Ha szeretik az "Észit" szégyelld magad, hogy nem hoztad ki őket múlt hét végén a Radostyáni buliba. Igen komoly buli volt. Nem tudom, hallottad e már őket zenélni,de szerintem nagyon komoly szinten csinálják ezt a tribut témát. És akkor még az erotic showról nem is szóltam,nagyon bevállalós csajszi volt, a fiaimnak is meglehetősen tetszett.
És otthon lakik? Odahaza is perverzkedik, vagy csak suttyomban?
Nekem a gyerekek Kárpátia számokat fújnak kívülről, szeretik a Tankcsapdát meg az AC-DC-t. Talán egyszer rendes emberek lesznek.
Mikor lesz motor ami mondjuk ágy is egyben..., akkor anyum beleegyezne, hogy tarthatom a szobámban....
Amúgy ma mentem én is 100-ast...., de aki akar menni egy erőset, annak Ózdról Salgótarjánba erősen javallom, mert nagyon szerpentines és az út 70-75%-ka szinte zsír új.
Ma le is döntöttem a vasat lábtartóig..., csak annyit hallok hogy karistol mint az istennyila aztán nem engedett és kicsit visszarakott a helyemre.(kicsit azért bedaráztam hirtelen)
Emlékeztetőként írom megint, hogy akinek van kedve egy közös, vidám guruláshoz vasárnap, sok szeretettel várjuk 09:00-kor a Vologdai Shell kúton! Úticél Aggtelek lesz.
Mindenkit sok szeretettel várunk!
Hosszútávon talán ott lenne értelme, ahol nagyon elvannak szaporodva ( borsod, szabolcs, nógrád) Menjen ő a telepbe be a saját fajtái közé és ha látják a pondrók, hogy már a saját testvére üti őket meg baszogatja lehet kivándorolnak jó messzire
De viccnek tartom az egészet, kecskére a káposztát. Bűnözőkre igen hajlamos "embereket" a bűnüldözésbe? Bár a mostani rendőrség irányát tekintve a cigány is tud bírságolni, csekket tölteni meg feljelenteni, elvégre most ezen van a hangsúly a baszogatáson meg a pénzbehajtáson. Azt meg tudja mindenki csinálni csak pofa kell hozzá
Én meg mikor először mentem az SV-vel, soha nem is indexeltem (tudom, tudom, ejnyebejnye). Valahogy túl sok koncentrációt igényelt volna egy év nemmotorozás után
De én úúúgy elvoltam magamnak, h fel se tűnt
A kereket ugyan nem bántották, de csikó koromban még hajlamos voltam üzletelni velük, no akkoriban pár száz rúgótól megszabadítottak a mocskok. De megtanultam. Ha eladna, nem veszek tőle, ha venne, nem adok el neki. Ha ehhez tartom magam, sok problémám nem lesz ilyen téren...
Jaaaj,köszi srácok!
Szandra,Kaszás,uzsolt meg a többieknek is
Lilán nagyon tolták neki a srácok.. Ott álltunk haverral,és hallottuk/láttuk őket. Volt valaki GP dobbal,na,nekem nagyon megtetszett,azt lehet hallani
Nekem a gyerekek Kárpátia számokat fújnak kívülről, szeretik a Tankcsapdát meg az AC-DC-t. Talán egyszer rendes emberek lesznek.
Amúgy ma mentem én is 100-ast...., de aki akar menni egy erőset, annak Ózdról Salgótarjánba erősen javallom, mert nagyon szerpentines és az út 70-75%-ka szinte zsír új.
Ma le is döntöttem a vasat lábtartóig..., csak annyit hallok hogy karistol mint az istennyila aztán nem engedett és kicsit visszarakott a helyemre.(kicsit azért bedaráztam hirtelen)
Mindenkit sok szeretettel várunk!
Tegnap nem volt kint Robi a rutinpályán. Pedig csüt 2-4 között ott van,nem?
De viccnek tartom az egészet, kecskére a káposztát. Bűnözőkre igen hajlamos "embereket" a bűnüldözésbe? Bár a mostani rendőrség irányát tekintve a cigány is tud bírságolni, csekket tölteni meg feljelenteni, elvégre most ezen van a hangsúly a baszogatáson meg a pénzbehajtáson. Azt meg tudja mindenki csinálni csak pofa kell hozzá
De én úúúgy elvoltam magamnak, h fel se tűnt
Ma mutatta egy robis,hogy felkapcsolva maradt az indexem. Mondjuk kanyarodni akartam,azért tettem ki
http://ajanlo.kapu.hu/video/po...
Szandra,Kaszás,uzsolt meg a többieknek is
Lilán nagyon tolták neki a srácok.. Ott álltunk haverral,és hallottuk/láttuk őket. Volt valaki GP dobbal,na,nekem nagyon megtetszett,azt lehet hallani
Sok minden nem változott autós-motoros fronton, csak máshová kell jönni a cuccokért.