Basszkikám,,, a kedvenc favágó hétközben az erdőn nyomja,hétvégén meg kinn az udvaron szerel... Ehhez hasonló elb@szott vágással én is rendelkezek,csak az sérülés nélkül zajlott le... http://youtu.be/tWmm8czSab0 Ez van...[/L]
na mehetek krampácsolni Fonyba, unokatesómmal laprúgót fogunk cserélni egy rönkszállító man alatt, me holnap megy melóba oszt most ér haza szombat esti buli lefújva
Mindenképp szólj, mert bár most van készleten pont 8 lityi, de ha valaki lefoglalja a webshopon keresztül akkor rendelnem kell Pestről. Ha hétfőn fél tizenegyig megrendelem, akkor délután kettőtől átvehető.
Én kódkártyás riasztót nézegettem. ha közel mégy kikapcsol, ha eltávolodsz bekapcsol. ha az utcán indulás előtt vagy a pirosnál leszednek róla, letilt amint 8-10m-re eltávolodnak vele. :-) Radaros védelem kérhető rá kiegészítőnek pár ezresért hogy a hülye cigányok ne nézzék játszótéri hintalónak a motorod a fattyúikkal. Párszor már kellett lezavarnom róla orkfattyút a bolt előtt. Oszt még nekik állt feljebb hogy rájuk szóltam.
HF151 1100, HF155 1000HUF. Miskolcon vagyok, de Ózd, Újhely és TUV vonalában napi 1-2 kiszállítás megoldható. Kollégám ha megy Fancsalba a bnőjéhez akkor abba az irányba is megoldható a kiszállítás. Ingyé.
Hali!
Nem írtad meg mikori a cibere amibe a szűrő kellene.
No mindegy HF303 (1400HUF) vagy HF204 (1400HUF) kell bele, majd eldöntöd. Olajat tudok adni AGIP 10W-40-es félszintet 1600-ért/liter (tavaly mindenkinek ezt adtam az ismerősi körben és senki nem jött vissza megverni, inkább vettek még belőle) vagy 5W-40-es fullszintet 2800-ért (ezzel még nincs tapasztalatom, a saját mocim most ezt kapta tél elején mert sokat megy viszonylag hideg üzemben). SHELL-t én senkinek nem szoktam ajánlani se autóba se motorba. MOBIL1 van még félszint 10W-40-es 3600-ért vagy kasszrol Power1GPS 10W-40-es 2800-ért/liter. A POWER1 10W-50 amit a KTM-be kérdeztél az 3100/liter.
ne vedd meg a legolcsobb kínait!mer tcsak bajod lesz vel!én spy vettem 12 ropiért és még ez is határ.. a gagyi lemeríti az aksit ,megszólal magától is stb..
SEMMI.. CSAK KAP EGY KIS RIASZTÓT +szirénákat))+ egy kicsit erősebb égőket)))
ha már egyszer teljes felújítást kap..csak útána majd sajnálni fogom eladni..))
Akkor az angyal motornál van egy srác gota haverom,hétfőn felhívod neki van egy cimbije (nekem is most ő csinálja a cbr elktronikáját) valahol csabán lkik.06302603900 ez gota száma,de ő tud segíteni..
hát nemtudm. miskolcon egy fiatal gyerekhez jártam párszor, nem kell most nekem tanár, mert tudom mit kéne csinálnim, kézrendeket gyakorolni, meg van egy csomó kottám is csak neki kéne állni
AGIP 10W-40-es félszintet 1600-ért/liter
na ebből kell 8 liter lehet hétfőn megyek miskolcra ha eldöntöm írpk előtte
Nem írtad meg mikori a cibere amibe a szűrő kellene.
No mindegy HF303 (1400HUF) vagy HF204 (1400HUF) kell bele, majd eldöntöd. Olajat tudok adni AGIP 10W-40-es félszintet 1600-ért/liter (tavaly mindenkinek ezt adtam az ismerősi körben és senki nem jött vissza megverni, inkább vettek még belőle) vagy 5W-40-es fullszintet 2800-ért (ezzel még nincs tapasztalatom, a saját mocim most ezt kapta tél elején mert sokat megy viszonylag hideg üzemben). SHELL-t én senkinek nem szoktam ajánlani se autóba se motorba. MOBIL1 van még félszint 10W-40-es 3600-ért vagy kasszrol Power1GPS 10W-40-es 2800-ért/liter. A POWER1 10W-50 amit a KTM-be kérdeztél az 3100/liter.
http://www.kepesmotor.hu/zar_r...
ez meg kódzár
ha már egyszer teljes felújítást kap..csak útána majd sajnálni fogom eladni..))
itt van amit a koléga irt:
Nyékládházán a ládházi oldalt a jolly kocsma mellett bérel egy helyett tamás ,ő a peugeotnál dolgozott,de minden félét javít!0670/3123593
én messze vagyok kicsit miskolctól ....