy csomót látok belőle, mondjuk az újabb szögletesvázas injektorosból inkább...., nah több szó mint száz a vége.
na most nem értem, miről van szó, de beszéltem Edével, neki nincs, de valakitől még megérdeklődi a tükröt, ha van, akkor szólok, hogy hol és mennyiért, aztán majd eldöntöd, mit hogy.
De ha már csak annyi hiányzik, akkor odaadom a bal tükröm, míg nincs feszszabályzóm :D :D
Manapság én is egyedül taposom az utat..., habár ugye most kicsit felőröl a suli(minimálmotorozás van és ha meló nem lesz sajna az is marad) ..., de Ózd környékén nem jár szinte senki motorral(a fasza zsáktelepülés ba..ott mindenit), motoros haver meg a GSR helyett újított egy Astra GTC-ét.
Minek mentek márkakerbe..., ott ez van, jah a munkaidő az meg olyan, hogy dolgoznak 35percet a vason miközben pihengetnek 1órát, vagy másik motorral foglalkoznak és hopp a munkadíj is két órás lett.
Ismerőshöz elmegy ott marad és néz és tanul és néz és tanul.....
Én mikor megvettem a motort még a fékfolyadékot se mertem volna levenni...,1x-er megcsináltunk máskor kutya kötelességemnek véltem magamnak megcsinálni.
A Lyukói úton már kitermelték az útszéli fákat az új nyomvonal helyéről. Még nem teljesen van kész, az erdészem mondta, hogy holnap is ott lesz egész nap a brigáddal... Mindenesetre valami elindult... Hiányzik a fád? Klubbal mi van? Nem jön be semmi belőle?
Hááát, volt pár ami gyanús volt csak későn olvasgattam és nem nagyon volt kedvem válaszolni arra amire már többször válaszoltam... Mármint ha a láncspray meg a láncod tisztogatásával kapcsolatosra gondolsz.
Ez most baromi akciós, igen vékony árrése marad rajta a Convoynak. Ennyiért ÁFA-san nem tudom odaadni, de ha holnap megzörgetsz, megpróbálunk valamit kitalálni rá.
4