Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóó,gondoltam,azért nem írtam véresen komolyan Meg sajnos nagyon szarul közlekednek szinte az egész országban..
De jó cikk arról amiről tegnap dumáltunk
link
Ha odafigyel az ember a körülötte lévőkre és nem veszélyezteti (és ezzel hergeli magára) szánt szándékkal a közlekedőtársakat, akkor nemigen lesz bajod. Én is járom a várost rendszeresen de se mutogatás, se dudaszó nem szok lenni.
Dehogy kell cserélni! Sőt! ha komplett blokkot veszel jó eséllyel lesz egy jó állapotú variód, szíjad és hátsó kuplungdobod meg deltád tarcsiba! A görgők cseréjével kicsit magasabb fordulaton üzemel a gép a gyári beállításhoz képest, jót tesz a nyomatékrugalmasságnak, kakasabbnak, pattanósabbnak érződik tőle a moci. A fogyit picit megdobja, de max 1-2 deciről van szó.
Kezdek félni ebben a városban És nap,mint nap kocsival játok. Összeakadok valami eszelőssel
Hűűű hogy eldurvultak itt a dolgok.
amível (ökölbe)még egy koponyát is be lehet szakítani...
Képzelem,de csak felül van proti,meg az ujjaknál.
ami a motorra nézve komplet cserét jelent...
de akkor a variót is kompletten kell cserélni?
egyébbként tudod mekkorát lehet ütni a protektoros kesztyűvel?
kinyújtott lábbal elmentem ellete a pirosnál,s mikor szóvátette ,letámasztottam a ciberét és lentről fölrugtam a másikat...
de volt olyan ,akinek az antenájára tettem csomót,mert nem hallotta a zenétől ,hogy jövök...
Nem szabad mellette maradni egy másodpercig sem. Elmész mellette és kész. Aztán meg igyekezz.
Ez sok mindenen múlik.
Nem tudom,mennyire szemfülesek a kocsisok,de ha nem álló kocsiról van szó,simán rádtekerheti a kormányt,nem?
Odamégy mellé és egy határozott mozdulattal felülről lefelé irányuló ökölcsapással már le is töröd. Balesetbiztonsági okokból elég könnyen törő spiáter szar. De ha le nem is törik, akkor is összetöröd a burkolatot meg a keretet (vékony műanyag szar) és lehet hogy a lapot is kivered belőle ami a földre esve eltörik. Akkor meg úgyis vehet újat.
Ja! A gyári görgők 18grammosak, a Malossi tuning varióban pedig 16-osak vannak. Ugyan a tuning varió kissé eltérő karakterisztikával rendelkezik, de a géped fürgeségén valamit dobna még ez a módosítás is. Csak a motort tedd rendbe elsőnek.
Én momentán egyből felnyomnálak.. Jó,de pesten már csak poénból is megcsinálják a pizzások.. Meg valahogy pesten több motoros van,mint itt plusz egy rakat külföldi,vagy olyan ember,aki gyakran jár külföldön,és már csak megszokásból is utat nyit.
Nem tudom,nekem lehet,hogy fájna a kezem,ha izomból elkapom a visszapillantót

Kaszás,hogy szedted le 2 oldalról? Rendes vagy
Én is ilyen állandó mágnesre gondoltam.
Jelen állapotában nem sok minden.
Ha már nem fogja zabálni az olajat és lesz benne kellő kraft akkor már nem nagyon tudnak majd letúrni.
attól tartok ,hogy 1 szer rendörnek veszem le...
Nekem se a restségen múlott hanem a pillanatnyi sebességét és pár egyéb változót (mellékutcák, szemtanúk a Tárkányi kisvasútnál, etc) behelyettesítettem egy egyenletbe és annak a valószínűsége hogy sikeres lesz a manőver, nem volt elegendő az öltözéshez meg a lóra pattanáshoz.
én már vettem le tükröt, nem egyszer. volt ,olyan amikor mind a két oldali tükröt bedobtam az ölébe. a barom leszorított és azt hitte bicilivel vagyok nem cbr-el...
de ezzel a géppel mi lesz..
Kb pont nem, mert amíg nem lesz visszapillogója és amikor a boltban kifizeti az újat, addig párszor eszébe jut majd hogy legközelebb mit nem kéne csinálni mert megint ez lehet a vége. Érdekes módon Pesten az autósok nem maguktól tanulták meg hogy nyissák a sort hogy a motoros elférjen. Pár tükör leesett azoknál akik nem figyelték eléggé a sorok között mozgó motorosokat. Tanultak belőle? igen. Hatásos? Igen.
Mellesleg az idegességem is le lenne vezetve ott helyben.
És?Ezzel megint nem mész semmire.. Azzal se,ha beadod neki a visszapillantót. A végtelenségig idegeskedhetsz,de kb ennyi.