Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nagyon érdeklődnek. Még "hülyék" sem keresnek. Lehet hogy azért mert törött, és mindenki olyat akar amire ráül és megy. Meg valószínűleg elég szar a piac is de ennyire azért csaknem. Egyetlen egy srác volt aki megnézte, azt mondta március közepén, hogy a hónap végén megveszi... lassan május vége.
Nem megoldható. Ahhoz először el kell adni az egyiket, hogy át tud vinni a bonuszt. Anno ezt végigjártam, amig két motor volt a nevemen.
Dani! Rövid leszek. Nekem már felejteni kéne, nem még újabb nyűgöt megismerni.
És épp ezért jó, ha neten alkusszal kötteted. Egyrészt kényelmes, mert ki se kell tenned a lábad otthonról. Másrészt olcsóbb, mert van onlány kedvezmény. Harmadszor meg figyelmeztetnek az évfordulóra, ha elfelejtenéd (netrisk legalábbis).
Meg a többieknek is köszi az infót !
Nem tudom,a majom ennyit mondott. Ebbe van egy kis extra,ha baleseti halálom van,akkor anyámék kapnak 3 millát Meg ha mozgkorl leszek,akkor én kapok másfelet,azt hiszem.Plusz még valami van,de arra nem emlékszem. Ez a pár extra azt hiszem évi 4 ezerben játszik. Tehát 13+4 De ez volt a 2. ajánlat,aztán ez maradt..
Eladod saját magadnak Am nem tudok, kicikaputy. De nem kell senkinek az r6-od? Annyira nincs lenyúzva,kicsit drágábbak az r6-ok,nem?
Ide kontárkodok akkor már én is
Nekem biztosítás 18 ezer/év, súlyadó( KW-adó önkormányzatnak)19 ezer/év. 1 éves az A kategóriám a B meg 4. A motor meg 2 éves most az éven. háháhá A biztosítást tavaly kötöttem egy összegben és most fog lejárni augusztusban.
Nincs valami kiskapu amivel kilehetne játszani?
Már megtaláltam a választ.Már másnap átvihető, ha megszűnik a szerződés.
De ha sikerülne eladnom, akkor sem helyezhető át a bónusz?
Nekem azt mondták ez nem lehetséges. Pedig a Majestyn, aminek amúgy is kevés a kötelezője, már van egy rahedli bónusz. A DL-re meg A0-t kellett kötnöm 2009-ben, nem lehetett átvinni a bónuszt.
Szerintetek olyat lehet csinálni, hogy mindkét motor az Unionnál van, de a drágább kötelezőjűn van a kisebb bónusz. A kettőt megcserélni?
17/év mindenképp sok A1-re, pöppet erősebb masinára fizetek nem egészen 12-t. Meg nem mondom melyik rablónak. Netrisket megnyitod, kitöltögeted és szépen hozni fogja hogy melyiknél mennyi lesz a bizti.
Nagyon ne lepődj meg ha a lakhelyed, a korod és a tapasztalatod (jogsid kora) alapján olyan összeget dob ki a GSXR-re amitől jön majd kifelé a szemed a gödribű' mint az éti csigának.
Az R6 nekem az Unionnál B02-ben 17ezer/év.
Rosszul tudod. Már akkor van az évfordulód, amikor megkötöd az új biztosítást. Ezzel akarják elejét venni a november-decemberi irdatlan rohamnak. Évente egyszer nyilvánosságra hozzák az árlistáikat a biztosítók és annyi. Neked kell majd észben tartanod a biztosításod fordulónapját és átkötnöd (év közben ha épp úgy jön ki a lépés) másik biztosítóhoz.
Tényleg,a bónuszom át kéne vinni,mert elvileg 2-t fejlődtem.. AB-be nem is hallott az ügyintéző motoros bónuszról Jó,akkor itt is variálhatok,hogy kinél legyek..

Szandra: Köszi,meglessük. Uniqa-ba kezdek,mert a kocsik úgyis ott vannak.. Meg a mostani is. 17ezer/év a 125-ösre,szerintem ez elég sok..
nekem union a legolcsóbb, de netrisk valóban mindent kiszámol pöpecül
Nem sokat nyom a latba az évforduló, igy is - ugy is lép egy bonust jövőre.
Egyébként tényleg neten kell kereskedni, a k&h olcsóbb motor esetében. Netrisk-et tudom ajánlani, nem tévednek, korrektek.
Szar motort vettél
Engem egyedül a teljesitményadó vág haza a huszonezer forintjával.
Kötelező hétezer körül egész évre, tankolásra sem panaszkodhatok, ha nem sietek 5 liter körül eszeget.
alkuszok vannak a neten ,ők megkeresik a legolcsóbbat...
de a legjobb összel motort venni vagy télen,mert akkor van az évfordúlód, nem pedig ilyenkor..
Szegény anyámék Vagy én..
Meg ruha se
nekem19000 volt évente a biztosítás+súlyadó 14000ft+ tankolás alap 8liter-akár 13literig is)))
Az mennyit tesz? Mert ugye egy kategória,és egy köbcenti,csak az évjárat más (saccra 30/évet mondtak biztosításra az AB-nél,egyösszegű persze) többit nem vágom,de jöv. héten mindent lezsírozok,és talán már papírjaim is lesznek,meg rendszámom