Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mielőtt túlmennél kicsit visszább
az alap megvan, tegyen rá olyan matricát mint az enyém

hol tudsz te matricát csináltatni?
uhh...gratulálok, csinos még egy-két matrinkával feldobhatnád az összképet, nálunk csinálnak matricát, én is itt csináltattam, egész jó áron, csak nem benzinálló...

milyen póló? énis fogok csinálni ha megyek motorkiállításra megismerjenek a jancsik

hátamra lesz irva hogy LACI - CRM
Robur ború..)) még jó ,hogy nem esett..))
Ma küldtünk pólókat nyomdába. Naggyon celeb leszek én is, ha kész lesznek...
Hanyagold a tükröt! Hátha...
Szemem,mint sasé,nem kerüli el semmi. Motoros meg aztán végképp nem. Azért a délután némi adrenalin nekem is jutott. Roburban olyan 70-nél ránk robbant a szélvédő. Volt beszarás.
Ne aggódj, főleg ha vmi kicsit újabb példány
Mert nem igazán szán túl sokat a befektetésre, szal elég könnyen ki tud esni a keretből (olyan max 450 körül szeretné kihozni), de hiába magyarázzuk neki hogy annyiért értelmes chopit 500ccm felett szinte lehetetlen venni
hú de menni fogunk getza előre látom. pár hét oszt nyelezem a CBR t ejj már látszik a fény a télnek nevezett nyalagút végén

ha nem lesz ilyen kocsi össze hajtogatós nyár mint szokott akkor a lóvé megy benzinbe

hihihihi hohohoho
én vagyok rá az első..)))
hányok eleget most magamtól is nem kell még a telcsízió is hozzá
És mennyi lenne az a Virago ?
Osztályfőnököm most akar majd tavasszal vmi kisebb choppert venni magának és tetszik neki az a gépezet.
B@szki Laci, egy ilyen celebnek már tudni kéne,mikor indulnak ezek a Fókusz,Aktív szennyműsorok.
jó kis 600 F2vel mindig mindenhol jó
Ma én is kimentem egy 50km-es kis mászkálásra.
Nagyon jól esett már kezdtek komoly elvonási tüneteim lenni.
T.város környékén vagy 10 motorost láttam.. itt a tavasz
Örömmel látom, hogy nem csak én vettem elő a kétkerekű paripát.

Zoli ahányszor elindulok a völgy felé, mindig összefutunk
mikor ? az itt lakik a környéken. na nem nyéken hanem a kör-nyéken HÁHÁHÁ HAHAHA mekkora szóvicc hohohoho hihih HÁHÁHÁHÁ

hát nem ?

DE!

HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ
Tálapu... Mitujátbáti, alias Matisz papa újra akcióban. Ma az Aktívban...
A Télapu hozza vaze...
én most motoroztam egy qrva jót)) 45km tiszapart-t.város-nyék -haza... de egy kocsog ragadozó madár majdnem levadászott,szembe jőtt és vagy 1m emelkedett fel..azt hittem keresztűl szúr. csak azt nem tudom mi tetszet neki? a shoi vagy a cbr?
mit kell tudni a virgácsról?
felbukkantam a moto rozália.hu-n
na én meg ha ki mehetek a házból hazahozom a motorom
( egy másik háznál, fűtött helyen töltötte a telet egy nappaliban )
A tavasz örömére mától motorral járok dolgozni.