Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a Maki egyre rosszabb, motor, bicikli, most már csak gyalog.
amúúúúúúúúúúúgy mégse bringával megyünk csavargyárihoz A Főőmaki azt mondta gyalog
Biztos ""így"" spórolják meg a reklámköltséget. Szerintük.
Lehet hogy hülye vagyok de én ezt nem értem... Ahhoz h tudjak venni mondjuk egy csizmát olcsóbban, rajtam kívül még vagy 8 embernek is vennie kell?
megnyílt a bikerbazár.hu. átakartam küldeni a linket ,de letiltotta....(((
majd kiderül
. . . Egy Fireblade-ost ismerek személyesen, az meg Nhorbee haverunk "innen" Sirokról. Mindenesetre a hírem előttem jár ezek szerint. A népszerűség átka. Én, kis szerény...
voltunk apraszakival meg svfiremannal tokajba, odajön egy srác CBR 900assal tiszaújból, azt mondja , szia, te vagy az RGWZOLI áá mondom nem

de végülis az nem derült ki , ő kicsoda, de a motorom megismerte , akkor biztos fórumos
Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat...
Igen, holnap(márminthogy ma ) Dehát vasárnap csak jobban ráért minden érintett bográcsozni, aztán vasárnap lett belőle torta is.
Boldog Szülinapot Zoltán
Boldog Szülinapot!
már nyír1en vagy?
áháháhá . én egyszer tettem tipmixet életemben. azt is úgy hogy nem néztem oda csak ixelgettem valami 20 ezret nyerhettem volna... nem jött be
Megyek kiváltom a tippmixem. Csak úgy feladtam egyet, azt sem tudtam kik és mikor játszanak, mert találtam a szelvényt valaki ott hagyta, hogy mégsem adja fel, én feladtam és nyertem igaz nem sokat, csak 1500at, de az is valami
holnap mit csinálsz? megyek feléd.. motrival tépek vissza nyiregyre
Rendőrvic
Karácsony reggelén a lovas rendőr figyeli az útkereszteződést.
Észrevesz egy kisfiút, aki egy vadonatúj, csillogó biciklivel kerekezik.
Odaszól neki:
- Szép új bringád van! Csak nem a Télapó hozta?
- De igen! - így a fiúcska.
- Na akkor jövőre mondd meg a Télapónak, hogy lámpát is hozzon rá! - mondja a rendőr, és átad egy büntetőcédulát.
A fiú elmenőben még visszaszól:
- Szép lovad van, ami azt illeti! Csak nem neked is a Télapó hozta?
- De igen - veszi a rendőr a tréfát - persze, hogy az.
- Na akkor mondd meg a Télapónak, ha jövőre is lovat hoz neked, akkor a faszt a ló alá tegye, ne a hátára!

De jól néz ki az a torta gratulálok! Boldog születésnapot!
Boldog szülinapoooot!
Jó a torta

(de de de amúgy nem holnap lesz? )
mi a plexi?))) szorozd meg 4 ,és alkudozhatunk..
Kösz neked is.