Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Spec, gyerekek valami haverjuknál "alszanak",mondasz valamit...
az is nagy kincs)))
de azt meg ne örizgesd)) szórd!
Most nézem,mit írtál... Milyen milliókról beszélsz itt te ürge? Egy viszonylatban vagyok én milliomos,a hímivarsejtek számát tekintve...
Akkor innentől,mivel motor elvileg költségmentes,(tankolást leszámítva)kezdd el a profot támogatni,hogy az"elviselhető" állapotot minél tovább próbálja megnyújtani.
ez van ,ezzel már csake gyütt lehet élni.. azt mondta a doky:
gyógyítani sajnos nem áll módunkban ,de pesten van egy speciális korház egy nagyon jó proffal ,ha valaki ő talán még egy darabig fenn tudja tartani ezt az állapotott..((
Ha épp nem írsz a bajodról,hajlamos vagyok elfeledkezni róla... . . . . . . . . .
Ne b@ssz már fel!
jól van na ,haver,azért meg ne sértődj már..)))akkor a télen megkerested a milliókat a fából és most már jőhet az új moci!)) meg vehet az enyémet is ,főleg ,ha így romlik az állapotom a nyáron eladóvá válik sajnos..((
pedig most költöttem rá 360 ropi..
Ha csak annyi dolgom volna a télen,hogy a tüzet rakjam,meg a pénzemet számolgassam... De hát engem megesznek a vevőim,ha nem viszem a fájukat. És bárhogy is van,olyan időket élünk,hogy a meló az első. És az vesse rám az első követ,aki kevesebbet dolgozik,mint amennyit a családjával van... Még,ha nem is így kéne lennie...
most kezdesz hozzá? már lassan kész kéne lenni vele..
Köcsög mókusa... Sok borsot tört az orrom alá tavaly.
adjál enni a mókúsnak és szedd ki belőle a dió és mogyoró héjat!
Nekünk meg végre holnap már itthon lesz a kocsi ma átvettem a jegyzőkönyvet, emlékképekkel
Ma elkezdtem megint szétszedni a piros motort. Még egy szezont,már nem hagyom,hogy elb@sszon tőlem. Hétvégén jön ki a blokk,aztán Joe haver megnézi,hogy mi kerregett benne olyan idegesítően...
Uhh... hát a miénk nem volt valami komoly. Patakon mentünk át és valahogy a nyomból kidobott jobbra, kis sebességgel, üresen.
Én annak idején egy Bükkszentkereszti mészégetőnek (aki felénk dolgozott) hoztam le a feleségét az erdőből,mert akkor épp senki nem tudott oda felmenni,még a Gaz 69-essel. Ő is nekiment egy fának,de sajna nem volt oly szerencsés,mint te,ott rögtön meg is halt. A rakomány, ami mögötte volt,rácsúszott,és odanyomta a kormányhoz... Szóval,,,azért az erdő,nem játék. Tudok még durvább Uazos sztorit is,de ez itt asszem,nem ezeknek a helye,úgyhogy nem terhelek ilyenekkel senkit...
Az igen! Mi uazzal koppantunk fának. Pont az én oldalamon kaptuk el, de nem volt túl nagy, meg elég kis sebességgel jött nekünk . Uaz szerelése: 2-3 jól irányzott ütés az ajtóra
Ennek is koppant a motorja. (alulról a fán,amire felugratott)
Gaz 69-em van,amin 16-os felni+gumi van. Abból vannak jók,15-ös sajna nincs.
ja ez előtt egy kamazzal találkoztunk aminek bekoppant a motorja
Látom, Zemplénben is zajlik az élet.
Hétvégén hozok egy ilyet a fiaimnak.