Tegnap este történt 20:30 körül Ruzsinszőlősön,azt hiszem. ( a Magashegy után,még mielőtt lenne azaz alagutas kereszteződés a kilátó felé)
Szóval mentem lakott területen,fel volt baszva a refi is.. Felkapom a fejem,egy búza éppfeltűnik szemből,mert előz.. Majdnem lementem az útról. Ja igen,már sötét volt,szóval bizonyára látta a lámpát,szerinted? Végülis elfértün ketten egy sávba
Szabályosan mentem,saját sávban,ötvenkével,annyi,hogy refi volt rajta,de az meg nem olyan erős,hogy zavarja a többit
Még lehetnek Igazság szerint nem tudom a rendes nevét,csak így körülírom,de már lestem ott is,és nem találtam. Nem baj,már csak 1 kell a refihez (Nem hiszem,hogy akad mégegy )
Láttam már az AB-CD-t élőben muzsikálni, tényleg nagyok voltak. A kölkök meg még elég kicsik ahhoz hogy koncertre vigyem őket, erotic showt meg aztán végképp nem kéne nézetni egy 6,5 éves fiúval meg egy nem egészen 4 éves lyánnyal.
Már csak 1 db h7-es foglalat kéne,nem tudsz még mindig? Valami spanod nem dobta szét a gixit,és tett rá pályaidomot? Majd kutatok még,hátha van valakinek elfekvőbe
Az lesz az Na,még ő is ott lesz,meg a kedvencetek,az Alma BÁNDZÁÁÁJ.
Na,ezt skubizzátok.. Indulok el itthonról motorral,előtte járattam,amíg felöltöztem,ezért kicsit odahúztam. Megyek 2-be kb 50-60-al,és egyszercsak leelőztem a saját visszapillantóm Sokba lesz ez nekem Sérült volt,látni lehetett rajta,de azt nem gondoltam,hogy csak be van ragasztva a tükör Kibírt 111 km-et így.. Plusz azt a sok futózást,erre most megváltam tőle
Pünkösd hétvégén lesz egy négynapos Erdélyi kirándulás,Csíksomlyói búcsú,stb, van még vagy két hely a buszban. (Nemzetiszínű Robur busz ) Ha valakit érdekel, jelezze...
ó összébb pakol.
Kaszás,én össze vagyok rakva..
Legalább meg tunda védeni
http://www.boon.hu/alsozsolca/...
alig 12 éves 167cm magas 67kg,41 lába van ..
JA ÉS 4 ÉVES KORA ÓTA AIKIDÓZIK..))))
Tegnap este történt 20:30 körül Ruzsinszőlősön,azt hiszem. ( a Magashegy után,még mielőtt lenne azaz alagutas kereszteződés a kilátó felé)
Szóval mentem lakott területen,fel volt baszva a refi is.. Felkapom a fejem,egy búza éppfeltűnik szemből,mert előz.. Majdnem lementem az útról. Ja igen,már sötét volt,szóval bizonyára látta a lámpát,szerinted? Végülis elfértün ketten egy sávba
Szabályosan mentem,saját sávban,ötvenkével,annyi,hogy refi volt rajta,de az meg nem olyan erős,hogy zavarja a többit
Íbéjről nem lehet tarhálni? Angol, német, olasz a .com-on kívül nem hoz?
Na,ezt skubizzátok.. Indulok el itthonról motorral,előtte járattam,amíg felöltöztem,ezért kicsit odahúztam. Megyek 2-be kb 50-60-al,és egyszercsak leelőztem a saját visszapillantóm Sokba lesz ez nekem Sérült volt,látni lehetett rajta,de azt nem gondoltam,hogy csak be van ragasztva a tükör Kibírt 111 km-et így.. Plusz azt a sok futózást,erre most megváltam tőle
-chc (cool head clan)
-kormorán