Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,mostmár nekem is van rendszámom.
Már 10-nél tartok azóta...
60 motorost hívtam, ebből 11 jelezte, hogy nem tud jönni, szal elvileg leszünk jópáran. 6 moci már mindenképp tuti.
ez az útvonal:
link
Utóbbi!
Vidd el a pegazusom és kapsz vele 2, szinte új michelin gumit .
ilyen van nálunk is ..csak nálunk bent van és balramentnek nevezik és nem véd hanem támad-átkozz..
http://www.pink.hu/utazas/dobb...
Ezt mind mondod egy olyan embernek,akinek nincs jövedelme minden hónap végén.
És akkor még a vadakat meg se kérdezte senki...
Ez a sportdob nekem is eszembe jutott. Csávókám amúgy is eléggé beszari ürge, szívbaj biztos elkapta volna.
Nem tudom, de gyanús... Éppen a házat fogjuk csatornázni szombaton, meg még a belső munkák is itt vannak félen szögön. Szóval... Itt a szép idő, meg minden, de amit tavaly nem lehetett elvégezni a házon, ház körül, az mostanra kétszer olyan sürgős lett.
Van az a gumijogszabály hogy a járműved haladási sebességét úgy kell megválasztanod hogy az adott úton várható akadályok előtt biztonságosan meg tudj állni. Innentől ha elcsapod a vadat, akkor nem volt megfelelő a sebességed.
Mellesleg az autódban esik pár száz ezer forint kár. Szar ügy, nem jön jól semmiképp. Egy tisztességes trófeával rendelkező vad meg több milliót is érhet. Kinek nagyobb a kára? A tiéd vagy a vadásztársaságé?
Az biztos hogy a jelenlegi szabályozás nem jó sem autósnak/motorosnak, sem a vadásztársaságnak igazán, mert egyiknek a kára sem térül meg.
Ha kivonatod a forgalomból, nem ketyeg rajta a biztosítási bónusz, tehát 10 év balesetmentes közlekedés után is A0-ban leszel. A B10-es besorolás pedig pont olyan mintha kivonatnád fél évre a forgalomból.
Aki meg tudja állni hogy fél évig ne motorozzon, az nem is motoros, max be van jegyezve egy motorkerékpár forgalmijába a neve... Nemhogy 6 hónapig, de 6 napig se bírom motor nélkül.
Az idén a rendőrök direkt utaztak arra hogy a motorosok közül sokan kivonatjáka motorjukat, de a jó időben csak előveszik. Fél év az mondjuk november1-április 30. Hát ki bírná megállni hogy egy gyönyörű napfényes márciusi napon főleg egy meleg áprilisin ne menjen motorozni? Éves szinten valóban némi megtakarítás, de semmi sincs ingyen ami élvezetes. Havi szintre lebontva pár ezer forint.
Volt egy érzésem hogy fával agyig rakott Roburral ki lehet az, de bevallom nem annyira figyeltem a tükörbe, igyekeztem melóba és próbáltam mielőbb letudni az előzést. :-D
Most képzeld ha sportdob van a mocin tán tényleg az öledbe ugrik a jobbegyes.
Szerbusz.
Mennyien lesztek,és kb mekkora a táv? Talán lesz rendszámom..
Akkor valami arcsit lefoglalok Nem tudtam,hogy le lehet foglalni. De lehet,hogy ki se mozdulok innen,és onlány kötöm. Még kérdéses,de valószínű ez az évi 27 marad.. Pár ezerrel olcsóbb is lenne,azt még megnézhetem. Plusz 300 Ft kilowattonként a teljesítményadó. (Persze ezeket felezhetem,ha októberben kivonatom 6 hónapra )
Uniqa-ba meg azért mentem be,mert ott a régi,és közben rákérdeztem,mivan. Na,szerintük B1-ben vagyok most. 2009-ben kötöttem náluk,és balesetmentes.
Ridernek a legjobb
Na mostmár nem értem, szóval Miskolc - Sajószentpéter - Edelény - Szendrőlád - Szendrő - Szalonna - Perkupa - Szin - Szinpetri - Jósvafő - Aggtelek - Trizs - Ragály - na és merre tovább? Zádorfalva - Kelemér - Serényfalva - Putnok - Dubicsány - Vadna - Sajóivánka - Kazincbarcika - Miskolc VAGY Zubogy - Felsőkelecsény - Felsőnyárád - Kurityán - Szuhakálló - Kazincbarcika - Miskolc
:-) Te jössz vasárnap?
Vagy az van ilyenkor, hogy a neten megnézed hol a legjobb neked(amit már látom meg is tettél, és a netrisk-nél nincs jobb) és bemész személyesen megkötni. A rendszámot meg ha meglesz bediktálod nekik.
Vagy a másik megoldás, hogy bemész az okmányirodába és lefoglaltatsz magadnak egy rendszámot! Aztán lehet biztosítást kötni neten!
Mondjuk az se gyenge hogy addig jutottak, ezzel próbálják rávenni, dolgozzon már végre..........
Meg a Jó k..va anyjukat...!
Sziasztok Miskolc és környékbeli motorosok!

Azért írok mert gumik kellenének a pegazusra és ha esetleg van elfekvőben valakinek vagy ha tudtok valami jó helyet az érdekelne Jó a használt is csak legyen még rajta minta
Mivel olyan 80%ban leginkább aszfalton használom a maradék az kavicsos földűt ezért nem kifejezetten krossz gumira gondoltam
Felni méretek: hátul 2.15-18
elől 1,85-19
Mostani gumi méretek (nem ragaszkodok egyáltalán ugyan ilyen mérethez de azért elférjen)
hátul: 3.5-18 62L
elől: 90/90-19 52T

Előre is köszön a válaszokat
Üdv
Dénes
Igen,köszi. Szerintem kivonatom,mert akkor több marad a zsebembe. Plussz télen tuti kivonatom a Suzukit is. Köszi