Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Toljad felfelé, de gyorsan
Helló hölgyek,urak! Ma kaptam egy csomagot,és nem a Nyári Mikulás hozta,nem is virgács volt benne, hanem....... Ha valakit érdekel rajtam kívül,tolok fel képeket a tartalomról.
Má ezt se kő venni
halihó holvan borsod motoros krémje ideje lenne bejelentkezni
http://www.boon.hu/hirek/magya...
ilyenen sem(!) fogunk össze veszni..
igen bocs egy honda cb xxx most már látom
szerintem inkább egy régi honda..
te figyu az nem egy kawasaki kz 750 amivel a srác közlekedik abban a kisfilmben
látod megmondtam a pillantásod varázsolta el biztos
tanulságos,bár egy valamit még mindig sokan nem tudnak:
a busz sávban álló motorosra vontkozik -e a busznak szabad jelzést adó lámpa?
néztétek a"elférünk.." című nagyon tanulságos kis filmet?
Hali,haza értem erre mehetek is vissza a balaton partra dolgozni (20 napra)Azért ma megdöngettem a kicsikém,et miskolcon (gotánál voltam az anygyalban).Tiszta kibaszás mondom a fönőkömnek, jó rendben ,de én motorral megyek vissza ,erre nem kiesett az egyik kolléga ,hát nekem kell vezetni az arany boxert...Ha valaki lát kérlek benneteket legalább érezzetek velem eggyütt.Ráadásul a balcsin van a honda majális!((((
Aki megy miskolc környékéről elsején madárra, irja már be legyenszives, kapcsolódnánk páran mindenképp:)
mit láttak rajtad kilógott a tanga
jupííííííííííííííííííííííí
NSRrel jöttem Debbe végre

((((((Tescoban egy pasi úgy bámult, h ha nem mutatom neki, h lessen előre is, akkor átesik egy bevásárlókocsin)))))
méne mennék drága barátom ki nem hagynám hogy téged meg ne látogassalak
helló Május elsején megyünk kunmadarasra egy páran aki tiszaújváros és polgár közelébe lakik az csatlakozhat! gyülekező tiszaújváros 7:00 tescos shell kút vagy akinek polgár jobb az a polgári molkúton én is itt leszek ! ccm nem számít! na szevasztok
Hát,látod akadt kolléga a kertek alatt is,Miskolc környékére sem kell jönnöd,hacsak nem akarsz.
oksa jó pihenést gabi
Igen ismerem. Ma délután voltam fent Ardóba, de majd Rajmunddal is megyünk akkor megkeresünk. Lépek pihenni. Üdv:Szegő Gábor
ja s még valami akkor tuti ismered a falumbeli srácot szabó lacit egy piros sv1000s je van oda udvarol perkupára
ott fagyiztam ma és két csapat is jött szembe ládig az első még azt modom normális banda a második csapat eleje is de ez az utsó mocis na mind egy lehet rossz napja volt vagy elkapta a hév
amúgy a neved lehet tudni
én hidvégardói vagyok és a két falucskainak a munkatársa tyúknak ha így jobban ismered
Helló kollega! Tegnap kérdeztél az R6-os haveromról,most látom mit írsz,szerintem nem a megfelelő ember lesz,de ezt ne vedd lebeszélésnek. A harmadik 600-as sportgépét hajtja és már nagyon váltani akar egy 1000-re,mondván,ezt már kimotorozta. Hát,,, van benne valami.
engem nagycsécsen előzőtt meg egy erhat nyék felé
Arról nem beszélve,hogy első fékbetét vason,szal inkább ne használjam,elől valami sz@r v mintás enduro,hátul meg egy lefutott cross gumi volt rajta,hát a motorfék tényleg durva rajta,de én első fék nélkül nem érzem magam biztonságban egy motoron. Délután el is mentünk Edelénybe és vettünk két gumát 12-ért,amiből a hátsó egy új Michelin.