Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Találtam kettőt is mogyoródon...
egyeske
ketteske
VW Zolik
Akkor azt tedd a jobbikkal.
Köszi szépen! Az egyik szemem rajtad tartom!
Helló Alteregó úr. Nekem most is fenn van blokkcuccom a Daróczimotornál Gödön. Én tőlük intézem. Az előző garnitúra nem volt egy gyárit meghazudtoló darab, de a célnak megfelelt,nem engedett. Most mindenesetre a lelkére kötöttem, hogy valami elfogadható minőségű tömítéseket küldjön már. Ha megjöttek, teszek fel képet róla, aztán majd eldöntöd, érdekel-e. Amúgy állítólag Mogyoródon van egy nagyon profi tömítésgyártó cég. Az olcsóbbtól a gyárival megegyező minőségig gyártanak bármit. Őket a Miskolci Maxxpower Suzukiban ajánlották mondván, ha nincs valamiből gyári, ők is onnan rendelnek. Csak, sajna, az elérhetőségüket nem találták meg, mikor kérdeztem tőlük, úgyhogy utána kell nézni a neten. Hát, ennyit tudtam, sok szerencsét...
Megbakkant a gépem, sokszorosításra állt át.
Szia! Tudnál nekem segíteni? Hengerfej tömítést honnan rendeltél és mennyi volt ?
jajaja

Fusson. Nagy a világ, majd elfárad...
Ami köze van általad említetthez, az a kezdő betű. Ez az idióta szállóigét faragott a csotrogánya hangjából.
Fuuut a gyááávaaaaaa!
mi az a BÜKK?

olyan mint a BLŐŐŐ ?
Ma voltam a Bükkben. Igaz, elég hideg volt még kint, de hál Istennek az útviszonyok nem sokat változtak. Pár új kátyút azért véltem felfedezni, de ezek mind jól látható helyeken voltak, talán egy kivételével. Lajtsi havert is kicsaltam, de ő nem jött végig...
igen , sajnos ,mert nem leszek az országban....
koliban rotyog a csilisbab
Szereltük Le eset a kormány gátlóm. az az kicsavarodott. Inkább leszedtem mint megjavítottam Van ez igy ha az ember forgatja a kormányt. Meg kéne már tanulnom kormány forgatás nélkül fordulni
mit csináltatok a géppel indulás előtt?
Te ürge! Most nézem, engem befírolsz, hogy menjünk már 10.-én, te meg kihúzod magadat. . . . . . . . . . . . . . . .
Ez a szégyen, hogy itt tart a magyar rendőrség Sok okostojás osztja az észt fentről a sok manipulált statisztika alapján meg olyan dolgokban hoz döntést amit nem is tapasztal és ezért vanl az, hogy már csak a csendőrség megalakításában látja a magyar a megoldást
Szánalmas ami ebben az országban megy Fejetlenség.......józan észnek ellentmondó dolgok..áá mi lesz így 5-8 év múlva itt?
bocsi ,nem tehet róla..ha jól tudom rajtad is segített már..)))

http://www.boon.hu/miskolc/a-j...
óóó de híres már a srác xD
Köszönöm! Felkeressük... :)