Káendhánál 27ezer/év negyedévessel,és 25 egyösszegbe. Elvileg ez a legolcsóbb. Vagy évessel a Köbe,az meg 23,de ott csak egyösszeg van. (Netrisken néztem) Valaki tud jobbat?
Meg ha nincs rendszámom,akkor mire köttetem meg a biztosítást?
És ma letudtam a műszakit is,talán holnap lesz rendszámom
Céééé! Villoghat neked a jámbor honpolgár az agyig rakott Roburjából a Zsolcai körforgalomnál. Olyan lendülettel kerültél ki, hogy a jobboldalon ülő kollega majd a nyakadba ugrott ijedtében...
A kivonatás 2300 Ft, még az okmányirodában se kell hozzá időpontot kérni. Én pl úgy szoktam, hogy télen március 1ig vonatom ki a forgalomból, de ha már februárban 25 fok lenne, akkor persze 2300 Ft-ért hamarabb vissza is állíthatom, de ha megvárom a március 1et, akkor ingyen visszakerül a forgalomba.
A biztosítós részét azért érdemes megkérdezni a biztosítódnál, hogy hogyan is van, mert nekem is sikerült már egyszerre 2 biztosítást is kötnöm
Azt viszont nem tudom biztosra, hogyha ideiglenesen kivonod a gépjárműved akkor B02-ből nem-e esel vissza A0-ba, ezt is a biztosítónál érdemes megkérdezni
Ez még télen volt, itt a képen még nem a javított változat van. Bontóból...csak márkaszervízbe vittük, az a tuti casco szempontjából is, nem tákoltattuk össze 120ezerből (amúgy a kár 10%-át kellett állnunk). Akkor mondok egy-két dolgok, amik cserések voltak: motorháztető, hűtő, klímahűtő, 2lámpa...
Akkor ez járható? Igazából amint megvan az új biztosítás,egyből visszahelyezném,vagy még kérdéses.. Amúgy most mennyibe kerül kivonatni? 5-6 ezer? A műszaki 2 hetes rajta,szóval beleférne a 6 hónap is. A lényg,hogy a másik óócóbb legyen,meg ugye az már komolyabb gépezet.
Nem kapnék.Volt már rosszabb is.......................bár az nem ad volt hanem zőccségesmerci.
Nagyobbat ütött.
Hűtő épnek néz ki a kereszttartó meg bontva 5-6e.Lökös sem több egy 10e nél.
Ha a Fiam megszületik akkor nem megyek, de szívesen csatlakoznák pl. elétek mennék Szendrőládig. Ha javasolhatom akkor Ragály-nál jobbra fel Kelemérnek és Putnok, Miskolcnak tudtok menni haza.
na ja...csak kiteszik mindenhova a táblát és meg van oldva...sőt! örüljek, hogy nem kell fizetnem, mert 60nal elütöttem egy disznót a kanyarban éjszaka..motorral milyen szar lehet már vaddal ütközni
Én ezt úgy szoktam csinálni, hogy besétálok az okmányirodába a forgalmival. Kivonatom x időre (max 6hónapra lehet), beírják a forgalmiba mikor kerül vissza forgalomba.
Ezután elsétálsz a biztosítóhoz, ott közlöd velük h felmondanád a szerződést, mert ideiglenesen kivonattad a gépjárművet a forgalomból.
Az hogy átviheted-e ezt a bónuszos dolgot nem tudom, de sztem ez biztosító függő is.
Visszahelyezéssel meg nem kell foglalkozni, max a visszahelyezést megelőző héten besétálsz a biztosítóhoz, hogy akkor minden rendbe van-e.
Meg ha nincs rendszámom,akkor mire köttetem meg a biztosítást?
És ma letudtam a műszakit is,talán holnap lesz rendszámom
Szereztem bicskát! Kőőő? Meg még itt a kawás kártya is, ha gondolod...
Ragály felé kanyargósabb azért megyünk arra. Putnok felől túl egyenes...
A biztosítós részét azért érdemes megkérdezni a biztosítódnál, hogy hogyan is van, mert nekem is sikerült már egyszerre 2 biztosítást is kötnöm
Azt viszont nem tudom biztosra, hogyha ideiglenesen kivonod a gépjárműved akkor B02-ből nem-e esel vissza A0-ba, ezt is a biztosítónál érdemes megkérdezni
Nagyobbat ütött.
Hűtő épnek néz ki a kereszttartó meg bontva 5-6e.Lökös sem több egy 10e nél.
Ha ez már a javított változat akkor nemszóltam.
Ha a Fiam megszületik akkor nem megyek, de szívesen csatlakoznák pl. elétek mennék Szendrőládig. Ha javasolhatom akkor Ragály-nál jobbra fel Kelemérnek és Putnok, Miskolcnak tudtok menni haza.
Üdv.Gábor
Ezután elsétálsz a biztosítóhoz, ott közlöd velük h felmondanád a szerződést, mert ideiglenesen kivonattad a gépjárművet a forgalomból.
Az hogy átviheted-e ezt a bónuszos dolgot nem tudom, de sztem ez biztosító függő is.
Visszahelyezéssel meg nem kell foglalkozni, max a visszahelyezést megelőző héten besétálsz a biztosítóhoz, hogy akkor minden rendbe van-e.