Akkor innentől,mivel motor elvileg költségmentes,(tankolást leszámítva)kezdd el a profot támogatni,hogy az"elviselhető" állapotot minél tovább próbálja megnyújtani.
ez van ,ezzel már csake gyütt lehet élni.. azt mondta a doky:
gyógyítani sajnos nem áll módunkban ,de pesten van egy speciális korház egy nagyon jó proffal ,ha valaki ő talán még egy darabig fenn tudja tartani ezt az állapotott..((
jól van na ,haver,azért meg ne sértődj már..)))akkor a télen megkerested a milliókat a fából és most már jőhet az új moci!)) meg vehet az enyémet is ,főleg ,ha így romlik az állapotom a nyáron eladóvá válik sajnos..((
pedig most költöttem rá 360 ropi..
Ha csak annyi dolgom volna a télen,hogy a tüzet rakjam,meg a pénzemet számolgassam... De hát engem megesznek a vevőim,ha nem viszem a fájukat. És bárhogy is van,olyan időket élünk,hogy a meló az első. És az vesse rám az első követ,aki kevesebbet dolgozik,mint amennyit a családjával van... Még,ha nem is így kéne lennie...
Ma elkezdtem megint szétszedni a piros motort. Még egy szezont,már nem hagyom,hogy elb@sszon tőlem. Hétvégén jön ki a blokk,aztán Joe haver megnézi,hogy mi kerregett benne olyan idegesítően...
Én annak idején egy Bükkszentkereszti mészégetőnek (aki felénk dolgozott) hoztam le a feleségét az erdőből,mert akkor épp senki nem tudott oda felmenni,még a Gaz 69-essel. Ő is nekiment egy fának,de sajna nem volt oly szerencsés,mint te,ott rögtön meg is halt. A rakomány, ami mögötte volt,rácsúszott,és odanyomta a kormányhoz... Szóval,,,azért az erdő,nem játék. Tudok még durvább Uazos sztorit is,de ez itt asszem,nem ezeknek a helye,úgyhogy nem terhelek ilyenekkel senkit...
Az igen! Mi uazzal koppantunk fának. Pont az én oldalamon kaptuk el, de nem volt túl nagy, meg elég kis sebességgel jött nekünk . Uaz szerelése: 2-3 jól irányzott ütés az ajtóra
de azt meg ne örizgesd)) szórd!
gyógyítani sajnos nem áll módunkban ,de pesten van egy speciális korház egy nagyon jó proffal ,ha valaki ő talán még egy darabig fenn tudja tartani ezt az állapotott..((
pedig most költöttem rá 360 ropi..
http://youtu.be/cn9tVZFE3rc