Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem sajnos.mellesleg nem ti voltatok a mol kuton miskolcon vasárnap többen?
én még Debben leszek...
sziasztok .....nincs kedve valakinek holnap gurulni?
hát igen ,már bántam h nem mentem
Lehet, hogy akkor nekem is, ha felhúzom magam. Kéne egy jó motorozás.
Öö, nemtudom még, sajnos valszeg nem, anyagiaktól függ utána viszont a május 10-16os héten esélyes!
merre vagytok motoros bajtársak
Jövő héten is motorral leszel Miskolcon?
Nem esett! Kiba jó volt:)
hát remélem is nekem már szereztél egy szép estét hogy válaszoltál puszi
Hali
Eddig okés
Jaha, én voltam
Koli klubba? Nem Peti a srác?
Igen, van, ilyen (csak sokkal bogarasabb)
Sziasztok! Szandra te motoroztál ma Debrecenben egy GS500-as motorossal? Akkor indultatok, mikor én beértem a koli elé. Mentem az egyik haverommal a munkahelyére, a Koli klubba. Kicsit fájt a szívem, hogy ti motoroztok én meg a kocsiban dekkolok. Van ördög szarv a sisakodon? Üdv néked. Szép napot mindenkinek!
halihó mindenki szép napot nektek
Én mennék,viszont mindjárt esni fog szerintem ,és a program le lenne fujva.
Köszi,h segitettél ezt en is gondoltam.keddig ok,aztan megyek ki.majd irjatok.
Ballagásra megyek hétvégén, viszont ma 3-3:30kor kb tuti megyek a bükkbe, ha vki csatlakozna számom az adatlapomon...
Hát akkor jó helyen jársz
Sziasztok.
Miskolci motorosokkal ismerkednék,amig itthon vagyok.....
Látom lassan mindenkinek összejön minden,hogy motorozzon egy jót! Nincs kedvetek hétvégén egyet gurulni ?
ejj.. de csííííínos
NEM Simán csak nem látott még szerintem motoros robotcuccos embert motor nélkül
Csak az a gáz,hogy elég tág ez a környék,én meg gyűlölöm a hosszú egyenes utakat.Mindenesetre mondhatni,én már léptem,rajtad,meg Guriga kollégán a sor,Üssétek a dolgot ti is.(""léptem""ja,ingem gatyám oda,és persze az asszony volt az első,kivel a postás megosztotta a jó hírt,meg persze az árát is. hááát......)
Rakjad összefelé a zümit, aztán járasd be jól, mert ha nekem is beüt a motorozás, akkor nincs megállás. Úgyis kb te vagy az egyetlen kategóriatárs a környéken
Hát ezek volnának.