bleh.. az tényleg szar lehet... nekem már attól kész volt a kezem, h egy udvarról kivagdostam, feldaraboltam, lehordtam a fákat....
Na de biztos ami fix alapon pár nap múlva ki is sarlóztam a kezem
De már csak egy görcs látszik belőle
A többi mellett alig feltűnő
Én sem jeleskedtem.
Kivétel a villamossági része mert az érdekelt meg így vénségemre a motorozás fizikája érdekel és elméleten egész jól megy, már csak tudni kéne átültetni a gyakorlatba.
Nem csak szerinted könnyebb egyenes kormánnyal kezelni. Egyszerű fizika.
Kormányokból is van sokféle, a nagyon széles és majdnem egyenes krosszkormánytól a kicsit hajlítottabb kormányokon át az apehanger-ig bezárólag . Mondjuk egy aphangert megnéznék a CBR-en. De azt az igazi Captain America-félét.
Megyek aludni, ha gondolod, segítek keríteni ilyen cuccot majd .
össze szedegetjük ...
de nem ajánlom ki vagy feszítve a motoron, aztán semmi szél védelem. igaz egyenesen ülsz de azt mondják hülyén néztem ki rajta
viszont könnyebb kezelni vele a motort (?! szerintem )
na és a két végállást nem a kormány nyaknál lévő ütköző adja hanem a markolat ér a plexi két oldalába
há hún láttad?
Na de biztos ami fix alapon pár nap múlva ki is sarlóztam a kezem
De már csak egy görcs látszik belőle
A többi mellett alig feltűnő
http://youtu.be/MPk7-4JZOhY
Kivétel a villamossági része mert az érdekelt meg így vénségemre a motorozás fizikája érdekel és elméleten egész jól megy, már csak tudni kéne átültetni a gyakorlatba.
Ténsasszony Music
utánunk:
Abiocor
Killer Surprise
pálink
sör
Kormányokból is van sokféle, a nagyon széles és majdnem egyenes krosszkormánytól a kicsit hajlítottabb kormányokon át az apehanger-ig bezárólag . Mondjuk egy aphangert megnéznék a CBR-en. De azt az igazi Captain America-félét.
össze szedegetjük ...
de nem ajánlom ki vagy feszítve a motoron, aztán semmi szél védelem. igaz egyenesen ülsz de azt mondják hülyén néztem ki rajta
viszont könnyebb kezelni vele a motort (?! szerintem )
na és a két végállást nem a kormány nyaknál lévő ütköző adja hanem a markolat ér a plexi két oldalába
Beírtam googleba hogy LSL befogó és az enyémet adta ki
tehát a csutkákat leveszed arra kell olyan amit rá tudsz tolni, és abba olyan vastag kormány ami a befogóba bele megy