Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
F2-nél 2500-as fordulaton hallok valami csörgős hangot, de csak annál a fordulatnál csinálja, mi lehet az?
ez qrva jó! de lehet ,hogy nem sokára ott leszünk !
http://www.portfolio.hu/gazdas...
Hogy feldobjam picit a napotok, elmesélem mit álmodtam ma reggelre. Készüljetek! Nagy baromság lesz!
A Parlamentben voltunk sokan, gárdisták (jól kezdődik, nem?) és vmi lépcsőkön mentünk fel-le és azt ordibáltuk, hogy aki nem ugrál az tirpák HEJJ HEJJ! pedig meccsen sem voltam .
A pályán, tökéletes útviszonyok között, szembeforgalom és figyelmetlen közlekedőtársak nélkül is meg lehet halni (csak az esélye nem túl nagy), sajnos itt is az okozta a halálukat amit a legjobban élveztek de áldoztak rá hogy ezt biztonságos körülmények közt tegyék. Bár ne kellene több halálos motorosbalesetről olvasni legalább az idén sem közúti sem pályás vonatkozásban...
A PROFIK IS MEGHALHATNAK....
http://www.mon.hu/halalos-utko...
Én is úgy tudom hogy szokott ilyen lenni. bár a másodikra már valahogy nem igazán van tülekedés... Mindenki nagyon tud a környéken.
ott még nem buktam !
Ilyen szokott lenni Miskolcon is ha jól tudom...
Ha Eger lesz az útvonal, a Mátrát én is javasolni akartam.
ÉN MEG EZEN NYALTAM..)))

http://www.sportmotor.hu/motor...
Ha már Eger megvan, onnan egy köpés a Mátra/Kékestető... én ezen agyaltam
Vagy Dobsina, Szlovákia, ami csak oda olyan 130-140 km, vagy Bükkön át Eger-Egerszalók. A helyszínen megvitatjuk melyik legyen.
ittvannne
Merre lesz a menet?
Sziasztok!
Aki akar egy közös gurulást hétfőn, várjuk sok szeretettel 8:30- ra az újgyőri főtéri agip kúthoz!
egyett értünk !
köszönöm és én is KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEN MOTOROS TÁRSAMNAK !
Talán elég volna az is, amit egy nyugalmazott rendőr ismerősöm mondott: a helyszínelések anyagából összeállított "Ők is azt hitték, hogy..." album kötelező megtekintése, természetesen manőverre, tehát az okra bontva. No, és persze az oktatás anyaga ahhoz igazítva, hogy a majdani vezető tudatosan képes legyen elkerülni az ilyen helyzeteket (a maga részéről). A hülyéken nem segítene ez se, csak a "jóhiszeműeken", akik érvekkel meggyőzhetők.

No, kellemeset kívánok!
ezért kéne mindenkinek részt vennie egy tanfolyamon,egy motoros tréningen !de ehelyet (nagyon sokan ) legyintenek nagyképűen ,hogy ott már nekem újat nem tudnak mutatni , s amikor megtörténik a baj , na sokan akkor döbbenek meg (sajnos sokan végleg) !
nem azt mondtam ,hogy nem tud vezetni! csak nincs tisztában(sokan) a motorja és a saját képességeinek határaival . s ha mégis ,akkor pedig nem veszi figyelembe ,a sok idióta gk sofőrt aki nem néz tükörbe ,ráadásúl full hangerőn hallgatja a rádiót .

ja és ő is ugyan ilyen gondolatokkal van felvértezve....
Azt szabad, sőt, ki is fejtheted.
Én nem akarlak meggyőzni semmiről, nem látom értelmét. (saját) Véleményem kb. a tények megállapítása:
Okozat: 1 halott, 1 sérült. Ok: nem gondolta a vezető, hogy amit tesz, ezt eredményezi. Mivel nem gondolta, hogy öngyilkosság, amit csinál, megcsinálta és öngyilkos lett. Mondhatni nem minden előzés, amit annak hisznek.
HEHEHE.....
Ja!
Ez! Ez átjött de ez igazából egy közlés és nem igazán van mit lereagálni rajta. De ha gondolod:
OK!
ok,akkor ez lesz az első,amit megnézek. csak jobb mint egy kinti papíros ,amit még építenem kell..köszi
Valamit elbasztál mert nekem privát nem jött át! :-)
Semeddig. Írtam ami eszembe jutott a buzizsidókínainégercigány lehetséges látványaként. Ha még arab vér is folyna benne (bár az arab-zsidó viszály miatt nehezen egyezne ki saját magával) a csenndzsmanicsendzscsendzs is jól menne neki.