YESSS, majdnem 2 hónap után újra itthon a vas. Ma sikerült elhoznom a szerelőtől. Szépen muzsikál a gép, és kijött a váltóból a sírás-rívás. Már kezdett elvonási tünetem lenni, de sebaj bepótolom....
Te jó áron szabadultál meg tőle? Gondolom a tiéd motorikusan is jó volt
Ja,meg legnagyobb baja,hogy piszok ronda.. Nem azért forognak utána az emberek,mert húdejó,hanem mert úúúúúúú bazze ...
Fúú,ha tudnám Szerintem annyi a baja,hogy amortizáltan vettem,és most jutottunk el odáig,hogy wtf. És el akarom adni,kell a kes. De friss a műszaki is,és pénzért kéne adni
Most a kuplunggal van valami. Nem akar kiemelni,ragad.. Behúzom,és még menne előre a moci.. Ja,meg behúzva nem lehet váltani vele. 1-et veszi úgy is,de a többi már próblémás. Lehet,hogy kevés az olaj,vagy mit tudom én.. Az a baj,belelöktem a liter olajat tavaly,de a szintjelzőnél nem láttam csurdogálni.Mondjuk akkor még jó volt. Adtam neki egy túrát,utána volt minden baja. Valami elekronikai kütyüt fordítva raktak rá (olyan kis doboz,aminek nyitott a teteje) és mindig megállt benne a víz Így hirtelen ennyi,ezen kívül most nincs semmi.
Jó,oké. De az emelőszem helye megvan,szerintem azon is lehet emelni ha más nincs Majd kutatok,de mondom,8 alatt nem volt.. Mindjárt meglesem vaterán. Egyenlőre semmilyen nincs
Ja,meg legnagyobb baja,hogy piszok ronda.. Nem azért forognak utána az emberek,mert húdejó,hanem mert úúúúúúú bazze ...
Most a kuplunggal van valami. Nem akar kiemelni,ragad.. Behúzom,és még menne előre a moci.. Ja,meg behúzva nem lehet váltani vele. 1-et veszi úgy is,de a többi már próblémás. Lehet,hogy kevés az olaj,vagy mit tudom én.. Az a baj,belelöktem a liter olajat tavaly,de a szintjelzőnél nem láttam csurdogálni.Mondjuk akkor még jó volt. Adtam neki egy túrát,utána volt minden baja. Valami elekronikai kütyüt fordítva raktak rá (olyan kis doboz,aminek nyitott a teteje) és mindig megállt benne a víz Így hirtelen ennyi,ezen kívül most nincs semmi.
http://www.fn.hu//tudomany/201...
http://www.haon.hu/motorost-ga...