Ki fogsz röhögni. Kétszer kellett már segítség ahhoz, hogy felállítsam a kis vackát. Először eleddig egyetlen RGV-s buktám alkalmával, ugyanis a motor a kormány-tank-ülés trión pihent a csanálban, a kerekénél fogva meg nem sikerült felállítani. A második ennél is hülyébb szitu volt. Benzinkútnál beesett a slusszkulcsa az idom, meg a blokk közé, és én elkezdtem rázogatni. Már már kint volt, amikor a nagy lendület áthúzott a másik oldalra, és nekidőlt a kútoszlopnak. No, akkor is olyan hülye pozitúrát vett fel, hogy egy öreg faszi jött oda segíteni, mert olyan alacsony a súlypontja, hogy a lábszárad mellett egyszerűen nem tudsz rá erőt kifejteni. Szóval... Könnyű, könnyű, de fekve olyan, mint a szúrt disznó, elengedi magát.
Edének R6ja tuti volt, kettőről tudok én is, úgyh ha nincs valami esetleg megkérdezheted őt is. Nem garantálom, h lesz, mert nem tudom, azt egyben adta-e el vagy azt is bedobozolta.
Hát lánc nélkül aztán tekerhettem volna tovább a felüljáróra De ezt kajak idegesítőbb visszatenni, mint NSR-ben gyertyát cserélni Már azt hittem bevágom a susnyásba
Terveink szerint 2011.06.11-én szombaton megrendezésre kerül az I. GéPéSz Motoros Kupa az EURO-RING-en. Jelentkezz te is www.gepeszmotorosok.hu weboldalunkon a GéPéSz Motoros Kupa menüpont alatt! Részletesebb tájékoztatást szintén weboldalunkon találsz. Június 4-én az EURO-RING standard motoros nyílt napot tart, ahol mi is ott leszünk és tájékoztatjuk a jelenlévőket a június 11-i tervekről, lehetőségekről. Így a mostani szombat egyfajta előfutam, edzésnap lehet az egy héttel későbbi futamra. Kérlek segítsd munkánkat! Regisztrálj nálunk, hogy az EURO-RING üzemeltetése felé időben jelezni tudjuk igényünket! Az egyeztetés még nem zárult le, ezért végleges időtervet és árat sajnos még nem tudok ígérni! Üdvözlettel, GéPéSz Motorosok
Éjféli Edelényi kolléga! Én elég gyakran járok arra a határszélre motorozni, ha úgy gondolod, mehetünk valamikor együtt, aztán majd kiderül, hogy passzolnak e a technikák egymáshoz...
ok, majd ezt is megtartom egy gondolatnak. Majd ha szólnak, h mizumizumizu az enyémmel, akkor kitalálom, h hogy tovább. De ha valóban ennyire necc dolog az SV-n a feszszab, akkor hjaj. Köv segélyemből veszek egy táskányit, és hordom magammal majd, aztán átkötöm, ha gebasz van. Úgyis rég szereltem már motort útszélén
(ma azért bicikliláncot sikerült, nehogy már elég legyen reteknek a sár viharban )
Hát ha már csak tükör híja lenne, sztem én felkötném hugimnak a kis rózsaszín mittudoménmilyen tükrét egy fakanálnyéllel, meg persze cigcalag, gyorskötöző - mindenhonnan elengedhetetlen
Nem új, szerintem nem is nagyobb. De ez így egész barátságos ár. Én is ennyiért vettem vagy 2 éve. De csak ha azt mondja a szerelő h nem javítható a tiéd.
A teljesítményadóm 5200 egy évre, de ezzel a teljesítmény alapú kötelezővel azért nem jártam olyan jól, mint a régebbi 1000-es, meg még nagyobb cm3-s, de nem túl nagy teljesítményű motorok gazdái, nekem ugyanis elég jót emelkedett... De, ha évest kötök, még mindig 20 alatt vagyok, és nem kell szarakodni a hülye kivonósdival félévente.
Hát akkor most te is így jártál :) SV-je volt, két ládával is De a feszszab ugye nem jó, a vákumcsapot meg már ugye tankkal együtt eladta, úgyh én sem jártam sikerrel.
Amúgy nem gond. Lehet nála akár egy egész motorbolt is,ha pont az nincs,ami nekem kell. Mondtam neki a típust,és mondta,hogy semmi Peti meg mondta,hogy jövőhét esélyesebb,szóljak akkor.
De a mostani is szép teljesítmény. Legalább ha eldőlsz,fel bírod szedni
Terveink szerint 2011.06.11-én szombaton megrendezésre kerül az I. GéPéSz Motoros Kupa az EURO-RING-en. Jelentkezz te is www.gepeszmotorosok.hu weboldalunkon a GéPéSz Motoros Kupa menüpont alatt! Részletesebb tájékoztatást szintén weboldalunkon találsz. Június 4-én az EURO-RING standard motoros nyílt napot tart, ahol mi is ott leszünk és tájékoztatjuk a jelenlévőket a június 11-i tervekről, lehetőségekről. Így a mostani szombat egyfajta előfutam, edzésnap lehet az egy héttel későbbi futamra. Kérlek segítsd munkánkat! Regisztrálj nálunk, hogy az EURO-RING üzemeltetése felé időben jelezni tudjuk igényünket! Az egyeztetés még nem zárult le, ezért végleges időtervet és árat sajnos még nem tudok ígérni! Üdvözlettel, GéPéSz Motorosok
(ma azért bicikliláncot sikerült, nehogy már elég legyen reteknek a sár viharban )
Jah és van több alkatrésze is az R6-nak, szóval nem hiszem hogy ezért bontotta el a motort. Nagy eséllyel működőképes.
Zoli,de az a motor 50 paci körül van? Hány LE? Kilónként több jut rá,mint nekem