Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lenne hétvégén találkozni, és megdumálnánk a dolgot, mert nekem jelenleg egy szétszedett,meg egy szétszedendő mocim van, és ezen minél hamarabb szeretnék változtatni. Ha ide kiírod a számodat,ok, ha nem küldd már el mailben. (adatlap)
Megoldható.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/hyosung/hyosung_gt_650_naked-4534325

ER5 helyett. Van benne kraft, normális fékrendszer, a hengerei megfelelő módon állnak nem holmi kispolszkimotor van benne, korszerűbb technika. Hyosung. Na és? Teljesen korrekt mocik.
Akkor nem anyagi értelemben,de,ha menne a dolog,azzal a legolcsóbb itthoni dugószett alá mehetnék tizenezer ft-tal, ami azért...
A CBR után gyengének fogod érezni. Ami önmagában nem baj. Igénytelen és ma már korszerűtlen de nagyon megbízható technika. Ha rendesen megtanulsz vele motorozni, azért a Bükkben el lehet vele kenni pár nagyarcú technikás egyenesek királyát.
GS500-as kb ugyanez csak más emblémával.
Ez egy picit egyszerübb ez simán rendelhető és annyi az ára ami oda van irva.
mókás kicsit a posta 189dolcsi,de ha amcsba küldetem és onnan haza akkor is kb 60 dolcsi a posta+ ugye a 109 dolcsi szerintem ez kicsit sok.
Ez pedig itt az én kínom. Ebben tudnál segíteni nekem? Természetesen én sem lennék hálátlan.

link
nekem jött már amcsiból fmf rezótol kezdve minden meg lehet oldani a vámot is simán Kicsi ocsó kínai kamera és egyébb dolgok
köszi, ha van valami jelentkezem

na jelentkezem!

Ez

menyi forint lenne mire hazakerülne?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.Legalább mi motorosok ne legyünk ilyenek.
AlexCBR nevű sportmotor tag, de ő nagy értékű cuccokat , rengeteg mindent bonyolít.

csak hát ő valahol pesten van meg amerikába...
Közvetítési díj, kedves uram
Meg tudjuk oldani szerintem.
ez egy no fear feliratú matrica csak a fehér+piros részek maradnak meg belőle, a motor elejére kerül majd, (majdnem) fekete alapra
Az durva ilyenen pénzt keresni. Hüle kocsogok.
nem semmi legalábbis régebben nem kellett.Utalni kell nekik egy 500ast visszaküldik a számládra és vele aszem 1 négyjegyű kódot oszt ennyi.
Nemrég a képesmotoron valaki hirdetett ilyen e-bay vásárlást, de már nem találtam. Kiemelt hirdetésben volt az első oldalon.
te rendelnél nekem ha állom persze az összes költséget meg kapsz egy ezrest vagy valami ? 1-2 dologról lenne szó nem sok meg nem nagy tétel..
na szerinted miért ilyennel vezetnek? mert gyenge mint a harmat
a regisztrációhoz kell ha jól tudom nem? utánna tök mindegymivel fizetsz...
igeeen ? nem tudom,vezettem annak idején mert ilyennen tanultam,de hát akkor még....
Hello
bocs ,hogy közbedumálok ,de a paypal-el kapcsolatban milyen költségre gondolsz?Nekem van ,de semmibe sem került.
a CBR hez képest egy zsák szar.
nemkem is ezzel a péjpállal van a bajom..)))
az a függőleges nagy cbr felírat kéne..
most erre alkudom.mi a véleményetek?
http://www.kepesmotor.hu/kawas...