Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap jönnek megnézni a motort.
Ha szeretik az "Észit" szégyelld magad, hogy nem hoztad ki őket múlt hét végén a Radostyáni buliba. Igen komoly buli volt. Nem tudom, hallottad e már őket zenélni,de szerintem nagyon komoly szinten csinálják ezt a tribut témát. És akkor még az erotic showról nem is szóltam,nagyon bevállalós csajszi volt, a fiaimnak is meglehetősen tetszett.
És otthon lakik? Odahaza is perverzkedik, vagy csak suttyomban?
Nekem a gyerekek Kárpátia számokat fújnak kívülről, szeretik a Tankcsapdát meg az AC-DC-t. Talán egyszer rendes emberek lesznek.
jaja, az én jányom kedvence AFC(anti fitnes club) de 2 éve még no thanxes volt.de kigyógyúlt...
Ki a tököm az az espé? Az is valami köcsög buzi mint a fluortomi?
Ki megy vasárnap Polgárra az M3 outletba SP koncertre? Na,kösse a motor után,aztán gyí
Vagy költözz el Grat a lábtartózáshoz!
Mikor lesz motor ami mondjuk ágy is egyben..., akkor anyum beleegyezne, hogy tarthatom a szobámban....
Amúgy ma mentem én is 100-ast...., de aki akar menni egy erőset, annak Ózdról Salgótarjánba erősen javallom, mert nagyon szerpentines és az út 70-75%-ka szinte zsír új.
Ma le is döntöttem a vasat lábtartóig..., csak annyit hallok hogy karistol mint az istennyila aztán nem engedett és kicsit visszarakott a helyemre.(kicsit azért bedaráztam hirtelen)
Kb mikor lesztek edelénybe? Adsz egy számot amin el lehet érni?
Emlékeztetőként írom megint, hogy akinek van kedve egy közös, vidám guruláshoz vasárnap, sok szeretettel várjuk 09:00-kor a Vologdai Shell kúton! Úticél Aggtelek lesz.
Mindenkit sok szeretettel várunk!
Fúú,tavaly óta szigorodtott.. Akkor elég volt nekik a kettes.
Indexeltem,kapálóztam.. Csináltam mindent. Meg felnyomtam a refit,de senkit se zavart Vészvillogót is használtam.

Tegnap nem volt kint Robi a rutinpályán. Pedig csüt 2-4 között ott van,nem?
Hosszútávon talán ott lenne értelme, ahol nagyon elvannak szaporodva ( borsod, szabolcs, nógrád) Menjen ő a telepbe be a saját fajtái közé és ha látják a pondrók, hogy már a saját testvére üti őket meg baszogatja lehet kivándorolnak jó messzire

De viccnek tartom az egészet, kecskére a káposztát. Bűnözőkre igen hajlamos "embereket" a bűnüldözésbe? Bár a mostani rendőrség irányát tekintve a cigány is tud bírságolni, csekket tölteni meg feljelenteni, elvégre most ezen van a hangsúly a baszogatáson meg a pénzbehajtáson. Azt meg tudja mindenki csinálni csak pofa kell hozzá
de ha átmentek volna rajtad, eszedbe jutott volna..))
Én meg mikor először mentem az SV-vel, soha nem is indexeltem (tudom, tudom, ejnyebejnye). Valahogy túl sok koncentrációt igényelt volna egy év nemmotorozás után
De én úúúgy elvoltam magamnak, h fel se tűnt
Köszi. Ezt a videjót már láttam. Van benne valami

Ma mutatta egy robis,hogy felkapcsolva maradt az indexem. Mondjuk kanyarodni akartam,azért tettem ki
Első nap,első tank benzin,első 100-as
A kereket ugyan nem bántották, de csikó koromban még hajlamos voltam üzletelni velük, no akkoriban pár száz rúgótól megszabadítottak a mocskok. De megtanultam. Ha eladna, nem veszek tőle, ha venne, nem adok el neki. Ha ehhez tartom magam, sok problémám nem lesz ilyen téren...
Köszi! Jövő héten jelentkezem...
kilopták a morék míg ezek a fát vágták..)))
Nem kéne alá kerék? Vagy csak fel kell fújni a gummát?
Jaaaj,köszi srácok!
Szandra,Kaszás,uzsolt meg a többieknek is
Lilán nagyon tolták neki a srácok.. Ott álltunk haverral,és hallottuk/láttuk őket. Volt valaki GP dobbal,na,nekem nagyon megtetszett,azt lehet hallani
Húsz/5öt4három32nyolc
Sok minden nem változott autós-motoros fronton, csak máshová kell jönni a cuccokért.
Hisz ismersz...