Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alkatrész van? polcról MOST.

mert hondához van
Én is megkérdeztem, h nem kellene-e neki inkább valami másik bolygón törpicúrozni...
Hali. Ha már ugy is benne vagy a motorozásban gyere el nézd meg. lehet még megtetszene Amugy olyan kezes mint egy robogó szerintem
Köszi az érdeklődést. 470 lenne. Van hozzá egy nagy nyeregtáska kb 45e km van benne pontosan nem tom. Sajnos lila szinű vanmég hátsó sisipad rajta most készül az új bukó cső. egyenes kormány. azt hiszem a képeim közt látható kb hogy néz ki
Nem az ereje tréfált meg, mert nem mentél gyorsan és nem egy véletlen gázhúzás miatt ugrott ki alólad.
Egy normálisan kezelhető gép kell széles, egyenes kormánnyal.
Milyen motoros az aki ilyet kérdez?
Ismerem a Hyo magyarországi klubjának az elnökét. Párszor már dumáltunk vele. Igazából nem lehet róla rosszabbat mondani mint a többi gyártó motorjáról ha karban van tartva és az ára többnyire sokkal barátibb mint egy nagyobb nevű japánnak.
Na elmégy te a büdös picsába! Amikor én ajánlgatom a maxirobeszt akkor nem kell merhogy az nem is motor. Most meg kell. Vagy mégse.
Doktor úr! Olyan határozatlan vagyok! Vagy nem is?

Nekem egyszer egy motoros srác szólt be, h mert mire jó már az, h a sorban előre lehet menni, mire megyek vele...
hááátna :D
Időnként akár fényévekre....
Ez szebb,mint az enyém volt
nyugodtasan? alig tudom betartani a kreszt...))mindenki csak tötymörög
szerintem várj vele, próbálj meg barátkozni a géppel. lehet azzal nyugodtasan is menni de te tudod..
egyébbként imádom a ciberét nagyon dinamikus))
csak egy kicsit lasú
bele trafáltál,megíjedtem...(((
ráadásul ,kezdődő izom sorvadásom van és egy kisebb gyengébb gép kellene ,mondjuk egy nagyobb robi (nem kapa )))
há kinek?
Helló!
Amikor oda kerül a sor,nem csak a Hyo tulajoknak van félnivalójuk.
Ok.Na léptem Jó éjt mindenkinek.
Nagyon köszi, majd hívlak.
lehetséges, én csak alkatrész ügyben félnék..
nem neked volt a 250 CBF? amit elcseréltél a 600ra de ráköltöttél furik pénzt és megse tetszik, most megint valami más kell de egész más ROBOGÓ?!?!

tuti? nem kéne tesztelgetni ezt azt? menyit mentél a CBR .el? jó kis gép az , vagy csúszás ijesztett rád?
Egyik havernak van ilyenje,tavaly mentem pár kört vele. Kicsit gyenge volt a féke, de egy garnitúra jó betét sokat javíthat rajta. Ja, és az 5 éves motoron csutkára be volt rohadva a kuplungbowden. De ezeken felül jó kis járgány.
ez gyors volt...KIHASZNÁLATLANSÁG MIATT ADJA EL!még így kiabálva mondták...
nekem egy burgman vagy majestic 400-600 is király lenne...))
Ment a mail majd csörögj megdumáljuk.
koreai esvé