Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah,az is aranyos volt,amikor kitelepítették őket zsolcára..
Káendhánál 27ezer/év negyedévessel,és 25 egyösszegbe. Elvileg ez a legolcsóbb. Vagy évessel a Köbe,az meg 23,de ott csak egyösszeg van. (Netrisken néztem) Valaki tud jobbat?

Meg ha nincs rendszámom,akkor mire köttetem meg a biztosítást?
És ma letudtam a műszakit is,talán holnap lesz rendszámom
Amelyik CIGÁNY munkába áll, lakást kap.
Uniqa vicces 80e/év
De erre gondoltam.. ! De nem jártható a dolog.. Milyen meglepő
Termosz!
Szereztem bicskát! Kőőő? Meg még itt a kawás kártya is, ha gondolod...
Ő a forgalomból ideiglenes kivonatás folyamatát írta le, nem adod le a rendszámot, nem mondod fel a biztosítást. Szerintem te nem erre gondoltál.
Céééé! Villoghat neked a jámbor honpolgár az agyig rakott Roburjából a Zsolcai körforgalomnál. Olyan lendülettel kerültél ki, hogy a jobboldalon ülő kollega majd a nyakadba ugrott ijedtében...
Aztakutyafáját! Mint leendő felelős szülő, ideje lightosabbra venni a figurát. A kis ürgét ki tanítja majd motorozni, ha Te itt kaszkadőrködsz?
Pedig sérült az egyik lámpa leszakadt, a másikat meg 1 csavar még fogta.
Szia!
Ragály felé kanyargósabb azért megyünk arra. Putnok felől túl egyenes...
A kivonatás 2300 Ft, még az okmányirodában se kell hozzá időpontot kérni. Én pl úgy szoktam, hogy télen március 1ig vonatom ki a forgalomból, de ha már februárban 25 fok lenne, akkor persze 2300 Ft-ért hamarabb vissza is állíthatom, de ha megvárom a március 1et, akkor ingyen visszakerül a forgalomba.
A biztosítós részét azért érdemes megkérdezni a biztosítódnál, hogy hogyan is van, mert nekem is sikerült már egyszerre 2 biztosítást is kötnöm
Azt viszont nem tudom biztosra, hogyha ideiglenesen kivonod a gépjárműved akkor B02-ből nem-e esel vissza A0-ba, ezt is a biztosítónál érdemes megkérdezni
Csak azt nem értem,hogyha nincs tábla-ha van a kár az enyém. akkor minek vannak a biztosítók,?
Pedig a képen egy kicsitsem sérült a hűtő meg a lámpa..................bár a kép csalóka tud lenni.
Ez még télen volt, itt a képen még nem a javított változat van. Bontóból...csak márkaszervízbe vittük, az a tuti casco szempontjából is, nem tákoltattuk össze 120ezerből (amúgy a kár 10%-át kellett állnunk). Akkor mondok egy-két dolgok, amik cserések voltak: motorháztető, hűtő, klímahűtő, 2lámpa...
Akkor ez járható? Igazából amint megvan az új biztosítás,egyből visszahelyezném,vagy még kérdéses.. Amúgy most mennyibe kerül kivonatni? 5-6 ezer? A műszaki 2 hetes rajta,szóval beleférne a 6 hónap is. A lényg,hogy a másik óócóbb legyen,meg ugye az már komolyabb gépezet.
Javított változat.. Megoldottuk az izzó kérdést,csak egy lemezolló kellett
Nem kapnék.Volt már rosszabb is.......................bár az nem ad volt hanem zőccségesmerci.
Nagyobbat ütött.
Hűtő épnek néz ki a kereszttartó meg bontva 5-6e.Lökös sem több egy 10e nél.

Ha ez már a javított változat akkor nemszóltam.
Ragály-Zádorfalva. Pár kép vasárnapról.
Nem? A javíttatás árából már majdnem veszel használt G-s astrát... többet nem is mondok, mert szívrohamot kapsz ...de volt casco
Szia!

Ha a Fiam megszületik akkor nem megyek, de szívesen csatlakoznák pl. elétek mennék Szendrőládig. Ha javasolhatom akkor Ragály-nál jobbra fel Kelemérnek és Putnok, Miskolcnak tudtok menni haza.

Üdv.Gábor
Nem is vészes.
na ja...csak kiteszik mindenhova a táblát és meg van oldva...sőt! örüljek, hogy nem kell fizetnem, mert 60nal elütöttem egy disznót a kanyarban éjszaka..motorral milyen szar lehet már vaddal ütközni
Én ezt úgy szoktam csinálni, hogy besétálok az okmányirodába a forgalmival. Kivonatom x időre (max 6hónapra lehet), beírják a forgalmiba mikor kerül vissza forgalomba.
Ezután elsétálsz a biztosítóhoz, ott közlöd velük h felmondanád a szerződést, mert ideiglenesen kivonattad a gépjárművet a forgalomból.
Az hogy átviheted-e ezt a bónuszos dolgot nem tudom, de sztem ez biztosító függő is.
Visszahelyezéssel meg nem kell foglalkozni, max a visszahelyezést megelőző héten besétálsz a biztosítóhoz, hogy akkor minden rendbe van-e.
nem ,de fogy az alkatrész..))