uhh...gratulálok, csinos még egy-két matrinkával feldobhatnád az összképet, nálunk csinálnak matricát, én is itt csináltattam, egész jó áron, csak nem benzinálló...
Szemem,mint sasé,nem kerüli el semmi. Motoros meg aztán végképp nem. Azért a délután némi adrenalin nekem is jutott. Roburban olyan 70-nél ránk robbant a szélvédő. Volt beszarás.
Ne aggódj, főleg ha vmi kicsit újabb példány
Mert nem igazán szán túl sokat a befektetésre, szal elég könnyen ki tud esni a keretből (olyan max 450 körül szeretné kihozni), de hiába magyarázzuk neki hogy annyiért értelmes chopit 500ccm felett szinte lehetetlen venni
én most motoroztam egy qrva jót)) 45km tiszapart-t.város-nyék -haza... de egy kocsog ragadozó madár majdnem levadászott,szembe jőtt és vagy 1m emelkedett fel..azt hittem keresztűl szúr. csak azt nem tudom mi tetszet neki? a shoi vagy a cbr?
mit kell tudni a virgácsról?
hol tudsz te matricát csináltatni?
milyen póló? énis fogok csinálni ha megyek motorkiállításra megismerjenek a jancsik
hátamra lesz irva hogy LACI - CRM
Mert nem igazán szán túl sokat a befektetésre, szal elég könnyen ki tud esni a keretből (olyan max 450 körül szeretné kihozni), de hiába magyarázzuk neki hogy annyiért értelmes chopit 500ccm felett szinte lehetetlen venni
ha nem lesz ilyen kocsi össze hajtogatós nyár mint szokott akkor a lóvé megy benzinbe
hihihihi hohohoho
Osztályfőnököm most akar majd tavasszal vmi kisebb choppert venni magának és tetszik neki az a gépezet.
Nagyon jól esett már kezdtek komoly elvonási tüneteim lenni.
Zoli ahányszor elindulok a völgy felé, mindig összefutunk
hát nem ?
DE!
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ
mit kell tudni a virgácsról?
( egy másik háznál, fűtött helyen töltötte a telet egy nappaliban )