Nem tudom él e még, de egy nagyon nagy tanár élt miskolc tapolcán (fenyő útcán) komár laci testvére pisti (én is hozzá jártam) többek közt nála tanult a rotor dobosa bodnár levente stb.
ő igazi profiknak tartott oktatást..
hát nyilván valóan hobbi de ha pl azt sem tudnám mi az a motor, csak a dobbal foglalkoznék, akkor a rengeteg gyakorlás meghozná az eredményét jó lenne valami haladó, közép-haladó szintet elérni.
én se tudok csak szeretek. rengeteget kéne gyakorolni, napi 2-3-4 órát ! arra meg nincs időm, meg a kedvem is elmenne ha anyit foglalkozniék vele. de úgy profi lennék
Nyékládházán a ládházi oldalt a jolly kocsma mellett bérel egy helyett tamás ,ő a peugeotnál dolgozott,de minden félét javít!0670/3123593
nagyon jól dolgozik és van híbakód olvasó programja !
Üdv néktek is, ha nem haragszotok meg belinkelném eladó motorom linkjét! Akit érdekel hívjon bátran! http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_1000_hitelatvallalas-
Na igen látom akkor nem csak én várom a lééét
Beszoptam a hegesztéssel...találtam faca szakembert erre, szól hogy kifúrta a lyukat az anyának csak nem hegeszti bele, mert akkor nem tudom rátenni a gyűrűt amivel a dobot fogatom rá Na mondom bazz még jó hogy szólt és ért hozzá, mert én meg a nagy kapkodásba otthon felejtettem Göncön, most meg lehet postázni fel De legalább haladok valahogy
ő igazi profiknak tartott oktatást..