Nem nagyon érdeklődnek. Még "hülyék" sem keresnek. Lehet hogy azért mert törött, és mindenki olyat akar amire ráül és megy. Meg valószínűleg elég szar a piac is de ennyire azért csaknem. Egyetlen egy srác volt aki megnézte, azt mondta március közepén, hogy a hónap végén megveszi... lassan május vége.
És épp ezért jó, ha neten alkusszal kötteted. Egyrészt kényelmes, mert ki se kell tenned a lábad otthonról. Másrészt olcsóbb, mert van onlány kedvezmény. Harmadszor meg figyelmeztetnek az évfordulóra, ha elfelejtenéd (netrisk legalábbis).
Nem tudom,a majom ennyit mondott. Ebbe van egy kis extra,ha baleseti halálom van,akkor anyámék kapnak 3 millát Meg ha mozgkorl leszek,akkor én kapok másfelet,azt hiszem.Plusz még valami van,de arra nem emlékszem. Ez a pár extra azt hiszem évi 4 ezerben játszik. Tehát 13+4 De ez volt a 2. ajánlat,aztán ez maradt..
Ide kontárkodok akkor már én is
Nekem biztosítás 18 ezer/év, súlyadó( KW-adó önkormányzatnak)19 ezer/év. 1 éves az A kategóriám a B meg 4. A motor meg 2 éves most az éven. háháhá A biztosítást tavaly kötöttem egy összegben és most fog lejárni augusztusban.
Nekem azt mondták ez nem lehetséges. Pedig a Majestyn, aminek amúgy is kevés a kötelezője, már van egy rahedli bónusz. A DL-re meg A0-t kellett kötnöm 2009-ben, nem lehetett átvinni a bónuszt.
17/év mindenképp sok A1-re, pöppet erősebb masinára fizetek nem egészen 12-t. Meg nem mondom melyik rablónak. Netrisket megnyitod, kitöltögeted és szépen hozni fogja hogy melyiknél mennyi lesz a bizti.
Nagyon ne lepődj meg ha a lakhelyed, a korod és a tapasztalatod (jogsid kora) alapján olyan összeget dob ki a GSXR-re amitől jön majd kifelé a szemed a gödribű' mint az éti csigának.
Rosszul tudod. Már akkor van az évfordulód, amikor megkötöd az új biztosítást. Ezzel akarják elejét venni a november-decemberi irdatlan rohamnak. Évente egyszer nyilvánosságra hozzák az árlistáikat a biztosítók és annyi. Neked kell majd észben tartanod a biztosításod fordulónapját és átkötnöd (év közben ha épp úgy jön ki a lépés) másik biztosítóhoz.
Tényleg,a bónuszom át kéne vinni,mert elvileg 2-t fejlődtem.. AB-be nem is hallott az ügyintéző motoros bónuszról Jó,akkor itt is variálhatok,hogy kinél legyek..
Szandra: Köszi,meglessük. Uniqa-ba kezdek,mert a kocsik úgyis ott vannak.. Meg a mostani is. 17ezer/év a 125-ösre,szerintem ez elég sok..
Nem sokat nyom a latba az évforduló, igy is - ugy is lép egy bonust jövőre.
Egyébként tényleg neten kell kereskedni, a k&h olcsóbb motor esetében. Netrisk-et tudom ajánlani, nem tévednek, korrektek.
Szar motort vettél
Engem egyedül a teljesitményadó vág haza a huszonezer forintjával.
Kötelező hétezer körül egész évre, tankolásra sem panaszkodhatok, ha nem sietek 5 liter körül eszeget.
alkuszok vannak a neten ,ők megkeresik a legolcsóbbat...
de a legjobb összel motort venni vagy télen,mert akkor van az évfordúlód, nem pedig ilyenkor..
Az mennyit tesz? Mert ugye egy kategória,és egy köbcenti,csak az évjárat más (saccra 30/évet mondtak biztosításra az AB-nél,egyösszegű persze) többit nem vágom,de jöv. héten mindent lezsírozok,és talán már papírjaim is lesznek,meg rendszámom
Nekem biztosítás 18 ezer/év, súlyadó( KW-adó önkormányzatnak)19 ezer/év. 1 éves az A kategóriám a B meg 4. A motor meg 2 éves most az éven. háháhá A biztosítást tavaly kötöttem egy összegben és most fog lejárni augusztusban.
Nagyon ne lepődj meg ha a lakhelyed, a korod és a tapasztalatod (jogsid kora) alapján olyan összeget dob ki a GSXR-re amitől jön majd kifelé a szemed a gödribű' mint az éti csigának.
Szandra: Köszi,meglessük. Uniqa-ba kezdek,mert a kocsik úgyis ott vannak.. Meg a mostani is. 17ezer/év a 125-ösre,szerintem ez elég sok..
Egyébként tényleg neten kell kereskedni, a k&h olcsóbb motor esetében. Netrisk-et tudom ajánlani, nem tévednek, korrektek.
Engem egyedül a teljesitményadó vág haza a huszonezer forintjával.
Kötelező hétezer körül egész évre, tankolásra sem panaszkodhatok, ha nem sietek 5 liter körül eszeget.
de a legjobb összel motort venni vagy télen,mert akkor van az évfordúlód, nem pedig ilyenkor..