Szerintem egyszer már találkoztunk nála..Én egy viragót néztem nála egy narancs színűt csak annak nem volt jó az egyik hengere.Egyébbként osztálytársam volt))))csak nem látam vagy 15 évig..(csak akkor)
én szombaton meg hová is megyek szkrácsinzon?
dögöljek meg vagy 2 hónapja tervezgetem de aztsem tudom hová...
valahova debrecen felé valami motoros buliba
Basszus, itt is megint támad a víz. Felnézek sarospatak.hu-ra, erre ugyanott víz van, mint a múltkor. Komolyan mondom, ennyi víz rég nem esett, mint most.
NNaa azt mondta okkké! csak nem tudom az email címét , mondtam neki küdje el és akkor én meg majd megmondom neked kérdezhetsz tőle bár akár mit szentimentálisan indokolatlanul nagy menyiségben oszt jóság van
tesóm valami mikrobiólógus lett vagy mi... de én sem tudom mit fog vele kezdeni. mondjuk már most többet keres mint apám meg anyám Doktor ként meg biztosan nem lesz szegény
hát most azon vagyok, csak erősen gondolkozok, h érdemes-e ezt folytatni, mert pilllanatnyilag ötletem sincs, h mit tudnék vele kezdeni, ha meg nem megyek vele semmire, csak van papírom róla, és kész.... az engem nem ösztönöz...
Zsír új sisakok eladók. Yamaha BYE Tipusú.
www.kepesmotor.hu/nyitott_buko...
/www.kepesmotor.hu/nyitott
_buko...
én szombaton meg hová is megyek szkrácsinzon?
dögöljek meg vagy 2 hónapja tervezgetem de aztsem tudom hová...
valahova debrecen felé valami motoros buliba
Mi a helyzet? Ma sem fogunk ám szomjazni......szombat Mezőkövesd és elvileg napsütééés
Rengeteg víz van, a fél falu homokzsákol!
És a takta se lessz így fasza!
Ki nézte, motorozik?
Veszel valamit? Vagy már megvan a kawa?
Sikerült gazdát találni neki?