Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tavagy ősszel, volt fent egy 600F4 muvisztár idommal 500 ért! most ugyan az 700 ért van fent ugyan azzal a szöveggel!
okok
MI VAN HAVER ,LEMOSTAD ?)))
http://www.kepesmotor.hu/honda...
cserébe jól jársz! tőled veszem ezek útán is az alkatrészt AKCIÓSAN..)))
Na jó ,de hhoz kell valami kormány nyak átalakító is? ami gondolom horror áron van...
én nekem tetszik a hyo is ,de szerezz nekem egyet 1:1 ben max vagy egy nagy 400-600 robi .majest vagy burgmannt
Az is megoldás lehet ha ebbe tetetsz egy szélesebb, egyenes kormányt, már nagyságrendekkel javul a kezelhetőség és sokkal kisebb erőkkel fog működni a motorod.
Hyohoz is van általános kopóalkarészt ha nem is MOST szállítási határidővel (azért ez a MOST kissé túlzás mondjuk láncszettre, ha szted nem akkor vegyél már MOST valamék motorosboltból a környéken) de a HOLNAPRA határidő már minden kopóalkatrésznél megy HYOra is.
fórum etikett röviden angolul.

kérdezés előtt használt a keresőket..
ne szemetelj..
megfelelő helyre írd a hozzászólásod

valami ilyesmik ..
EZ MI A SZAR?))
ezt én most máshogy gondolom mint akkor. szerintem jó ötlet, jó hogy megcsináltátok, lehet én is meg fogom
www.gonc.hu

ez a GÖNC város hivatalos oldala

IGEN IGEN ez az én városom HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ
ezt onnan loptam de jó lenne itt is kitenni pár helyre
ez nem autós?
rgv zoli bácsi egy jó vétel..http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Azon is gondolkodtam,hogy ebbe egyenes kormányt rakni...
VIRÁG A VILÁGOSBAN nincs?)) hanyas kiadás?és MIÉRT PONT LILA?
HOL LAKSZ?
Aztán meg majd' bepisál, ahha, megvan!
Nem, nemtudok miskolcon. És Mezőzomboron sincs a Patikába.
amerikai üdítő.

láttad a forrest gumpot? abba is benne van amikor a fehér házban van forest megiszik 15öt mert ingyen van
Mijarák az?
Miskolcon lehet valahol Dr.Peppert venni? ? ? ?
Na maj meglássuk, addig még konzultálok vele.
Ilyen szentéletű emberek hogy állhatnak szóba egy ilyen rosszarcú tetkós motorossal?!?
Délre oda kéne érnem, tehát a reggel az még jó.
A kedven papnőmhöz megyek, mert megint templomot akar velem festetni, meg a parókia tetejét átfedetni
Most beszéltem Sanyival, aszonta szombat reggel, vagy délután lesz kész vele. Szal attól is függ, mikor indulsz szombaton. Mitdógozol keresztúrban?