ha nem csekket küldenek, hanem csak adatbekérő lapot akkor van lehetőség elkerülni hogy postafordultával csekket kapj. Mivel 54km/h feletti de 65km/h (gyakorlatban inkább 68km/h) alatti bemérésnél van rá esély hogy kiküldik.
Én is fostam mikor pestről mentem haza göncre az m3-on és egy részen a belső sávban 70 külső sávban 90-es korlátozás.
What the fuck?..mondom! Én meg olyan kettő között mentem épp, hát ráhúztam a felezőre gyorsan , vártam mi lesz, de semmi szerencsére
Attól függ, hogy mennyire van beállítva a gép!
Nekünk pl 50-es táblánál általában 65-tól kattint, de az alsó seb. határ 54, azaz akár 54-től is nyomhatják
Egyébként:
50 Km/h óra sebességig:
15 Km/óra felett 25 Km/ óráig az összeg 30 ropi
25 Km/óra felett 35 Km/ óráig az összeg 45 ropi
35 Km/óra felett 45 Km/ óráig az összeg 60 ropi
stb, stb
50 Km/ óra felett 100 Km/ óra alatt
15 Km/h felett 30 Km/h.-ig 30 ezer
30 Km/h felett 45 Km/h.-ig 45 ezer
Hadjuk, mert még kibaszom a végén .
Lett volna pár képem, azzal kapcsolatban, hogy milyen színűre fújassam a gépet jövőre, egyik képen átszíneztem fehérre, sárgára és zöldre, de majd hátha később....
még jó,hogy ellenörként erről nem hallottam semmit...
nekem meg nem engedi átkötni az új biztosítást,mível most vettem a motort szeptemberben így majd csak jövő szeptemberben engedi..
Termosz! Nem is mondtam, oszttársak szombaton kimentek horgászni hárman, fogtak 37 pontyot. Kb. 1,5-2,5eseket, legnagyobb egy 3kg-os volt. Disznó(k)nak mindig malaca van
Én is fostam mikor pestről mentem haza göncre az m3-on és egy részen a belső sávban 70 külső sávban 90-es korlátozás.
What the fuck?..mondom! Én meg olyan kettő között mentem épp, hát ráhúztam a felezőre gyorsan , vártam mi lesz, de semmi szerencsére
Na igen, ott a kalkulátor
Nekünk pl 50-es táblánál általában 65-tól kattint, de az alsó seb. határ 54, azaz akár 54-től is nyomhatják
Egyébként:
50 Km/h óra sebességig:
15 Km/óra felett 25 Km/ óráig az összeg 30 ropi
25 Km/óra felett 35 Km/ óráig az összeg 45 ropi
35 Km/óra felett 45 Km/ óráig az összeg 60 ropi
stb, stb
50 Km/ óra felett 100 Km/ óra alatt
15 Km/h felett 30 Km/h.-ig 30 ezer
30 Km/h felett 45 Km/h.-ig 45 ezer
Kérdés: 50-es határnál mennyitől büntetnek a mélyen tisztelt rendőreink? Remélem nem küldik a csekket . Bár...szegény embert az ág is húzza
Lett volna pár képem, azzal kapcsolatban, hogy milyen színűre fújassam a gépet jövőre, egyik képen átszíneztem fehérre, sárgára és zöldre, de majd hátha később....
Na majd most hátha!
Ezeket csak most gyorsan összevágtam, nem minőségi képek
egyből te jutottál eszembe. ránézésre tetszik neki, hétfőn hív hogy hogyan tovább, aztán én meg hívlak téged és a többit
Mákos banda
nekem meg nem engedi átkötni az új biztosítást,mível most vettem a motort szeptemberben így majd csak jövő szeptemberben engedi..