Helló hölgyek,urak! Ma kaptam egy csomagot,és nem a Nyári Mikulás hozta,nem is virgács volt benne, hanem....... Ha valakit érdekel rajtam kívül,tolok fel képeket a tartalomról.
Hali,haza értem erre mehetek is vissza a balaton partra dolgozni (20 napra)Azért ma megdöngettem a kicsikém,et miskolcon (gotánál voltam az anygyalban).Tiszta kibaszás mondom a fönőkömnek, jó rendben ,de én motorral megyek vissza ,erre nem kiesett az egyik kolléga ,hát nekem kell vezetni az arany boxert...Ha valaki lát kérlek benneteket legalább érezzetek velem eggyütt.Ráadásul a balcsin van a honda majális!((((
helló Május elsején megyünk kunmadarasra egy páran aki tiszaújváros és polgár közelébe lakik az csatlakozhat! gyülekező tiszaújváros 7:00 tescos shell kút vagy akinek polgár jobb az a polgári molkúton én is itt leszek ! ccm nem számít! na szevasztok
ott fagyiztam ma és két csapat is jött szembe ládig az első még azt modom normális banda a második csapat eleje is de ez az utsó mocis na mind egy lehet rossz napja volt vagy elkapta a hév
amúgy a neved lehet tudni
én hidvégardói vagyok és a két falucskainak a munkatársa tyúknak ha így jobban ismered
Helló kollega! Tegnap kérdeztél az R6-os haveromról,most látom mit írsz,szerintem nem a megfelelő ember lesz,de ezt ne vedd lebeszélésnek. A harmadik 600-as sportgépét hajtja és már nagyon váltani akar egy 1000-re,mondván,ezt már kimotorozta. Hát,,, van benne valami.
Arról nem beszélve,hogy első fékbetét vason,szal inkább ne használjam,elől valami sz@r v mintás enduro,hátul meg egy lefutott cross gumi volt rajta,hát a motorfék tényleg durva rajta,de én első fék nélkül nem érzem magam biztonságban egy motoron. Délután el is mentünk Edelénybe és vettünk két gumát 12-ért,amiből a hátsó egy új Michelin.
ilyenen sem(!) fogunk össze veszni..
a busz sávban álló motorosra vontkozik -e a busznak szabad jelzést adó lámpa?
NSRrel jöttem Debbe végre
((((((Tescoban egy pasi úgy bámult, h ha nem mutatom neki, h lessen előre is, akkor átesik egy bevásárlókocsin)))))
amúgy a neved lehet tudni
én hidvégardói vagyok és a két falucskainak a munkatársa tyúknak ha így jobban ismered