Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az még 2006 körül irt. olyan már nagyon régóta nincsen. ha jobban megnézed mind régi videó vagy galéria alatti kommmmmmmmentttt
De pörögtök!
Én meg most láttam olyat itt sportmotoron, h valakiknek csak fekete a nevük, és vendég.... mmmmmm mik vannak már itt
az újba sem drága. régen goldmotorsban voltak oclsó gumik meg jók is . de ilyet lehet szerválni szerintem képesmotorról is.
130/70 kell neki
minek? mi van ott?
Mondtam má! Mennyé szerencsre!
motorgumik / brian

de lökjed hanyas kell meg menyi pénzt szánsz rá. nekem meg van 3 db olyanom ami már müszakira nemjó de el lehet vele még egy ezrest tekeregni. én már csak gumifüstre tartogatom 160asok meg 150es
Nem tud valaki gumit jó áron? Használt is érdekel...
ehehe namégegyszer
Szombat 6kg marhahús,6 láda sör, kb 15 melótárs, laptop rengeteg rock and roll és a borház . Inkább nem részletezem tovább, úgy is tudja mindenki! Én iknább vasárnap dél körül mennék, hogy ne sípoljon a szonda!
nemtudom még a delutánt sajnos,viszont ma de nyiregyre megyek...
Z 750 narancs...
ballagás...
ha nem esik, 13-16 óra között sztem én megyek.... vszeg maihoz hasonló kör répáshuta felé
Kukkolsz D csak gondoltam teszem alád a lovat ezt ki is próbálhatod
Te állandóan kukkolsz?
Láttam ma is szép R6ot, majdnem felbuktam a lábamban, úgy bámultam
Biztos R6
Milyen motorod van?
Nálam azt előre ritkán lehet tudni, de ha tényleg ilyen jó idő lesz, akkor valahol, de nem otthon, az tuti
Petit ismerem, csak sztem ő nem tud róla xD De őt láttam is, hogy jött be.
Dede! Petivel mentem be. Ma délutántól dolgozott. Akkor csak egy adag koffeinszármazékért mentünk be. Megmutatta a helyet, hogy hol dolgozik. Pont akkor indultatok. Ott sasoltam és valahogy egyből levágtam h te vagy az pedig még élőben nem találkoztunk.
Helló hölgyek,urak! Szombatra 28'C-ot jósolnak.Na az már igazi motoros idő. Ki merre gondolkodik ezen a napon?
oksa.
bár szerintem holnap megint egyedül mocizok..
Én biztos nem, de lehet,h innen voltak valakik.