Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Több év,több tapasztalat. Meg egy kis lelkesedést is had lássak rajtad,hogy ütykölhetsz egy AF1-et,ami limitált szériás! plusz még mehetsz is vele,ha készen van! Szerintem nagyon fer
Azt hittem pöpec motor,pöcc röff és világítós rendszám.. Nekem rendszámos,'13-ig műszaki,és 20kw van a forgalmiban (ezzel is színni fogok,mert A1 az 11kw-ig van,plusszba még rusnya is). Meg van még pár apróság,de
De legalább a jóféle hazai kenyér van a kezében...
Köszöntem! Végre egy konzekvens vélemény.
Pénz-kontra pénz. És bónuszba a nap arca: Boldizsár. Igazából mindhárom napé, mert egy percig sem tudta, hogy milyen rendezvényen van, de legalább szorgalmasan koccintgatott mindenkivel, aki az útjába került.
Jók. És szétverhetetlen a blokkja. Mondjuk ez már elég koros, de a kilométert tuti elirták. Ha százezer van benne, az nem sok.
Ezeknek már állapotuk van, nem a kort kell nézni. Alkatrészt viszont nem tudom honnan lehet majd pótolni hozzá, bontóban sem sűrű.
Kedves komám! A garat, az garat,és ennyi.
De keverte a két garatott
OK.
Jaja. Arra gondoltam. Akkor majd leegyeztetjük.
Pedig éppen akkoriban öntött fel a garatra.
ami elöl az meg..
én még nem láttam soha kék ruhás molnár legényt....
Lezsírozva. Ami a piros motrokon van, megfelel?
Az kb reális ár egy ilyen matuzsálemért..
Ja. Kép meg sehol.
Nem rossz ,mert túra naked. haveromnak volt a kisebb gpz,de nagyon meg volt vele elégedve. nézz útána (nehogy úgy járj mint én),hogy van-e hozzá alkatrész útánpótlás.
a kipúfogó bandázs a rozsdára utal. visszont ,nekem nagyon sokat kellet fizetnem a 600as után évente,..
4db irányjelzőért neked adom a romett blokkot ! nem kell új meg akármilyen fasza, csak ne a kör alakú simson legyen
Szó mi szó tényleg jól szórakozunk.
Nos hát nem véletlen 250K az ára.
Háááát lehet rajta túlórázni az tuti.
Kicsit elterelem már a figyelmet a témáról. Pár kép a hétvégémről.
Látom, jól szórakoztok. Az egymilla km, csak poén, bár annak meg elég rossz. 100.000 viszont simán belemehetett már azóta. Az meg belefér ekkora cm3-nél...
Az előző tulaj beletett őőőőőőőő 2000 KM/ évet.
Az is csak 64000km