Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli figyu mit vettem ma! Nem kell valakinek kawasaki szervízkártya? 10% kedvezmény (1szeri) ha kawáéknál szervizelteted, kawa kiegészítőt, alkatrészt veszel. Nekem nincs rá szükségem. Termosz? Kőőőő?
Hát most meg lettem vigasztalva.
Sztem nekem mivel nem egykerék közben vettem le a sorompót, valszleg komoly problémákat okozott volna. 70 körül sorompót tompítani hasfallal vagy mellkassal nem túl vidám. Tavaly az egyik motorozzos tagnak (de itt is tag asszem) a lányának a barátja kapott telibe mellkassal nem túl nagy sebességgel valami táblát az út mellett. Ott halt meg.
Nyugtasson meg a tudat, egyik falumbéli srác egy KTM EXC 525-sel komoly acél sorompót tört rommá egykerekezés közben. Ja,meg a motort,meg persze magát is. Azóta pár plusz alkatrész van a srácban is. Sőt,ha ez még nem elég, az öccse egy két évvel ezután elkötötte a motort, és Varbón letarolt vele egy elé kanyarodó 3 kerekű munkagépet, meg persze magát is, és noná, hogy a motort is újfent. Az a motor a család mindkét fiának comb nyak törést okozott,saját magának meg (másodszorra) váznyak törést...
Mínusz egy index, pár újabb karist, némi fájdalom itt-ott.
Azt nem hiszem hogy az idénre le van tudva az esési mennyiség, a mindennapi használat és a rutinból közlekedés mindig magában hordozza a hibázás lehetőségét. Tavaly az egyik tréning napján néztem el egy lezárt sorompót egy vasúti átjáróban és zúztam le a motor elejét. A tanulság? Megszokásból közlekedés rutinból ugyanazon az útvonalon, reggel kissé fáradtan de időre nyomás alatt közlekedve sokszorosára növeli az ilyen hibák esélyét. Kicsit fájt anyagilag, de örülök hogy nem valami komolyabb zártszelvény volt a sorompó hanem csak valami alu vagy műanyag szar.
Te jártál a legjobban a bandából. Az idei kvótádat már letudtad,és, amint látszik,nagyon nem fájt. Ki tudja, melyikünknek mit tartogat ez az év. Sajna, nem egy motoros halt már meg idén is. És még hol az igazi szezon...
Az elsőségemet már el nem veheti tőlem senki! Bár különösebben nem is hiszem hogy irigyelné bárki.
Csak ezt lássa meg Kaszás haverunk. Hátha nyer egy kis önbizalmat a dologból.
Én ilyen fürge ugyan nem voltam ezügyben, de a kisebbik fiamnak sikerült leszaggatni magáról a legújabb nadrágját bringával fenn Varbón.
Én meg már le is tudtam az idei első b@szódást bibibííí!
Hogy hogy jött össze én se értem, a melóhely előtt a kapuban takaróztam be.
MA már én is gurultam egyet. . . Igaz,kezem szétfagyott, de nem érdekes. Jó volt...
hát ti jól meg vagytok nyomva
Beindítottam ma a CBR-t
péntek van FG maraton

Apraszaki.. amugy elfelejtettem szólni de #Zé odaadja majd neked az idomot, remélem láttad Én meg elmegyek érte holnap este. 6 kor indulok itthonról. Hol leszel megtalálható? megoldható lenne hogy a kocsmába legyen a cucc? Megyek Tokajba koncertezni egysszerűbb nekem Zomborra beugrani
Általában nekem sem megy el 3 liternél több a legnagyobb melegben sem. Az első, május végi tréning után összeszámoltam mennyire voltam "szomjas". Vittem magammal 2 liter vizet hogy elég lesz. Még nem volt dél, de már elfogyott. Van ott egy fúrt kút, hideg állítólag jó minőségű (nem fostam, élek, ízre nem volt rossz) amiből megbecsülni sem tudom mennyit szivattyúztam be. Hazajöttem megittam 4 liter vizet, megettem 2 nagy tányér levest és utána nem számoltam még mennyi limonádét szlopáltam fel, de nem 2 pohárnyit (nálam a pohár fél literes).
Amiért veszélyes a kiszáradás az nem az hogy meggebedsz, bár az is elérhető de ahhoz kéne egy Szahara. Hanem sokkal-sokkal fáradtabb leszel a ténylegesnél és iszonyatosan dekoncentrált. Ami egy nagy figyelmet és koncentrációt igénylő, erős fizikai igénybevétel (ezt senki nem hiszi el elsőre) esetén ahol a hibázás pár ezertől pár tízezerig terjedő kárral járhat, nem mellékes. Inkább igyon mindenki akkor is ha nem kívánja minthogy nap végén elpergesse valaki a motorját. Amire így is mindig akadt példa.
Ha már az Oroszoknál tartunk. Nálunk sem rózsás a helyzet, de ez...
6 liter víííz? Az elmúlt 6 évben nem ittam meg annyi vizet. A legnagyobb nyári melegben is egy 8-10 órás műszakban nem megy el 2 liter folyadék... És még élek.
Fakk. Mindig elfelejtem ezt a rohadt linkelést...Dikházzadcsak
Ha esetleg van akit érdekel innen akkor tessék jelentkezni.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4102&se
ssion_id=JbkIKEOlgg.9113
MI VAN veletek . semmi?

olyan üres volt ma a bricostore hogy oda szarhattam volna bármelyik sorba. ha kellett volna lehet meg is teszem.
De, jó lesz! Legalábbis bízok benne, mást nem tehetek
akkor meg kell egy marék hód. aztán kígyó . aztán... ( Dokikat nézed a komedin akkor értheted ha nem ne is próbáld )
De miért? szerintem jó lesz vagy nem úúgy gondolod
mmmm hát én is... jöttem egyből olyan idegbe, hogy majdnem durr volt :D