Köszi az érdeklődést. 470 lenne. Van hozzá egy nagy nyeregtáska kb 45e km van benne pontosan nem tom. Sajnos lila szinű vanmég hátsó sisipad rajta most készül az új bukó cső. egyenes kormány. azt hiszem a képeim közt látható kb hogy néz ki
Nem az ereje tréfált meg, mert nem mentél gyorsan és nem egy véletlen gázhúzás miatt ugrott ki alólad.
Egy normálisan kezelhető gép kell széles, egyenes kormánnyal.
Ismerem a Hyo magyarországi klubjának az elnökét. Párszor már dumáltunk vele. Igazából nem lehet róla rosszabbat mondani mint a többi gyártó motorjáról ha karban van tartva és az ára többnyire sokkal barátibb mint egy nagyobb nevű japánnak.
Na elmégy te a büdös picsába! Amikor én ajánlgatom a maxirobeszt akkor nem kell merhogy az nem is motor. Most meg kell. Vagy mégse.
Doktor úr! Olyan határozatlan vagyok! Vagy nem is?
Nekem egyszer egy motoros srác szólt be, h mert mire jó már az, h a sorban előre lehet menni, mire megyek vele...
hááátna :D
Időnként akár fényévekre....
Egyik havernak van ilyenje,tavaly mentem pár kört vele. Kicsit gyenge volt a féke, de egy garnitúra jó betét sokat javíthat rajta. Ja, és az 5 éves motoron csutkára be volt rohadva a kuplungbowden. De ezeken felül jó kis járgány.
mert hondához van