Én csak hébe hóba bekukkantok ebbe a fa szállító/kitermelő iparba de nagyon kemény. unokatesómnak van egy rönkszállítós MANja pótkocsival mindennel, hajnal4kor indul este jön, néha szerel, van hogy egy két óra van hogy 0 alvással megy a következő fuvarba. pedig ő csak szállít ! nyáron meg van hogy csak lógatja a lábát egy két hónapig mert nincs meló de az éven tán lesz mert vagonba is szállít
Rámegyek én a mennyiségre is, mert miden tél kezdetén van olyan 4-500 mázsa fa összegyűtve az udvar hátuljába.
De nem vitatom, te bittos többet termelsz.
Olyan 2000környékén, 1x nem volt melóm télen, elvállaltam 11hektár akác véghasználatot. Én döntöttem + én daraboltam a sarangban is. Na akkoriban nem nagyon jutott enerdzsi este még a puncit birizgálni
Kutyakemény munka.
Baaaszki remélem ezt komolyan írtad meee viccnek elég szar lenne.
Szóval AGIP, 10W-40 félszint és 15W-40 ásványi. 10W-40 mivel veszel többet ezeöccá, 15W-50 ezehaccá. Fonoda udvarba gyere érte, Euronics-Láng bejárata közös, a Lánghoz gyere és ott a Car-Gos pultnál keress engem. Holnap 10-től dolgom lesz, nemtom meddig tart, de meghagyom a kollégánál hogy mit adjon oda és mennyit kérjen el érte.
8 liter 10W-40 és 4 liter 15W-50 rendelve!
Ezt szívbeteg nyugdíjasok is meg tudják oldani ezzel a szekérrel,az izgalom ott jön, ahol ezzel a kosarassal nem férek el, aszt mindent alpinkötélről kell elintézni. A jövő héten pont arra gyúrok, mert le kéne bontanom két nagy fát egy temetőben, jó sok síremlék között
metro felöl job vagy balra?
De nem vitatom, te bittos többet termelsz.
Olyan 2000környékén, 1x nem volt melóm télen, elvállaltam 11hektár akác véghasználatot. Én döntöttem + én daraboltam a sarangban is. Na akkoriban nem nagyon jutott enerdzsi este még a puncit birizgálni
Kutyakemény munka.
pontos címet mondj légyszi mert így nem vágom
Biztos van jó kis sthiiiiiiiiil láncfűríííszed.
Monnyuk 15 éve még jobban szerettem a fákon ugrabugrálni. Mostmár csak csinálom megszokásból.
Ahoz igen stratégiát kell kidolgoznod.
Szóval AGIP, 10W-40 félszint és 15W-40 ásványi. 10W-40 mivel veszel többet ezeöccá, 15W-50 ezehaccá. Fonoda udvarba gyere érte, Euronics-Láng bejárata közös, a Lánghoz gyere és ott a Car-Gos pultnál keress engem. Holnap 10-től dolgom lesz, nemtom meddig tart, de meghagyom a kollégánál hogy mit adjon oda és mennyit kérjen el érte.
8 liter 10W-40 és 4 liter 15W-50 rendelve!