jaóvan, én nem reagálom túl az olajat, 1500 ft felett már biztos jó, úgyis túl vannak ezek tervezve szerintem a félszint lesz. 3vagy 4 liter. ha megyek érte előtte szólok időben.
töltenék inkább a retek 20centi mély kátyúk ezrének valamelyikébe azt az aszfaltot, amivel itt akarják elbaszni mindenki számára az egyetlen normális utat, amit végre megcsináltak......
Ezért nem kell túlmisztifikálni ezt az olaj kérdést.
Az egyik erre esküszik, a másik arra, motortípus és vezetőfüggő hogy melyik jön be a legjobban.
Ha nem akarsz egy vagyont kifizetni a Motulra, ajánlom az AGIP-ot. Vittek már gixxerbe is, nem nagyon volt rá panasz. Neked is jó lesz sztem. Esetleg picit drágábban, de még mindig olcsóbban mint a Motul, vehetsz Repsolt is, az is jó.
Hali!
Azt ajánlom amit a gyári előírás hoz hozzá. 10W40-es félszint, vagy 15W-50-es ásványi.
Mindkettő van továbbra is! AGIP vagy REPSOL. Csak máshová kell érte jönni.
Az egyik erre esküszik, a másik arra, motortípus és vezetőfüggő hogy melyik jön be a legjobban.
Ha nem akarsz egy vagyont kifizetni a Motulra, ajánlom az AGIP-ot. Vittek már gixxerbe is, nem nagyon volt rá panasz. Neked is jó lesz sztem. Esetleg picit drágábban, de még mindig olcsóbban mint a Motul, vehetsz Repsolt is, az is jó.
Azt ajánlom amit a gyári előírás hoz hozzá. 10W40-es félszint, vagy 15W-50-es ásványi.
Mindkettő van továbbra is! AGIP vagy REPSOL. Csak máshová kell érte jönni.
igen ez egy szép ,NAGY (QRVA NAGY) ROBI (néha olyan is a hangja)))
Inkább mézet rakok bele,az olcsóbb.
Tényleg nem tudom, hogy hogy lesz, tudok-e menni majd. Szeretnék.
((( )))) (Remélem pénteken nem fog esni )
ja és ocsobenzint !
azért ne nézd le a robogósokat se majd...