Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem. Akkor megnyugodtam, hogy nem én voltam :-) Bár nem rémlett, hogy ilyen történt volna velem. Kezdő vagyok az R6-tal eddig gyerek korom óta simóztam 3 éve quad-ozok és most az utcai moci. Majd biztos összefutunk én perkupai vagyok.
pill zuhany és vagyok
az autó egy fekete nissan pick up volt egy
háromnegyed 11 felé volt és a mocit nem volt időm megnézni egy csapat utolsó gépe volt az tudom!
miért?
ja ezek kicsit nehezek.de odabasz a motorfék a 2t után , ugyan igy voltam vele énis..
Valamikor jó régen próbáltam már egy (ha jól emléxem)525-öst,de az fele ilyen nehéz volt mint ez. Mivel 2t-vel járok,nagyon furcsa,hogy vagy orra bukik,vagy kitépi a kezemből a kormányt,de azért élveztem a dolgot,ezer éve nem mentem crossgéppel,pedig hát fiatalon az volt az életem.
Milyen motor volt? Hány órakor?
Örülök neki, hogy ilyen jó napod volt Motor, bogrács, jó idő, mi kell még? Kb semmi.

Én is egy zsák motorost láttam ma, hallom őket egész nap, ahogy húzzák neki, én meg itt poshadok bent a szobában, mert a kis kawa kényszerpihenőn van Ezért lehet holnap pöfögök egyet a matuzsálemmel. Pannonia system
hallod szendrőlád után ha jössz kifelé szendrő felé van egy nagy jobbos én meg szendrő felől jöttem és egy sportmocis majd a tükrömet vitte pedig már a padkára húzódtam hogy elférjen a hüle a felező vonalról döntötte be a vasat
hühűű jókis SXC 625?
hali tesa annyi de annyi motorost láttam az utakon voltunk anyósoméknál Sajóvámoson
Mindenki ejtőzik? Hol vagytok,Miskolc és környéke. A mai volt a tavasz eddigi legszebb napja,nekem legalább is. Utakon,erdőben,mindenfele motorosok, nekem meg egy laza kis pihi napom volt,amint a jelek mutatják.
Gyó mennyi motoros van mindenfelé
Ugylátszik most sem élvezhetjük sokáig a napsütést :S hétfö kedd esö De mostmár eljutottam oda h leszarom, motorral megyek ma vissza MC-ra, hétközben (kedd délelött vagy csütörtök délelött leginkább) vki egy kis gurulászás?
jézusom de szép az 1098as
neked is jó hétvégét és hátha erre jársz ujra
Nomeg azért a válság is odab...ott ám az iparágnak,62 első osztályú kocsi indult a régebbi 150-nel szemben. 5-kor már ott kellett lenni,hogy még bemehessünk a pályára és szétfagytunk,mire feljött a nap.Viszont én erre való tekintettel el is húzok aludni, mert rég volt már reggel 4. Úgyhogy hali,és mindenkinek,jó hétvégét!
hát sajnos ez már nem a régi autósport amit megszoktunk nincsennek bevállalós akciódús futamok de ez van
Igazat megvallva mi kimentünk,de ha nincsenek ott egy csomó krosszmotorral,hát elég vérszegény verseny lett volna.Így azért volt egy pár "betétfutam"a verseny szüneteiben vagy isten bocsá,unalmasabb részeiben. Csináltam videót róluk,de b@szott messze voltak,meg azt sem tudom,hogy lehetne ide feltölteni a telefonomról.
sajnos nem jutottam ki
Hát... Megrecsegtette itt,de az asszonyék rögtön a fülükhöz kaptak.Két km-ről a szomszéd falutól simán hallani még. Van mit. Más... Miskolc rallye? Volt valaki? És ha igen,vélemény?
Igen, azon a kipuffon megakadt a szemem Élőben elcseszett egy hangja lehet, semmi mélység, csak az a folytatlan fazékhang Tényleg nem semmi lehetett a hanghatás, ha jól látom a 1098on is valami nyitott kidörrenő van. Nagy álmom az a motor És a 10es is szép, meg az erhat. Komolyan, istenkirály
Ez a géppark nekem is igen nagy örömöt okozott. Ebben a kis porfészek faluban ilyen csodá(ka)t látni,mintha hájjal kenegetnének. Ajánlom még figyelmedbe a ZX10 "kipuffogóját".
okés csak mondtam