Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egyáltalán jó hely így, motorosberkekben?
Azzal amelyiket bizibe nálam hagytad? Már rég elvitték. Csak még basztál bejönni a pénzedért. Jó hogy eszedbe jutott különben buktad volna!
A sárgacsekkeslofejübambaborjunál inkább a humort próbáltam előtérbe helyezni, sajna hogy ilyen rossz hangulatba olvastad ezt.

A gumimmal kapcsolatba annyit hogy régebb óta tartó jelenlegi pénzügyi helyzetem miatt nem tudok új, "csak" 70körül megvehető szettet megvenni. Igen tisztába vagyok az árakkal.

Véleményem szerint ha "neadjisten" esetleges baleset bekövetkezett volna, akkor én NEM a gumim állapotára tippeltem volna. Nagyobb mértékben az út minőségétől. vagy ezernyi ok szülheti a veszélyhelyzetet. Számítás ide számítás oda, ez a gumi jobb vagy az a jobb, sajnos az aszfalt minőségét már nem mi válasszuk meg itt a környéken...se... Jó gumi legyen ott ahol az megkívánja. Ezért inkább túrázásra használom. Nem akarok senkit se befolyásolni NEM ez a célom. Ez csak a véleményem. Hiszen mindenki a sajátját irja le.

Utólag visszagondolva nem tartom soknak az 5ezret és szerencsés is vagyok akár, de ha a rendőrség minden területen ilyen szorgosan tevékenykedne nem kéne félnünk a közbiztonságtól.
merre leszel?
mi legyen a leveőszűrőmmel?))
Gyere.
A pirosas-garbónyakas végén, így pontos. Mert ha borotvált a töve akkor a másik vége is csupasz!
Mivel ismerem azt a srácot (volt itt nemrég betéve gumis hirdetése Rolinak) akinek a helyére keresnek és sokat beszélgettünk az RMC-ről, hááát,nem biztos hogy mentem volna.
Persze ha nagyon nem lett volna más akkor talán, de sikerült másképp alakítani és ez így jó. Vagy valami olyasmi mint a jó.
Holnap du megyek be, el is hozom. Köszi!
De mindig a csupasz végén?
OK. Megrendelve, holnap reggel nyolctól fogható.
Valahol lenni kell.
Basszus! Ha tudom, hogy váltani akarsz. RMC-be is kerestek férfi eladót...
Akkor ne bízzuk a szélre! Intézzél még a héten egy garnitúrát ebből a cuccból! Igen, ez egy rendelés volt. Ahogy időm engedi, jelentkezek érte...
Kösz de a kitartás ide a régire ugyanúgy kellett. Mostanra elfogyott. Mindegy, így alakult, meglátjuk milyen lesz ez.
Alapvetően nagy változás nem lesz az életemben, ugyanúgy a rossz végén állok majd a fasznak csak más feliratú a fasz.
Kitartás.
Minden bizonnyal. Kissé csikarodott a hasam.
No!
Örülök hogy tetszik. Valahogy megboltoljuk, bár lesz némi érdekesség benne ugyanis májustól új melóhelyem lesz. Maradok a szakmában, csak egy másik cégnél kezdek másodikán. Aztán hogy ott mit lehet majd alakítani kiderül. Nem szívesen számolnám fel a motoros vonalat.
Igen,későn olvastam. Srry.
Nekem csak az ülést kell felpattintani .
Ahogy elhagytuk a kilátót, a lejtőkön én Ferodol szagot éreztem. Nem te voltál?
Jóhogy jó.. Brembo betétnél nincs is jobb.
Mit nocsak?
Lélekben továbbra is chopperista vagyok, csak olyan chopim nem lehet amire vágyok, mással meg nem érem be. Örülök neki hogy sikerült kipróbálnom ezt az M800-ast is, majd élőben elmondom hogy miért. Van némi köze az egyenes kormányhoz és a kezelhetőséghez. Meg a tulaj panaszaihoz.
Ha szart veszel, örökké. Nekem még nem volt ilyen gondom...
Kis tévedés... Mentem már vele tempót, tavalyelőtt nyár végén vettem, akkor még nagy formában volt az a motor. Jól melegszik, jól tapad,(nem brutál stílusban) Ami hibája volt, sokszor elengedte a hátulját féktávon, de ettől csak izgibb volt az egész.
meddig szokott nyikorogni az új fékbetét?
nocsak-nocsak