Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mámma
banditba és egy CBR be eddig jó az AGIP, viszont a másik CBR nek a kuplungja nem komálja! De nem olyan vészes...
Mikor tapasztaltad ezeket?
jaóvan, én nem reagálom túl az olajat, 1500 ft felett már biztos jó, úgyis túl vannak ezek tervezve szerintem a félszint lesz. 3vagy 4 liter. ha megyek érte előtte szólok időben.
Még rosszabb helyeken is, van hogy nincs közöttük 50 méter sem.
Szerintem nem az lesz, de inkább tényleg ne tévedjek...
Gratulálok! Rád fért már... Jó sokat megnélkülöztél érte.
töltenék inkább a retek 20centi mély kátyúk ezrének valamelyikébe azt az aszfaltot, amivel itt akarják elbaszni mindenki számára az egyetlen normális utat, amit végre megcsináltak......
Remélem eltüntetik mert ha a többi is ilyen szerencsétlen helyen van (pont ahonnan kezdeném a kanyart) akkor a Bükközés érdekes elfoglaltság lesz.
Ezért nem kell túlmisztifikálni ezt az olaj kérdést.
Az egyik erre esküszik, a másik arra, motortípus és vezetőfüggő hogy melyik jön be a legjobban.
Ha nem akarsz egy vagyont kifizetni a Motulra, ajánlom az AGIP-ot. Vittek már gixxerbe is, nem nagyon volt rá panasz. Neked is jó lesz sztem. Esetleg picit drágábban, de még mindig olcsóbban mint a Motul, vehetsz Repsolt is, az is jó.
Hali!
Azt ajánlom amit a gyári előírás hoz hozzá. 10W40-es félszint, vagy 15W-50-es ásványi.
Mindkettő van továbbra is! AGIP vagy REPSOL. Csak máshová kell érte jönni.
csak az a baj se fórúm se oldal róla ..szinte nem is létezik...
nem, tenisz háló helye..)))

igen ez egy szép ,NAGY (QRVA NAGY) ROBI (néha olyan is a hangja)))
Fekvőrendőrkezdemények a Bükkben? Lillafüred és Bükkszentkereszt között LEGALÁBB 15db ilyet látni.
Azért a te robogód nem 50-es kávédaráló.Azokat le lehet nézni Pedig kényelmesek,meg bőven jó velük boltba vagy ide-oda rohangálni

Inkább mézet rakok bele,az olcsóbb.
és még ezután kezdődik a vizsgaidőszak minimum 10 vizsgával

Tényleg nem tudom, hogy hogy lesz, tudok-e menni majd. Szeretnék.
és?
hát most elég kérdéses lett, mert utána héten már most biztos 5 ZH meg 2 vizsga
akkor jösz a debreceni buliba a géppel?
köttttttyyyy

((( )))) (Remélem pénteken nem fog esni )
Gratulálok hölgyem ! nagyon sok baleset mentes kilométert kívánok hozzá !

ja és ocsobenzint !
azért ne nézd le a robogósokat se majd...
Nem mézet ,hanem olajat teszel bele!
Azt mondják többen,hogy ragad tőle a kuplung