Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

videók közt ott van nézzed
Egye fene.
Ferenc feltöltök egy videót amin ketten megyünk pócson . rövid de cserébe szar. remélem benne vagy
Ezt a múltkorában néztem meg,ma meg olvastam belőle részletet a Bors Vezérben. És biztos nem túlzás...
Küldtem mailt. Sajnos én nem tok hozzá tárcsát
Megenyhültél? Jóóó az a Blues Company,mit tagadjuk...
Látod komám! Tudsz te jó dolgokat is találni...
C1800Rider! Utána tudnál nézni nekem, hogy XJ900S -hez első féktárcsát hogyért tudnátok intézni? Köszi. ide: bapity@citromail.hu
? mi? nem azért tettem be ez nem is csendes
Nemkell!
Nekem semmilyen boltom nincs, csak egy szerencsétlen csillés vagyok egy országos céghálózatnál. :-) Személy, teher és motorkerékpáralkatrész. Utóbbiból leginkább a kopóalkatrészek, szűrők és a motorolaj lelhető fel a kínálatban. Írd meg pontosan milyen típusokba (évjárat, ha váltás környéki a motor akkor melyik változat) és mire van szükséged. biztos találunk megoldást.
Ahh, te hol is vagy? kell nekem :

- power 1 racing 2 liter vagy motoroex power synt 10-50 2 liter ( KTM-be)
- 5w fork oil 1 liter
- fékolaj fél liter
- CBR -be nemtudom még milyen 4 liter
- másik CBR-be megint 4 liter
- mind a kettőbe szűrő
- a KTM be 2 db hiflo filtro HF 151 , 155
hirtelen enyi, meg még szimeringek de nemtudom azt tartasz-e vagy milyen boltod van neked ?!
Semmi gond, kellenek az árinfok. Ha valami valahol olcsóbban van mint nálam, tudok visszajelzést adni a beszerzésnek akik így utánamennek a jobb áraknak és így végső soron legközelebb jobb árat tudok majd adni amivel mindenki jól jár.
Tavasztól aszonták lesz REPSOL olajunk is az AGIP, a SHELL, a MOBIL1 meg a kasszrol mellé.
Jogos. elnéztem
Milyen kiszerelésű van 1500-ért? Láttam én is annyiért, 250ml-est. De fél liter az nem kétésféldeci.
van olcsbban is 5.1 .. azt hiszem 1500 dehát ne ilyenen spóroljunk. mondjuk abban igazad van teljesen, hogy normál használatnál elég a gyárilag előírt is..
fél liter DOT4 700HUF. Fél liter BOSCH DOT5.1 2300 nálam. Az 200HUF?
van vagy 200 forint különbség