Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúúúúúúúúúúúúúúúgy tuti jó lesz a fékcső, én kapásból beforgattam úgy, h jó legyen Úgy örülök neki És szereztem elsőt is múlt szombaton, úgyh most héten veszek még rézgyűrűket, és akkor azt is össze lehet tenni.
No de akkor legalább egy kis karikát tuti megyek
áááááááááááááááááááááááááááááááááá
Nekem sem feltétel, h piáljak :)
De egyelőre még motorozni sem tudok.
Habár jut eszembe.. sztem szombaton mi Alexával motort szerelünk.
Kössziii
Ha útba esik Miskolc mondjuk akkor bandázni kimegyek. Motorozni meg még nem tudok.
Szandra! Drága! Motorozni kell menni a hétvégén! Aztán közben majd dumálunk egymással. Legfeljebb nem ihatunk,dehát ki nem szarja le, ha végre már lehet menni.
ééén?
NEked is boldogat itt is :) Meg köszi.
Az hát, nőstény nap... de legalább lenne az amit akarok...
Akkor még lenne is vmi értelme.....
Én csak súlyra vagyok lightos, hisz tudod. Szombaton nagyon készülnék én is. Állítólag akár 15 fok is lehet. Addig még legfeljebb egyeztetünk valamit. TÖBBIEK?
hát max senkinek nem árulom el, h az az én kezem.

Akkor a bandázás napolós lesz úgy látom. Na majd egyszer
nekem is volt ilyen ismerősöm az ÉPFÚ.nál.
ő már fiúsítva van..))
nem kéne a hétvégén egy közös évnyító gurulást szervezni (egy lájtosat) ? mondjuk vasárnap ?
Remélem nem digit műszerfalas.
Zsenge ifjú koromban majd két évig Krazokat javítottam külszíni bányában. Ott volt olyan ürge, aki megfogta a 180 kilós hátsó laprúgóköteget,feltette a két végével a két egymás mögött lévő kerékre, és egy mozdulattal belökte a a himbatengely végén kiálló helyére. No hát ő tőle nem igényeltem volna egy nyakast...
Akkor nem unatkozol te sem
Ghoosti! Kaszás! Köszönöm szépen. Boldog nőnapot az egy szem Miskolci fórumos csajszinknak! (tegnap #Z mester a Debreceniben úgy titulálta, hogy "nőstény nap" beszartam rajta)
Én most voltam az enyémmel a KPM-nél Miskolcon. A fékeket, a lámpát, a motorszámot nézték és ennyi. Hipp-Hopp kész is volt.
Nem kekeckedtek semmibe.
Ha kéderes, akkor nem. Bár 3 ember kell, hogy repedés nélkül bekerüljön a helyére.
kivenni egyszerű ...NAGY KALAPÁCS..)))
szélvédőt nehéz kicserélni egy ilyen járműben?
Tipohoz még nem volt szerencsém. Egy kis dízel pandánk volt, nemrég adtuk el, de hálistennek nem volt semmi baja, így pár izzítógyertyán kívül nem maradt utána semmi.
Ferenc , Fiat Tipo alkatrészeket nem tudsz bontottan, elvégre ti kocsiban utaztok na nem úgy . haha
Holnap este fenn lesznek,én is kiváncsi vagyok..
Képek majd jöhetnek az új plexiről , kíváncsi vagyok rá !
HALI. BOLDOG NÉVNAPOT A ZOOLIII-NAK)) SOK BOLDOG NŐNAPOT !
MA LÁTTAM EGY PÁR MOTOROST MISKÓCON.PL:2 CBR-T AZ RMC ELŐTT ..(HU ,ZÉPEK VOLTAK)
holnap már én is azzal megyek,mert megjött az új sötétített plexim előre és felrakják Gotáék.)))
A tanfolyamon én is béna voltam,még se én dobtam el a vasat...rádásul volt 2 db oktató is....(tanulni)
buliknál- akart lenni de a lényeget lehet érteni