Szoktam szervezni "odaát" évadnyitót és évadzárót, a tavalyi évadnyitóról képek: Szezonnyitó Fegyelmezett, felvonulás jellegű sok beszélgetéses gurulást igyekszem összehozni.
Ha érdekel valakit innen, lesz az idén is csak alakuljon valami emberi időjárás.
Féknyergen finom női kezek...
Nemtom mi lesz ezzel a bandázás témával, elég sűrűnek ígérkezik a nyár megint, tele melóval...ha lesz idő, mindenképp jó lenne gurulni egyet sokan.
füzéssel mindennel? a slahsnak régebben az LC4et 20 ért Festették! félbe.. fekete narancsra. én megelégednék festéssel is ha 10 ből kijönne a kettő és viszonylag tartós lenne..
Felni elvileg fekete elox, Bartha Sanyi fűzte szét meg össze, és ő is vitte eloxálni. 4 péz/felni.
Kicsit kékes lett a színe, de szép, és kurvakemény felület.
Nem mondom hogy nincs de ilyet azért még nem volt szerencsém élőben megismerni. Ha valakit ismersz és úgy érzi hogy neki sikerülni fog, eljöhet bizonyítani!
Annyi szerelni való van hogy az már sok Van egy Fiat tipó, tesóméké lesz, csak vizsgára fel kell készíteni, azt faterral ketten csinálgatjuk, főleg elektromos bajai vannak meg a hátsó futómű. Ott van sógorom CBR-je arra most hozta ZÉ az idomot, le kell csiszolni, festeni, gumikat cserélni olajat cserélni és mehet. Kéken olajcsere, gumicsere, műszaki és mehet. KTM re ma jött meg a két gumi, a héten megjön a váltó alkatrész, aztán kell csináltatni hengerfej pakolást és mehet össze, aztán azon is műszaki.
Bekötöttem a műhelybe a netet, úgyhogy ott fogok lakni hétvégente
Megbeszélem az illetékessel, aztán úgyis megyek egyéb dolgokért majd akkor. ez szerintem 2.3 héten belül lesz. Most a sárga CBRt mókolom, aztán a kéket viszem vizsgára és aztán jön a KTM
Nem az én nevem illeti a dolog, de azért jóvan
Mikor hozod?
Ezt mááár nézni akarom, ha már az enyémet nem láthattam
Értem a dolgot de kíváncsi vagyok rá élőben is.
én meg egy pár gumit kaptam most nagyanyámtól a születésnapomra ( megelőlegezte) de ezzel az a jó hogy addigra elfelejti, és majd akkor is ad egy kis lóvét
Ha érdekel valakit innen, lesz az idén is csak alakuljon valami emberi időjárás.
Nemtom mi lesz ezzel a bandázás témával, elég sűrűnek ígérkezik a nyár megint, tele melóval...ha lesz idő, mindenképp jó lenne gurulni egyet sokan.
a KTM legyen szép és JÓ és eladható
De jóval keményebb felület, mint a fényezés.
Kicsit kékes lett a színe, de szép, és kurvakemény felület.
Bekötöttem a műhelybe a netet, úgyhogy ott fogok lakni hétvégente
MOTOROZNIAKAROOOOOOOOOOOOOOK
Mikor hozod?
Ezt mááár nézni akarom, ha már az enyémet nem láthattam
Értem a dolgot de kíváncsi vagyok rá élőben is.
Most jutott eszembe, tavaly papómtól benzint kaptam nőnapra
Hááátha most is
igaz hogy kell hozzá két sáv szélesség, de fog az menni
előbb-utóbb: