Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor [20554] hsz ?
Jaja,így igaz Lehet,hogy sokat eszel Akkor még mindig benne vagy a bilibe
Nem kellemes, de sajna nélküle nem igazán tudja az ember megvenni azt amit szeretne Szaros fizetésből nem lehet spórolni
NEKEM eddig nem volt mobilnet a kártyámon. Nem volt rá szükségem. Egész nap olyan helyen voltam ahol volt WiFi vagy kábellel tudtam csatlakozni az asztali PC-hez és annak szipkázta a netjét a WinMo-s telefon. De ez a kva android nem képes kábelen netet szedni, szóval most mobilinternet kell mellé hogy online lehessen.
Az se semmi.
Akkor okés,az a lényeg De nem kellemes a hitel.
Kaszás szerint náluk annyi. Lásd az alaktrészes elérhetőséges hsz.
akkor megérte mert volt rá cash. Annyi hitelt vettem fel, hogy bele volt kalkulálva a dob ára. Most ha kellene, biztos nem költenék rá ennyit, meg nem is tudnék. De összegezve IGEN megérte
most,hogy van mobil net? én 2 éve használom+tv nézek rajta)))
nem baj öreg ,legalább haladsz a korral9)
Röhögni fogsz de talált, süllyedt!
Illetve majdnem. Mobilnet+android és ha hozzászólás érkezik ide akkor jön a mél hogy dikházzál csak idefele sügér gyerek meee valaki reagált valamit. Egyébként most hogy van mobilnet egész nap online vagyok skype-on meg MSN-en is.
neked milyen kémprogramod van?) mikor leírják a neved sípol az órád+a telefonod?
de tény ezért (is)jó a tanfolyam!
Kicsit késő van már hozzá hogy előtúrjam neked ahogy egy 60 kilós nő egy agyig pakolt R1200GS BMW-t simán felállít a tréningen bemutatott módszerrel (kicsit nehezebb mint a DL vagy az SV és a súlypontja is az egekben van). Igaz ő a chopperista módszerrel emelte meg (háta mögött fog rá és a háta mögött emeli végig, alátört kormánnyal és a majrévasnál fogva) de alapvetően az SV-t te is fel tudnád emelni simán. Csak nem hiszed el hogy sikerülhet és ezért hozzá se fogsz.
Szép jó napot a Borsod megyei motorosoknak!
Keresek motoros társakat akikkel ha unatkozok el tudnék menni valamerre kerülni egyet vagy túrázni.
Edelényben lakok érdekelnének környékbeliek Edelény, Miskolc, Sajószentpéter, Kazincbarcika és térsége.

Supermotóm van, hasonló kategóriásokat keresek vagy olyanokat akik nem 150-es átlag tempót mennek 2 pont között, de azért nem is gyök 2-vel tekernek

MSN cimem: linkaska@freemail.hu
Egész bátran vegyen fel aki szeretne még 1 embert
nyilván, de én már ott is mondtam, mikor mutatták, h hiába, valszeg én ehhez akkor is lófitty vagyok.
egy kb 200kg motort egy kézzel fel lehet álítani,ezt c1800rider aláírhatja.. van egy egyszerű trükje...
5000ft-ért nem tartom valószínűnek hogy kapok egy pár tükröt.
NSR 135-140 kg körüli, de egy pillanat alatt felkaptam fekvésből. Másnap éreztem is
Meghiszem azt Sok kínlódással járhat
Aprilia is 130kg elvileg. Egyszer eldőlt,de mázlim volt.. Nem állt le a motor,sebességben maradt,és amikor kicsit megemeltem,akkor a kerék elkapta a betont és egyből egyenesbe jött
Lehet vágatni,nekem is ez a bajom De talán olcsóbban kijössz,ha jópénzért veszel. Ha Tújban tényleg 5/pár,akkor fix,hogy veszek inkább. Enyém karcos,és nem lehet behajtani.
Meg a visszapillantó mennyire sima tükör? Az ilyen nagyítós,nem? Plussz az sincs ingyen,hogy bevágják
Beletaknyolom valami ragasztóval.
Ja hogy csak kitört? Sztem vágatni biztos lehet, csak most így hirtelen nem tudom, h azt hogy tudod belerakni, vagy hogy lehet úgy szétszedni a csápját.
Mondjuk nem tudom ilyen tükörlapot nem lehet vágatni bele?
Ha találkozok vele, vagy fenn lesz MSNen, majd megérdeklődöm.