Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép estét mindenkinek
azt meghiszem!
Ilyen munkahely jó lenne nekem is!
Jobbkéz Szabály
a KK Info team meg nagyon besült úgyhallom, a gyökerek
jól beégették az iskolát a faszfejek
nekem is LC4 em van, én magamnak csináltam, egyáltalán nem bonyolult. milyen évjáratú a vasad? az angyal motorban szerintem megcsinálják
Info órán vagyok.. de amint MSN közelbe kerülök, írok. Köszi!
Én szombaton mentem még 3 vassal egy Miskolc-Eger-Szilvásvárad-Eger-Miskolc karikát a Bükkön át. Jó volt.
Nem, de hasonló volt, habár nem az én hibámból. Csak a drááága ótósok ismét gondolták párszor, h én nem vagyok ott.
Nem akarja véletlenségből NSRre cserélni?

Gyönyörű!

Majd jelentkezz ha látsz fenn!
Oké. Köszi szépen!
Jó éjt!
Megkérdezem még előtte,csak úgy feltételes módban,aztán majd ha szükséges,keress itt,v. adatlap kitöltve. Na neked is jó éjt....
A hétvégéig keresgélek itt Miskolcon hátha valamelyik service ért a KTM-ekhez is, de ha nem találok akkor megkérdeznéd a haverodat, hogy vállalja-e?
Csövi neked is.
Sajószentpéteren van egy motorszerelő haverom,de csak hétvégén ér rá és nem tudom,mennyire űzi még az ipart,mert a műhelyét tavaly bezárta Miskolcon.
oksa tesókám megnézem majd ha arra járok :D
most jó éjt neked
Nem volt ilyen "erős" de szép alakja meg szép arca volt + nem volt elszállva magától,amit én nem igazán csípek.
Üdv mindenkinek!
Tudnátok mondani Miskolc környékén olyan szervízt/embert akihez elvihetnék szelephézag állításra egy lc4-est?
Előre is köszi!
mondjuk egy ilyet
Ki mennyire húsos fajtát. Kg/magasságban ez mit is jelentene? Amúgy nincs msn-em, a fiaimén meg csak nem írkálok.
te zoli msn ed nincsen ?
a husos fajtát szeretem olyan?